Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" sastāvu pastiprina izlasē 32 spēles aizvadījušais Rakels

Emils Ozerinskis

"Super Nova" sastāvu pastiprina izlasē 32 spēles aizvadījušais Rakels
Deniss Rakels pēdējoreiz izlasei palīgā saukts 2019. gadā. Foto: LFF

Pērnajā sezonā vietu Virslīgas turnīrā zaudējusī, bet, pateicoties "Spartaka" izjukšanai, LFF gaiteņos to atguvusī Salaspils "Super Nova" veikusi skaļu darījumu, sezonas priekšvakarā paziņojot par Denisa Rakela pievienošanos dzeltenzilajai komandai.

Pagājušajā sezonā 30 gadus vecais Deniss Rakels bija RFS komandas spēlētājs, pildot rezervista lomu. Uzbrucējs izgāja laukumā 20 Virslīgas mačos, lielākoties uz maiņu, bet naski krāja vārtus, veicot desmit rezultatīvus sitienus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles, kas bija labākais gūto punktu rādītājs izdalot uz aizvadīto spēles laiku. Futbolists iesita arī trīs vārtus trijās Latvijas kausa spēlēs un devās laukumā astoņās RFS Eirokausu kampaņas spēlēs.

Jēkabpilietis profesionālo karjeru uzsāka "Liepājas Metalurgā", bet pēcāk spēlējis Polijas ekstraklasē, Anglijas "Championship" un arī Kipras līgā. Pēdējās sezonās uzbrucējs spēlējis "Riga" un RFS vienībās. Vietējā līmenī Rakela kontā ir četri Latvijas Virslīgas čempiontituli, divi Latvijas kausi un 2010. gada sezonas Virslīgas labākā vārtu guvēja tituls.

Savulaik par ļoti talantīgu spēlētāju uzskatītais Rakels savā karjerā aizvadījis 32 spēles Latvijas pieaugušo izlases rindās. Savus vienīgos vārtus uzbrucējs izlasē guva Nāciju līgas neizšķirtajā cīņā pret Kazahstānu 2018. gadā. Gadu vēlāk futbolists aizvadīja savu līdz šim pēdējo spēli valstsvienības rindās.

"Super Nova" rindās jaunajā sezonā spēlēs trīs pieredzes bagātie futbolisti. Jau pērn komandā spēlējušajam Eduardam Višņakovam šajā starpsezonā pievienojušies Rakels un Oļegs Laizāns. Šie trīs futbolisti kopumā aizvadījuši 101 spēli Latvijas valstsvienībā.

Virslīgas sezonas sākums jau šajā nedēļas nogalē. Visas turnīra pirmās kārtas spēles kanāla TV4 un portāla Sportacentrs.com tiešraidēs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernova

  -1 [+] [-]

, 2023-03-10 12:22, pirms gada
32 spēles izlasē,47 gadu vecs...un tad brīnamies,ka nevar uzvarēt Gibraltāru...tikai jaunie džeki jāņem,lai sitās par vietu pamatsastāvā un t.t....

  +4 [+] [-]

, 2023-03-10 12:42, pirms gada
Mettai briest sūdi

  +5 [+] [-]

, 2023-03-10 12:56, pirms gada
Tā smagā trauma britu Reading komandā esot, ļoti patraucēja karjerai

  +2 [+] [-]

, 2023-03-10 13:06, pirms gada
Priekš Supernovas ideāli.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-10 13:10, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Mettai briest sūdi
Metta uzmanīga tagad, sastāvs saglabāts, pat pastiprināts, domājams nebūs peramie, ar veco taktiku varētu izrādīties par īsu, jaa

  +2 [+] [-]

, 2023-03-10 13:28, pirms gada
Nu RFS bija ļoti nasks golu+piespēļu/90min krājējs. Es domāju, ka gandrīz jebkurai Virslīgas komandai viņš būtu nopietns pastiprinājums, it sevišķi jau nu Super Novai. SN ar Laizānu, Rakelu, Viņšņakovu domāju pārsteigs daudzus un varētu būt priekšā pārējām apakšgala komandām.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-10 14:44, pirms gada
varenais_eksperts rakstīja: SN ar Laizānu, Rakelu, Viņšņakovu domāju pārsteigs daudzus un varētu būt priekšā pārējām apakšgala komandām.
nē, pārsteigs ja nebūs 6.vietā. visi pārējie eksperti to jau prognozē.

     [+] [-]

, 2023-03-10 22:03, pirms gada
Nu ar Super Novu tagad viss kārtībā,jo pavisam ir reālas iespējas cīnīties kā minimums par 6 vietu līgā.Višņakovs un Rakels.Gadus 10 atpakaļ par tādu kombināciju uzbrukumā,lielu naudu būtu gatavs maksāt jebkurš tā laika biezais Latvijas klubs.