Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Tranzit" Virslīgā nespēlēs, FC "Jūrmala" uz augšu bez pārspēlēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Tranzit" Virslīgā nespēlēs, FC "Jūrmala" uz augšu bez pārspēlēm
Pieredzējušais Māris Smirnovs pagājušajā sezonā spēlēja "Tranzit"
Foto: Sportacentrs.com

Apstiprinājusies iepriekš neoficiāli izskanējusī informācija par to, ka otrs spēcīgākais Ventspils futbola klubs "Tranzit" attiecies no iespējas nākamgad startēt Virslīgā, tādējādi bez pārspēlēm Latvijas čempionāta augstākajā līgā tiks FC "Jūrmala".

Runas par to, ka "Tranzit" nākamajā sezonā Virslīgā vairs nebūs, bija dzirdamas jau vasarā. Kluba prezidents Aleksandrs Kohans pirms mēneša Sportacentrs.com sniegtajā komentārā lika noprast, ka Ventspilij Virslīgā 2011. gadā būs tikai viena komanda: "Nesteigsimies priekšā notikumiem. Sezonas beigās būs valdes sēde, kad tiks pieņemts lēmums par Ventspils kluba otrās komandas statusu. Pagaidām nekas vēl oficiāli nav izlemts, taču varu apstiprināt, ka otra komanda būs noteikti. Diez vai tas būs "Tranzit", visdrīzāk, nosaukums būs "Ventspils-2", un komanda spēlēs 1. līgā."

Tieši tā arī noticis un, sakarā ar kluba reorganizāciju, "Tranzit" atsaukusi savu dalību no Virslīgas čempionāta. Šosezon ventspilnieki izcīnīja 9. vietu. Saskaņā ar čempionāta reglamentu, "Tranzit" nāktos piedalīties pārspēlēs ar 1. līgas otrās vietas ieguvēju, lai divos mačos (mājās un viesos) noskaidrotu to, kura komanda iegūs tiesības spēlēt Virslīgā nākamajā sezonā. Ņemot vērā "Tranzit" atteikšanos no iespējas spēlēt Virslīgā, bez pārspēlēm Latvijas čempionāta augstākajā līmenī iekļuvusi FC "Jūrmala" komanda.

Līdz ar to nākamajā sezonā provizoriskais (pieņemot, ka tiks saglabāts līdzšinējais desmit komandu formāts) Virslīgas sastāvs ir sekojošs: "Skonto", "Ventspils", "Liepājas Metalurgs", "Daugava", "Jūrmala-VV", "Jelgava", "Blāzma", "Olimps/RFS", "Gulbene-2005" un "Jūrmala".

 +16 [+] [-]

, 2010-11-08 16:48, pirms 14 gadiem
Normali Jurmala ar divaam komandaam mauks Taa pat kaa Riiga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-11-08 16:54, pirms 14 gadiem
tas būtu loģiski,jo FC Tranzit ir tikai FK Ventspils fārmklubs un savukārt FK Jaunība,lai arī aizvadīja apbrīnojami veiksmīgu sezonu neskatoties uz pirmssezonas skepsi uz šīs komandas spējām LMT Virslīgā tomēr sezonas beigās sāka izlaist gaisu un nespēja vairs savākties!!!
Es gan ceru,ka tuvākajā nākotnē Jūrmala un Jūrmala-VV varētu apvienoties un izveidot klubu kurš varētu jau sākt cīnīties par 4 vietu vismaz un likt sprunguļus top trījniekam vai četriniekam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-11-08 17:10, pirms 14 gadiem
beidzot pilseetas no visaam Latvijas malaam, nekaa senaak puse no riigas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-08 17:15, pirms 14 gadiem
Mettai vajadzetu virsliga spelet, manuprat lieliska komanda no intresantiem Latvieshu puisiem veidota, bet gan jau paspees, Vel Valmierai butu jasamas un nakossezon jurmalas viena komanda jaizdzen no virsligas lai attistitu normali regionus, nebutu ari slikti ka vel kada komanda no Latgales butu!

     [+] [-]

, 2010-11-08 17:28, pirms 14 gadiem
zobufeja 2 rakstīja: nebutu ari slikti ka vel kada komanda no Latgales butu!
Vai tas 2 komandas ir maz? No Kurzemes arī 2.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-08 17:45, pirms 14 gadiem
Īstenībā, vai nebija pareizi tādā gadījumā Jaunībai aizvadīt pārspēles pret Jūrmalu nevis krist ārā???

