Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpilij" naudas sods par jaunieša uznākšanu laukumā un tiesnešu apvainošanu

Agris Suveizda

"Daugavpilij" naudas sods par jaunieša uznākšanu laukumā un tiesnešu apvainošanu
Andris Treimanis ar komandu kapteiņiem Valeriju Afanasjevu un Dodo. Foto: Margarita Vigule/gorod.lv

Pirms "Optibet" Virslīgas otrā apļa pēdējās kārtas notikusi Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komitejas sēde.

Šovakar pret savu iepriekšējo klubu nedrīkstēs spēlēt "Metta" flangs Vladislavs Fjodorovs, kurš zaudējumā "Riga" (0:2) nopelnījis ceturto brīdinājumu, bet nesavaldība un noraidījums Jelgavā (0:2) divu maču diskvalifikāciju un 170 eiro sodu maksājusi "Valmieras" uzbrucējam Aliunam Ndojam, kuram būs jāizlaiž cīņas pret līderēm "Riga" un RFS. Ndojs laukumā devās 61. minūtē un pusstundas laikā atzīmējās ar četriem sitieniem, brīdinājumu un noraidījumu.

Par disciplinārsodu normas pārsniegšanu ar 140 eiro sodīta gan "Metta", gan "Valmiera", bet 100 eiro sods ticis "Daugavpilij", kas mājās ar 1:2 piekāpās "Liepājai". Latgales klubs sodīts par paviršu apsardzes darbu, kas pēc spēles beigām pieļāvusi nepiederošu personu uznākšanu laukumā un tiesnešu apvainošanu. Šajā reglamenta punktā paredzēts 70-170 eiro sods.

Spēles protokolā skaidrots, ka laukumā pēc spēles vairākkārt izgājis kāds jaunietis BFC "Daugavpils" ekipējumā un rupjiem vārdiem apvainojis tiesnešus, kurus pa ceļam uz ģērbtuvēm arī sagaidījis prāvs jauniešu pulciņš, atkal izsakot apvainojumus. Spēles galvenais tiesnesis bija Andris Treimanis.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/15873/lff-dk-8...

     [+] [-]

, 2023-06-09 16:37, pirms 11 mēnešiem
vso po Dpilski, vsjo normaļno