Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" izbeidz līgumu ar Kolumbijas centra aizsargu Saisu

Emils Ozerinskis

"Riga" izbeidz līgumu ar Kolumbijas centra aizsargu Saisu
Kamilo Saiss. Foto: ZIgismunds Zālmanis|Riga FC

Latvijas futbola komanda "Riga" pavēstījusi, ka pēc abpusējas vienošanās pārtrauktas līgumattiecības ar 29 gadus veco kolumbiešu centra aizsargu Kamilo Saisu, kurš komandai pievienojās aizvadītās sezonas vidū.

Ar koka medaļu aizvadītajā sezonā palikusī "Riga" turpina sastāva tīrīšanu. Iepriekš jau vēstīs, ka komandas rindās vairs neredzēsim tādus spēlētājus kā pieredzējušo latviešu balsta pussargu Oļegu Laizānu, brzīliešu uzbrūkošo pussargu Felipi Brizolu un serbu vidējās līnijas spēlētāju Marko Džurišiču.

Nu "Riga" vēsta, ka līgums pārtraukts ar Kolumbijas futbolistu Kamilo Saisu, kurš Latvijā ieradās aizvadītajā vasarā. Saiss uz "Riga" pārnāca no trīskārtējai Latvijas čempionei pietuvinātās Kipras komandas "Pafos", kurā Saiss bija izīrēts no Kolumbijas komandas Medelinas "Independiente". Latvijas Virslīgas čempionātā kolumbietis piedalījās septiņos mačos, bet Latvijas kausa pusfinālā Saiss guva vārtus skandalozajā "Projekcijas spēlē" pret RFS, kas gan noslēdzās ar "Riga" zaudējumu. Tāpat Saiss piedalījās visos sešos Konferences līgas kvalifikācijas turnīra mačos.

Dienvidamerikā Saiss bez dzimtās Kolumbijas spēlējis arī Argentīnas un Paragvajas komandās, bet Vecajā kontinentā nu spēlētājs guvis arī pieredzi Kiprā un Latvijā.

Līdz šim "Riga" vēstījusi par ganieša Džoselfo Bārnsa pievienošanos komandai. Tāpat līgums pagarināts ar malējo aizsargu Armandu Pētersonu, kurš ir "Riga" rindās visvairāk spēļu aizvadījušais futbolists.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/400

  +1 [+] [-]

, 2021-12-05 12:41, pirms 2 gadiem
Intresanti kāda tīrīšana vēl turpināsies?

     [+] [-]

, 2021-12-05 13:28, pirms 2 gadiem
Šo jau varēja gan paturēt. Nebija nu tas sliktākais kadrs komandā.

     [+] [-]

, 2021-12-05 18:15, pirms 2 gadiem
T.G.H. rakstīja: Šo jau varēja gan paturēt. Nebija nu tas sliktākais kadrs komandā.
Viņam bija dažas, rupjas kļūdas kuru dēļ tika zaudēti pat vieni izšķiroši vārti.
Man liekās ka vajag obligāti saglabāt Černomordiju, Andersonu, Ngonda un Fjodorovu no aizsargiem.