Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par maija labāko spēlētāju Virslīgā atzīts Iličs, fanu balsojumā botu pieplūdums

Agris Suveizda

Par maija labāko spēlētāju Virslīgā atzīts Iličs, fanu balsojumā botu pieplūdums
Andrejs Iličs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Par “Optibet Virslīgas” maija mēneša labākajiem atzīts duets no RFS: par labāko treneri kļuvis Viktors Morozs, bet spēlētāju – uzbrucējs Andrejs Iličs, paziņojusi līga.

Maijs RFS komandai bija īpaši veiksmīgs. Rīdzinieki uzvarēja sešās no septiņām spēlēm, turpinot cīņu par līderes pozīcijām tabulā. RFS kopā ar “Riga FC” joprojām nav piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu, lai gan Virslīgā jau ir aizvadītas 17 kārtas. Iličs maijā bija neapturams. Viņš guva septiņus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles. Kopumā šobrīd viņš ar 11 gūtajiem vārtiem ir Virslīgas rezultatīvākais futbolists.

Mēneša labākā spēlētāja kandidātus nosaka Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība “Latvijas Futbola Virslīga”. Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti šie kandidāti: Andrejs Iličs (RFS), Antonijs Černomordijs (Riga FC), Sedriks Kuadio (RFS), Duglass Aureliu (Riga FC), Petrs Marešs (RFS) un Lūkass Vapne (FK Metta).

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un “Latvijas Futbola Virslīga”, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē. Šoreiz gan jāatzīmē, ka sakarā ar tehniskām problēmām, kuras radījis “botu” pieplūdums balsošanas laikā, netika ieskaitītas līdzjutēju balsis “Instagram”, taču tam šoreiz gala rezultātā nebija nekādas ietekmes.

Balsojums

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/maija-v...

     [+] [-]

, 2023-06-09 11:31, pirms 10 mēnešiem
Prasīt tādiem tipiem kā Kareļins vai Grīnbergs par labāko spēlētaju ir apsmiekls. Visu cieņu ko viņi dara futbola popularizēšanai un enterteinmentam, bet nu tur no futbola zināšanām ir nulle... Grīnbergs vispār pagājušogad pirmo reizi futbola bumbu ieraudzījis...