  +3 [+] [-]

, 2010-11-08 17:47, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Jauniba nespeles?
Kāpēc viņiem jāspēlē pārspēlēs?

  +3 [+] [-]

, 2010-11-08 17:57, pirms 14 gadiem
Nu Jūrmalai paveicās. Būs divas komandas. Būs interesanti. Jāaiziet būs palūrēt arī viņi kādreiz. Prieks, ka nākamgad Virslīga būs tik "plata" jeb valsti aptveroša - Rīga (2 komandas), Jūrmala (2 komandas), Ventspils, Liepāja, Daugavpils, Jelgava, Rēzekne un Gulbene. 10 komandas un 8 pilsētas. Tas ir tas, ko vajadzēja jau sen.

Gaidu, ko nākamgad parādīs jaunpienācējas, sevišķi jau Gulbene. Par favorītiem jau šaubu nebūs, bet varbūt Daugava, Jūrmala-VV vai Jelgava kaut ko spēs padarīt ierastajam līderu trijniekam.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-08 18:28, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Nu Jūrmalai paveicās. Būs divas komandas. Būs interesanti. Jāaiziet būs palūrēt arī viņi kādreiz. Prieks, ka nākamgad Virslīga būs tik "plata" jeb valsti aptveroša - Rīga (2 komandas), Jūrmala (2 komandas), Ventspils, Liepāja, Daugavpils, Jelgava, Rēzekne un Gulbene. 10 komandas un 8 pilsētas. Tas ir tas, ko vajadzēja jau sen.

Gaidu, ko nākamgad parādīs jaunpienācējas, sevišķi jau Gulbene. Par favorītiem jau šaubu nebūs, bet varbūt Daugava, Jūrmala-VV vai Jelgava kaut ko spēs padarīt ierastajam līderu trijniekam.
Vēl tikai Valmieras komandai vajadzētu atgriezties Virslīgā!

  +4 [+] [-]

, 2010-11-08 18:40, pirms 14 gadiem
Ja Jūrmalas komandas paliks pie līdzšinējiem nosaukumiem, domāju, daudziem līdz pat sezonas beigām juks, kura ir kura

  +1 [+] [-]

, 2010-11-08 19:22, pirms 14 gadiem
Tas jau daudzreiz vēsturē ir pierādījies, ka komandu apvienošanās nekādu sportisko ieguvumu nedod. Labāk divas komandas no vienas pilsētas, ja nu reiz tāda situācija ir izveidojusies, ar savstarpējās konkurences un derbiju intrigu un asumiņiem. Diemžēl neesmu droša, vai "FK Jūrmala-VV" izdosies veiksmīgi pārziemot, taču, no otras puses, tieši šī komanda jau vairākkārt ir parādījusi īpašu sīkstumu un izdzīvotspējas, lai viņiem izdodas arī šoreiz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-08 20:07, pirms 14 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kapec ne? Pedeja vieta , Tranzit nestartes , vareja vismaz parspeles ar Jurmalu!
Lasiet REGLAMENTU!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-08 20:27, pirms 14 gadiem
Kāds ir FC Jūrmalas logo? gribētos beidzot to ieraudzīt

  +2 [+] [-]

, 2010-11-08 21:02, pirms 14 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Kāds ir FC Jūrmalas logo? gribētos beidzot to ieraudzīt
Skaties : Латвия-лого Первая Лига 2010

  +5 [+] [-]

, 2010-11-09 07:21, pirms 14 gadiem
Tas,ka Jūrmalai būs divas komandas virslīgā,nebūtu nekas nosodāms(lai arī pirmo reizi Latvijas vēsturē, padomjlaikus ieskaitot).Mani satrauc kas
cits,jo nav nekāds noslēpums,ka jau vairākus gadus Jūrmalas komanda virslīgā mocās ar finansiālām problēmām,tagad nāk klāt vēl otrā komanda.Interesanti ,vai pilsēta arī palīdzēs abām komandām,jeb būs jāiztiek ar sponsoru naudiņu?Kaut gan ,kaut ko spriest šobrīd būtu lieki.Uz pavasara pusi varēsim tikai redzēt ,kas ir kas.Jebkura no šobrīd esošām komandām var pazust un viņu vietā uzrasties cita.Sportiskais princips šajā laikā ir otršķirīgs.