Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" papildina Ukrainā 16 vārtus guvis un Beļģijas klubam piederošs uzbrucējs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" papildina Ukrainā 16 vārtus guvis un Beļģijas klubam piederošs uzbrucējs
Timofejs Fiļipovs. Foto: Riga FC

Latvijas futbola Virslīgas klubam "Riga" pievienojies 29 gadus vecais ukraiņu uzbrucējs Oleksandrs Fiļipovs, kurš tiks īrēts no Beļģijas kluba "St. Truiden". Pirms diviem gadiem viņš Ukrainas Premjerlīgā guva 16 vārtus.

Pārstāvot "Desna" komandu, 2019./20. gada sezonā Oleksandrs Fiļipovs laukumā devās 30 spēlēs un izcēlās ar 16 vārtiem. Viņš kļuva par Ukrainas Premjerlīgas otro labāko snaiperi, atpaliekot tikai no Doņeckas "Shakhtar" brazīlieša Žuniora Moraiša, kurš iesita 20 vārtus un tosezon bija rezultatīvs arī Eiropā – divi vārti Čempionu līgā un četri vārti Eiropas līgā.

Fiļipovs arī nākamo sezonu sāka "Desna" rindās, taču tikai pēc divām spēlēm tika nopirkts un pārcēlās uz Beļģijas klubu "St. Truiden". Tomēr jaunajā komandā viņam neizdevās iedzīvoties. Pagājušajā sezonā Fiļipovs laukumā devās 15 spēlēs, septiņas sākot starta sastāvā, un guva tikai vienus vārtus. Šajā sezonā viņš visos mačos palicis rezervē.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/464

     [+] [-]

, 2022-02-08 16:10, pirms 3 gadiem
Te kkas briest. Un tas nav roltons

     [+] [-]

, 2022-02-08 17:26, pirms 3 gadiem
RFS ,Riga un Liepāja baigi bruņojas un no jaunpienācējām Auda un Super Nova varēs par 4 vietu ar Valmieru cīnīties. .D-pils ,Spartaks , Tukums un Metta izskatās cīnīsies pa beigām.