Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS turpina čempiontitula konkurentei "Riga" likt pretī tās bijušos spēlētājus

Emils Ozerinskis

RFS turpina čempiontitula konkurentei "Riga" likt pretī tās bijušos spēlētājus
Herdi Prenga. Foto: Zigismuns Zālmanis

Cīņā par "Optibet" futbola Virslīgas čempiontitulu esošā RFS komanda atkal savu pastiprinājumu atradusi bijušā "Riga" futbolista personā, piesaistot albāņu centra aizsargu Herdi Prengu, kurš ir divkārtējs Latvijas čempions principiālās konkurentes "Riga" rindās.

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka 28 gadus vecais centra aizsargs Herdi Prenga jau pirmdienas vakarā ieradās Rīgā un gatavojas pievienoties RFS aizsardzības līnijai. Pēdējās divas ar pusi sezonas 190 cm garais futbolists pavadījis Ungārijas augstākajā līgā, pārstāvot "Kisvarda" un "Honved" vienību krāsas. Kopumā 67 Ungārijas čempionāta spēlēs aizsargs sakrāja četrus gūtus vārtus.

Horvātijā dzimušais un Horvātijas jaunatnes izlases pārtāvējušais Albānijas futbolists Prenga iepriekš "Riga" rindās spēlēja divas sezonas, 40 cīņās tiekot pie pieciem vārtu guvumiem. Gan 2019., gan 2020. gada sezonās Prenga kļuva par Latvijas čempionu.

Nupat kā RFS rindās atgriezās cits Balkānu futbola pārstāvis Darko Lemajičs, kurš pirmo reizi RFS kreklā nonāca tieši pēc divu čempiontitulu izcīnīšanas ar "Riga". Tāpat Prengu RFS kreklā sagaida visus trīs "Riga" titulus izcīnījušais Stefans Paničs un septiņkārtējais Latvijas čempions Elvis Stuglis. Tiešo pāreju no "Riga" uz Pārdaugavas komandu veicis arī Artūrs Zjuzins, kurš gan savus abus valsts čempiontitulus guvis ar "Ventspili" un RFS, netrāpot "Riga" zelta sezonās.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 14:23, pirms 11 mēnešiem
Nekā oriģināla. Latvijā ļoti daudzi ir iecienījuši second hand produkciju. Katrs pats izvēlas savu statusu!

  +3 [+] [-]

, 2023-07-05 14:39, pirms 11 mēnešiem
Keimais Žurmis rakstīja: Nekā oriģināla. Latvijā ļoti daudzi ir iecienījuši second hand produkciju. Katrs pats izvēlas savu statusu!
Man gan liekas iemesls cits .... Zin ko viņš var ko nevar virslīgā izdarīt .
Pirms eirokausiem ņemt nezināmu spēlētāju no D-A ; Japānas vai vēl no pasaules otra gala baigais risks , tapēc ņem spēlētājus kas jau spēlējuši virslīgā

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 14:41, pirms 11 mēnešiem
Mazais spridzeklis - vēl viens Riga bijušais spēlētājs uz RFS! Šoreiz tas ir albānis Herdi Prenga. Pēc Latvijas divarpus sezonas pavadīja Ungārijas augstākajā līgā. RFS tagad vēl vairāk centra aizsargu(no raksta).

Bija ļoti labs aizsargs FC Riga.
';

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 14:44, pirms 11 mēnešiem
Keimais Žurmis rakstīja: Nekā oriģināla. Latvijā ļoti daudzi ir iecienījuši second hand produkciju. Katrs pats izvēlas savu statusu!
19. numurs, kā Krollim, laikam ir ļoti laimīgs numurs, jo Prenga ar FC Riga ir čempiontitulu izcīnījis.
';

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 14:53, pirms 11 mēnešiem
Jautājums, vai šo ņem kā palīgu cīņā par virslīgas titulu vai palīgu cīņā Eirokausos? Ja Eirokausos, tad es teiktu, ka vajadzētu mēģināt parakstīt jaudīgākus džekus.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 14:55, pirms 11 mēnešiem
Tikai, vai visiem pietiks vietas uz laukuma. Dubru palaida, citu centra aizsargu paņēma😁

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 15:10, pirms 11 mēnešiem
virslīga GOATS rakstīja: 19. numurs, kā Krollim, laikam ir ļoti laimīgs numurs, jo Prenga ar FC Riga ir čempiontitulu izcīnījis.
Arī Helmutam Balderim 19. numurs bija laimīgs. Prenga zina, ko dara.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-05 15:12, pirms 11 mēnešiem
fkscd rakstīja: Tikai, vai visiem pietiks vietas uz laukuma. Dubru palaida, citu centra aizsargu paņēma😁
Ošs moš uz Šveici?

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 15:17, pirms 11 mēnešiem
Number 0 rakstīja: Jautājums, vai šo ņem kā palīgu cīņā par virslīgas titulu vai palīgu cīņā Eirokausos? Ja Eirokausos, tad es teiktu, ka vajadzētu mēģināt parakstīt jaudīgākus džekus.
Man liekas drīzāk sastāva dziļumam lai nopirktu kautko labāku vajadzēs tērēt krietni vairāk naudiņas vai to RFS var atļauties ?

  +1 [+] [-]

, 2023-07-05 20:39, pirms 11 mēnešiem
Atceros šis Eirokausos Rigai vien vienus sūtus taisīja

     [+] [-]

, 2023-07-05 21:31, pirms 11 mēnešiem
Iespējams, ka pēc EK kampaņas tirgos nost Iliču un Lipuščeku, tādēļ ir paņemti divi kadri, kuri ir spēlējuši virslīgā un viņus būs vieglāk integrēt esošajā RFS modelī aizvietojot aizgājējus. Cerības tikt grupu turnīrā gan RFS, gan Rīgai ir mazas tādēļ RFS ir laiks tirgot nost vērtīgos aktīvus.

Emersonu visdrīzāk vilks uz naturalizāciju tādēļ nav rezerves variantu. Tas frukts te ir iedzīvojies un visdrīzāk nobumbos VL vēl gadiņu un tad ar ES pasi un statusu varēs doties projām. Pasi viņam gan jau Ļašenko nokārtos un nebrīnīšos, ja pat Daineļa vektoros viņš pat iederēsies, jo vektori tas ir labi, bet drauga Milova bizīts ir svarīgāks, izlases spēlētāju var notirgot dārgāk.