Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" sastāvam pievienojas trešais senegālietis - uzbrucējs Diaņs

Emils Ozerinskis

"Riga" sastāvam pievienojas trešais senegālietis - uzbrucējs Diaņs
Maleje Diaņs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola Virslīgas vicečempione "Riga" oficiāli apstiprinājusi 20 gadus vecā Senegālas uzbrucēja Maleja Diaņa pievienošanos galvaspilsētas komandas rindām.

Pēdējās sezonās plaša Senegālas futbolistu pārstāvniecība bijusi "Valmieras" rindās, kurai vēsturisku pirmo Virslīgas čempiontitulu palīdzēja sagādāt četri šīs Atlantijas okeāna krasta valsts pārstāvji. Gaidāmajā sezonā arī "Riga" rindās būs plašāka Senegālas pārstāvniecība.

No pērn Tomislava Stipiča trenētās "Audas" uz "Riga" vasaras pāreju posmā pārgāja El Baširs Ngoms, bet šajā ziemā tādu pašu pāreju veica zaļimelno rindās spilgti spēlējušais Useinū Niangs. Par trešo senegālieti "Riga" rindās kļuvis Maleje Diaņs, kurš tāpat kā divi augstāk nosauktie ir "Diambars" audzēknis.

Diaņa pierakstā ir divas spēles Senegālas U23 izlasē, pārbaudot spēkus pret Maroku. Abās no tām Diaņs guvis pa vārtiem.

Janvāra vidū trīskārtējā valsts čempione devās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, lai sāktu treniņnometni Dubajā. Februāra sākumā "Riga" pārcēlās uz Turciju, kur turpina savu sagatavošanās posmu un aizvada pārbaudes spēles.

Kiprā treniņus uzsāka "Auda", kas arī nu jau ir pārcēlusies uz Turciju. Divreiz uz Turciju šajā starpsezonā devudies "Liepāja", bet nupat kā uz Anatolijas pussalu devās arī čempione "Valmiera". Šobrīd no Virslīgas vadošā pieciniekā mājās vēl ir tikai RFS vienība.

     [+] [-]

, 2023-02-06 12:51, pirms gada
tad jau iznāk ka šis skaistulis būs galvenais rikšotājs

     [+] [-]

, 2023-02-06 13:00, pirms gada
Ļoti talantīgs, cerams, ka pievienosies Audai, vismaz uz pirmo sezonu, ja netiks par Rigas sākumsastāva spēlētāju.

     [+] [-]

, 2023-02-06 13:48, pirms gada
Oho, Riga nopērk kko zem 30 gadiem. Bet kāda starpība - laukumā tāpat netiks, labākajā gadījumā pret Tukumu un SN. Drīzākais - izīrēs kādam no tiek klubiem.

     [+] [-]

, 2023-02-06 15:58, pirms gada
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Oho, Riga nopērk kko zem 30 gadiem. Bet kāda starpība - laukumā tāpat netiks, labākajā gadījumā pret Tukumu un SN. Drīzākais - izīrēs kādam no tiek klubiem.
Jau kādu laiku Rīga biku pamainīja savu stilu un diezgan daudz gados jaunus pērk - Babecs, Aureliu, Ngoms, Njangs, Bārnss. Ir arī pirkumi zem 25 gadiem. Un divi no šiem bija stabili pamatsastāva spēlētāji. 30+ pēdējā laikā bija tikai Fors + serbs, kuru pāris dienas tam atpakaļ paņēma.

     [+] [-]

, 2023-02-06 16:35, pirms gada
Auda Bauda rakstīja: Ļoti talantīgs, cerams, ka pievienosies Audai, vismaz uz pirmo sezonu, ja netiks par Rigas sākumsastāva spēlētāju.
Audai otrais fans parādījies?