Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" galvenā trenera vietas izpildītājs būs Zuntners

Rolands Eliņš

"Riga" galvenā trenera vietas izpildītājs būs Zuntners
Mareks Zuntners. Foto: Riga FC

Latvijas futbola komandu "Riga FC" turpmāk vadīs Mareks Zuntners, kurš pēc līdzšinējā galvenā trenera Simo Valakari došanās uz Skotiju būs galvenā trenera vietas izpildītājs, portālam Sportacentrs.com apstiprināja klubā.

"Riga" šonedēļ veica galvenā trenera transfēru, piekrītot Skotijas kluba "St Johnstone" piedāvājumam par somu trenera Simo Valakari pāreju. "Riga" to oficiāli izziņoja otrdienas vakarā, norādot, ka uz Skotijas klubu pārcēlies tikai Valakari, kamēr pārējais treneru kolektīvs paliek komandā.

"Riga" nākamā spēle paredzēta jau parīt, kad Virslīgas mačā būs jātiekas pret "Jelgavu", spēli aizvadot izbraukumā.

Šajā mačā "Riga" komandu vadīs Mareks Zuntners, Valakari līdzšinējais asistents. Zuntners šobrīd ir nozīmēts par galvenā trenera vietas izpildītāju, portālam Sportacentrs.com apstiprināja "Riga" komunikācijas nodaļas vadītājs Krišs Upenieks.

41 gadu vecajam Zuntneram šī nebūs pirmā pieredze Virslīgā kā pagaidu galvenajam trenerim. Divreiz šajā statusā pirms dažiem gadiem viņš bija arī "Liepājas" klubā, kura treneru kolektīvā strādāja kopš 2016. gada, kad beidza savu futbolista karjeru.

Iepriekšējā gadā Zuntners pievienojās "Audai", kur strādāja pie Valakari. Kad Valakari ieguva darbu kā "Riga" galvenais treneris, uz "Riga" pārgāja arī Zuntners, komandas treneru kolektīvā strādājot ar "Riga" ilggadējo treneri Kristapu Blanku.

"Riga" šosezon atlikušas vēl piecas spēles Virslīgā. Komanda turpina cīņu par Latvijas čempiones titulu, tiesa, atrodas neparocīgās pozīcijās savā divcīņā pret RFS, no kuras atpaliek par sešiem punktiem, turklāt RFS vēl ir viena spēle rezervē.

  +3 [+] [-]

, 15:06, pirms 2 stundām
Ar to FCR arī arī apsveicu!

  -2 [+] [-]

, 15:22, pirms 2 stundām
Cerams, ka arī uz ilgāku laiku paliks Zuntners!

  +2 [+] [-]

, 15:35, pirms 2 stundām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Ar to FCR arī arī apsveicu!
Bija laiki kad zuntneris solījās mūžu kalpot liepājas futbolam bet vārdu neturēja uz rīgu aiztinās

  +3 [+] [-]

, 15:38, pirms 2 stundām
Palīdzēja sagraut FKL, tagad tas pats būs ar FCR?

  +1 [+] [-]

, 15:39, pirms 2 stundām
RFS atkorķē kārtējo šampi 😉

  +1 [+] [-]

, 15:41, pirms 2 stundām
Geralt of Rivia rakstīja: Palīdzēja sagraut FKL, tagad tas pats būs ar FCR?
Tas jau Tamaza darbs bija

  +1 [+] [-]

, 15:49, pirms 2 stundām
Viensviensvīrs rakstīja: Tas jau Tamaza darbs bija
Tur Zutis kā asistents, vietas izpildītājs un kas tik viņš vēl nebija FKL savu roku pielika pamatīgi. Lai Liepājas Ivars precizē ja man atmiņa klibo - bet vai tieši Zuntners nebija tas, kas atvilka Kamau uz FKL?

  +1 [+] [-]

, 16:06, pirms stundas
Rīgai čau. Nav kas domā, atraduši treneri, smiekli nāk. 🤣

  +1 [+] [-]

, 16:13, pirms stundas
Kāda starpība kurš būs treneris uz atlikušajām spēlēm , tās vairs neko nu gandrīz neko neizšķir . Vietu sadalījums skaidrs no 1-5. Var ielikt arī kādu no dīvāna ekspertiem

     [+] [-]

, 16:33, pirms stundas
Eu kāpēc manu komentāru par vietējiem lohiem izdzēsa? Biju uzrakstījis, ka rigai fc ātri aizmirsās, kā ar vietējiem lohiem var apdedzināties. Minēju mettas fizkultūras učuku, kuru riga fc paņēma un kurš liktenīgā brīdī izgāzās pret kaut kādiem gibraltāras pastniekiem

  +1 [+] [-]

, 16:35, pirms stundas
juings rakstīja: Var ielikt arī kādu no dīvāna ekspertiem
Es nepiekristu

     [+] [-]

, 16:44, pirms 36 minūtēm
juings rakstīja: Kāda starpība kurš būs treneris uz atlikušajām spēlēm , tās vairs neko nu gandrīz neko neizšķir . Vietu sadalījums skaidrs no 1-5. Var ielikt arī kādu no dīvāna ekspertiem
Starpība ir vienkārša. Ja FCR ir plāns, kā spēlēt nākamgad būtu bijis jāmakšķerē to treneri, kas trenēs nākamgad. Savadak tagad sanāk itkā ir pusotru 2 sezonas iespēlēts kodols, trenera V.P. izpildītājs Zuntners, izdomā vienu plānu. Vasarā paņem citu treneri, bet saglabā sastāvu un tam trenerim tas sastāvs neder. Respektīvi tieši tas pats, kas šogad ar Valakari. Ņemot vērā FCR piķi loģiski būtu ļaut jaunajam trenerim ieiet komandā, saprast vidi utt. Ja vien plāns nav Zuntneram dot iespēju, kā g.t.

  +1 [+] [-]

, 16:48, pirms 33 minūtēm
Geralt of Rivia rakstīja: Tur Zutis kā asistents, vietas izpildītājs un kas tik viņš vēl nebija FKL savu roku pielika pamatīgi. Lai Liepājas Ivars precizē ja man atmiņa klibo - bet vai tieši Zuntners nebija tas, kas atvilka Kamau uz FKL?
Nezinu un neatceros kurš tur Kamazu atvilka uz Liepāju, bet tas bija ideāli saskanīgs duets!
';

     [+] [-]

, 17:00, pirms 20 minūtēm
Geralt of Rivia rakstīja: Starpība ir vienkārša. Ja FCR ir plāns, kā spēlēt nākamgad būtu bijis jāmakšķerē to treneri, kas trenēs nākamgad. Savadak tagad sanāk itkā ir pusotru 2 sezonas iespēlēts kodols, trenera V.P. izpildītājs Zuntners, izdomā vienu plānu. Vasarā paņem citu treneri, bet saglabā sastāvu un tam trenerim tas sastāvs neder. Respektīvi tieši tas pats, kas šogad ar Valakari. Ņemot vērā FCR piķi loģiski būtu ļaut jaunajam trenerim ieiet komandā, saprast vidi utt. Ja vien plāns nav Zuntneram dot iespēju, kā g.t.
Pagaidām vēl nav brīvu treneru vismaz priekš FCR prasībām, tos varēs lasīt pēc mēneša kad daudzos klubos sāksies atlaišana pēc slikta sākuma.

     [+] [-]

, 17:04, pirms 17 minūtēm
Apsveicam RFS ar titulu!