Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Arī oktobrī/novembrī būs cits Virslīgas mēneša labākais spēlētājs

Andris Liepa
Andris Liepa

Arī oktobrī/novembrī būs cits Virslīgas mēneša labākais spēlētājs
Vitālijs Maksimenko (#17)
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

LFF treneru padome vēl pirms noslēdzošās čempionāta kārtas ir nominējusi piecus kandidātus oktobra/novembra mēneša labākā futbolista titulam.

Ņemot vērā, ka novembrī paredzētas vien divas spēļu kārtas, pēdējā labākā futbolista noteikšana notiks galvenokārt balstoties uz oktobrī aizvadītajām spēlēm. Žurnālistu balsošana un labākā spēlētāja paziņošana notiks jau tuvākajā laikā. Tāpat tiks noteikts mēneša labākais treneris. Labākajam mēneša futbolistam un trenerim tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no Futbola veikala „b.a.L.L.”.

Starp nominētajiem pieciem futbolistiem ir divi „Skonto” pārstāvji – Vitālijs Maksimenko un Tads Labuks. Otro reizi pēc kārtas nominēts pirmspēdējā vietā esošās „Mettas/LU” futbolists Mārtiņš Milašēvičs. No čempiones Daugavpils „Daugavas” sastāva kandidātos ticis nigērietis Stenlijs Ibe. Tāpat nominēts „Liepājas metalurga” motors Vladimirs Kamešs.

Jāpiebilst, ka arī pēdējo balvu saņems kāds cits futbolists. No līdz šim uzvarējušajiem sešiem spēlētājiem šoreiz neviens nav ticis mēneša labākā spēlētāja piecu kandidātu skaitā.


Virslīgas labākie spēlētāji šosezon

MēnesisSpēlētājsKlubs
marts/aprīlisJ.SaitoGulbene
maijsM.GongadzeDaugava (D)
jūnijsV.ŠabalaSkonto
jūlijsS.JašinsDaugava (D)
augustsR.LeliūgaMetalurgs
septembrisĢ.KarlsonsMetalurgs

Virslīgas labākie treneri šosezon

MēnesisSpēlētājsKlubs
marts/aprīlisM.PaharsSkonto
maijsO.BlagonadeždinsSpartaks
jūnijsM.PaharsSkonto
jūlijsI.TabanovsDaugava (D)
augustsJ.PučinsksVentspils
septembrisA.RihertsMetta/LU

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums

     [+] [-]

, 2012-11-05 15:50, pirms 12 gadiem
Treneris noteikti Tabanovs.
Spēlētāji Ibe/Kamešs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja