Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Perepļotkinam lauzta roka, rīt būs operācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Perepļotkinam lauzta roka, rīt būs operācija
Andrejs Perepļotkins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Rīgas ''Skonto'' kluba uzbrucējam Andrejam Perepļotkinam pēc vakar Virslīgas spēlē pret ''Tranzītu'' (4:1) piedzīvotā kritiena konstatēts rokas lūzums, un viņam rīt tiks veikta operācija, eSports.lv informēja ''Skonto'' galvenais treneris Pols Ešvorts.

Vakar Virslīgas spēlē ''Skotno'' ar 4:1 pārspēja Ventspils ''Tranzītu''. Mača izskaņā neveiksmīgi piezemējās rīdzinieku uzbrucējs Andrejs Perepļotkins, kurš pēc spēles tika nogādāts slimnīcā. Atklājies, ka spēlētājam ir lauzta roka. ''Skonto'' galvenais treneris Pols Ešvorts atklāja, ka futbolistam rīt tiks veikta operācija. Pēc trenera prognozēm, Perepļotkinam par futbola spēlēšanu būs jāaizmirst vismaz divus mēnešus. Perepļotkinam esot bijuši piedāvājumi no Beļģijas klubiem, tagad gūtais savainojums pārvilcis svītru uzbrucēja cerībām pārcelties uz ārzemēm.

Perepļotkina savainojums ir kārtējais trieciens ''Skonto'' uzbrukuma līnijai. Maijā ceļgala savainojumu guva Aleksandrs Cauņa, kura atgriešanās laukumā paredzēta ne ātrāk kā šī mēneša beigās. Tikmēr klubs, iespējams, zaudēs divus citus uzbrucējus. Ivans Lukjanovs ir tuvu līgumu parakstīšanai ar Gdaņskas ''Lechia'', bet gruzīns Vladimirs Dvališvili, iespējams, varētu pāriet uz Izraēlas klubu ''Maccabi Haifa''. Tāpat ar Gdaņskas "Lechia" karjeru, ļoti iespējams, turpinās aizsargs Sergejs Kožans.

Runājot par ''Skonto'' uzbrukuma opcijām, Ešvorts atklāja, ka klubā nebūs papildinājumu. No ''Olimpa'' neviens netikšot ņemts, jo neesot gatavs ''Skonto'' līmenim, un tas nebūtu labi ''Olimpam'', ja kāds uzbrucējs tagad aizietu. No citiem klubiem (pašmāju vai ārzemju) arī neviens netiks pirkts. Līdz ar to ''Skonto'' pagaidām būs jāiztiek ar Kristapu Blanku un brazīlieti Natanu Žunioru, kurš Rīgas kluba sastāvā sezonas pirmajā pusē spēlēja aizsardzībā, taču vakar tika iemēģināts uzbrukumā.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-05 11:13, pirms 15 gadiem
nu pizdecc traumas var nobeigt visparigi

  +5 [+] [-]

, 2009-07-05 11:15, pirms 15 gadiem
Mja. Transfēri gar degunu, Eirokausos, šķiet, ar šādu sastāvu nav īsti cerību uz kko pozitīvu. Būs labi, ja tiks vismaz nākamajā kārtā.
Žēl Skonto, žēl Andreja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-07-05 11:17, pirms 15 gadiem
labi ka nav nekas saistiits ar kaajaam.......

     [+] [-]

, 2009-07-05 11:18, pirms 15 gadiem
Nu nabaga speletajs.. blj... zheel.. Visiem Labakajiem Skonto playeriem pakjer tramu.. CAuņa.. Perepļotkins..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-05 14:29, pirms 15 gadiem
Lauzta roka ir sūds, jāskatās, kurā vietā, ja ir apakšdelmā tad var mierīgi trenēties

     [+] [-]

, 2009-07-05 16:03, pirms 15 gadiem
sportaspecs rakstīja: Loti zeel,jo trauma var samaitat visu karjeru.
Nedomāju, ka lauzta roka samaitās karjeru, tas jau nebūs tik traki. Bet savs laiks tik un tā paiet, kamēr dabū ģipsi nost, tad jāvingrinās u.t.t... Itkā nekas tik salīdzinoši traks, bet aizņem laiku tik un tā. Un ir ļoti nepatīkami! Žēl Andreja, vēlu cik vien ātru atkopšanos...

P.S. Sūdi tagad būs "Skonto" ar uzbrukumu. Varēja jau paņemt kaut vai vienu "olimpieti" uzbrukumā. Lai arī nav varbūt tā vēlamā līmeņa, bet neko jau viens spēlētājs īpaši nesabojā. Vismaz parasti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja