Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF prezidenta Ļašenko Covid19 testa rezultāts negatīvs

Andrejs Siliņš

LFF prezidenta Ļašenko Covid19 testa rezultāts negatīvs
Vadims Ļašenko. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko publiskojis, ka saņēmis negatīvu Covid19 pārbaužu rezultātu, līdz ar to nav inficējies ar koronavīrusu.

Jau vēstījām, ka vakar par pozitīvu testu paziņoja Guntars Indriksons, kurš 3. jūlijā piedalījās LFF kongresā. Tur notika arī LFF prezidenta vēlēšanas, kurās pārliecinošu uzvaru svinēja Vadims Ļašenko. Pēc Indriksona paziņojuma LFF aicināja visus kongresa apmeklētājus veikt analīzes, un jau šovakar Ļašenko publiskojis, ka saņēmis negatīvu testa rezultātu.

"Varu atklāt, ka esmu saņēmis negatīvu rezultātu Covid-19 testā. Vēlreiz aicinu visus tos, kuri to neizdarīja šodien, pārbaudīties, tādējādi rūpējoties gan par sevi, gan par apkārtējiem. Būsim atbildīgi un saglabāsim mieru," savā "Facebook" profilā raksta Ļašenko.

SPKA sniegtā informācija liecina, ka jaunā koronavīrusa izraisītās infekcijas Covid-19 inkubācijas periods tiek lēsts no 2 līdz 14 dienām un visbiežāk saslimšanas simptomi parādās aptuveni 5 dienu laikā.

Līdz tālākām norādēm LFF darbu iespēju robežās organizē attālināti, visus LFF darbiniekus – arī kongresa organizēšanā neiesaistītos - aicinot veikt COVID-19 analīzes.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/photo.php?...

  -4 [+] [-]

, 2020-07-09 22:41, pirms 4 gadiem
zarazai zaraza nelīp!

  -2 [+] [-]

, 2020-07-10 09:00, pirms 4 gadiem
Tas gan bēdīgi...