Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas rezerviste "Auda" oficiāli iesniegusi apelāciju

Agris Suveizda

Virslīgas rezerviste "Auda" oficiāli iesniegusi apelāciju
"Auda" uzvar Daugavpils "Lokomotiv" (3:1). Foto: Raivis Kanders, FK "Auda"

Šodien aprit piektā jeb pēdējā darba diena, līdz kurai LFF-A licenci nesaņēmušie klubi drīkstēja vērsties Latvijas Futbola federācijas Apelāciju komitejā, lai apstrīdēju iepriekšējā nedēļā pieņemto lēmumu.

Kamēr futbola kluba "Jelgava" pārdošanas process tā arī nav veikts un jelgavnieki jau oficiāli paziņoja, ka pēc 11 Virslīgā pavadītajiem gadiem šosezon augstākajā līgā nepiedalīsies, 1. līgas vicečempione "Auda" solīja cīnīties līdz galam un šovakar nosūtīja apelāciju. "Šī bija gara, gara diena, un gribēju tikai pateikt, ka es un šis burvīgais printerskeneris izdarīja visu, lai šosezon Virslīgā būtu 10 komandas," kluba sociālajos tīklos raksta prezidents Juris Gorkšs.

"Tagad tinte ir beigusies un bumba ir otrā laukuma pusē. Ko tālāk? Turiet savus nelegāli nomanikīrētos īkšķus, atveriet pudeli sarkanvīna un mazliet ielejiet asinsritei. Bet, pie velna, nevienā mirklī neatlaidiet īkšķus," ierakstā turpināts.

Pieteikties Virslīgai nepieciešamajai licencei drīkstēja 12 klubi – desmit Virslīgā iekļuvušie klubi, kā arī divi rezervisti, pirmās prioritātes statusā esot Virslīgu pametušajam "Tukumam 2000"/TSS, bet otrā rezervista statusu iegūstot 1. līgas vicečempionei "Audai". Tukumnieki gan nolēma nemaz nepieteikties licencei un šosezon pretendēt vienīgi uz 1. līgu, tādējādi pēc "Jelgavas" nespējas saņemt licenci pašlaik uz jelgavnieku atbrīvoto vietu ir tikai viens pretendents – "Auda", kas nepildīja infrastruktūras (stadioni) un sporta (akadēmija) kritērijus.

Licenci saņēmuši deviņi klubi: "Riga", RFS, "Valmiera", "Ventspils", "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Daugavpils", "Metta" un "Noah Jurmala".

     [+] [-]

, 2021-02-11 05:40, pirms 3 gadiem
Zviedru uzvārdu ekspert,

Kur Ventspils?

Licenci saņēmuši deviņi klubi: "Riga", RFS, "Valmiera", "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Daugavpils", "Metta" un "Noah Jurmala".

     [+] [-]

, 2021-02-11 09:24, pirms 3 gadiem
Juri$$$ rakstīja: Zviedru uzvārdu ekspert,

Kur Ventspils?

Licenci saņēmuši deviņi klubi: "Riga", RFS, "Valmiera", "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", "Daugavpils", "Metta" un "Noah Jurmala".

  -1 [+] [-]

, 2021-02-11 10:30, pirms 3 gadiem
Virslīgā jābūt 10 komandām, Audai nav iemesls nedot licenzi.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-11 10:56, pirms 3 gadiem
Viss jau būtu labi,ja Auda nebūtu kļuvusi par Riga FC faktisku farmklubu.Tiesa,mēs jau esam kaut ko līdzīgu virslīgā piedzīvojuši arī agrākos gados ar Olimps un Tranzit komandām.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-11 13:22, pirms 3 gadiem
Ja būs tikai 9 komandas tas būs solis atpakaļ un tam nav nekāds loģisks pamatojums!
Nav ko tagad meklēt kažokā utis, pēc mēneša jāsākas čempionātam un visām komandām ir jāspēlē, tā jau maz spēļu tām komandām, kas nespēlēs eirokausos!

     [+] [-]

, 2021-02-11 14:04, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: Virslīgā jābūt 10 komandām, Audai nav iemesls nedot licenzi.
Tu man atgādini tās omes, kuras lamā NEPLP par to, ka izmeta 16 krievu kanālus no apraides. Tā vietā, lai lamātos uz tiesību turētājiem, kuri nevienu dokumentu neiesniedza, tiek lamāts NEPLP. Tā teikt regulatoram jāskrien pakaļ TV kanālam "lūdzu, lūdzu, pārraidi pie manis, reklamējies pie manis" 😁

Tāds domas stils Tev arī te - pofig, atbilst vai neatbilst Auda spējai spēlēt Virslīgā...
Nav iemesls nedot licenci. Nekas nav jaskatās. Vnk jādod zaļā gaisma.
Kā tādā sūnu ciemā.
Tā nenotiek lietas!!!!! 🤭😁

     [+] [-]

, 2021-02-11 14:34, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: Nav ko tagad meklēt kažokā utis, pēc mēneša jāsākas čempionātam un visām komandām ir jāspēlē, tā jau maz spēļu tām komandām, kas nespēlēs eirokausos!
Pat ar 9 komandām ir 32 spēles Virslīgā + kauss.

     [+] [-]

, 2021-02-11 19:49, pirms 3 gadiem
Nav jau bûtisks iemesls, lai Audai neatłautu spélét, turkãt arméñiem iedeva licenci pat acis nepamirkśķinot?!
Nepasaka AR kãdi briesmïgi Audai pãrkãpumi?!
Tad jau pérn varéja arï Valmieru izslégt, sodït RFS.

     [+] [-]

, 2021-02-11 19:52, pirms 3 gadiem
Rîgas bagãtãs komandas var arî izïrét spélétãjus, labãk lai spélé nevi silda beñķi.