Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grebim trīs spēļu diskvalifikācija par derbijā nopelnīto noraidījumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Grebim trīs spēļu diskvalifikācija par derbijā nopelnīto noraidījumu
Kristaps Grebis
Foto: Māris Greidāns

Latvijas čempiones "Liepājas" uzbrucējam Kristapam Grebim par Kurzemes derbijā pret "Ventspili" nopelnīto noraidījumu piespriesta trīs maču diskvalifikācija un 170 eiro liels naudas sods.

Sestdien SynotTip Virslīgā tika aizvadīts 76. Kurzemes derbijs. "Ventspils" ātri izvirzījās vadībā, līdz desmitajai minūtei paguva pazaudēt pārsvaru, tomēr beigās ar 3:2 pieveica "Liepāju". Laukuma saimnieki izglābties mēģināja mazākumā, jo 59. minūtē noraidījumu nopelnīja Kristaps Grebis.

Pieredzējušais uzbrucējs savā soda laukumā pirms soda sitiena izspēles cīnījās ar sāncenšu uzbrucēju un Virslīgas labāko vārtu guvēju Ģirtu Karlsonu, kad izdarīja sitienu ar elkoni pretiniekam pa galvu un savā priekšā ieraudzīja sarkano kartīti.

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija šodien pieņēmusi lēmumu Grebim piespriest trīs maču diskvalifikāciju un 170 eiro lielu naudas sodu. "Liepāja", kas kopvērtējumā ieņem trešo vietu, no līdera Jūrmalas "Spartaka" atpaliekot par pieciem punktiem, pirmdien izbraukumā tiksies ar "Jelgavu", kam sekos dueļi ar "Mettu/Latvijas Universitāti" un "Spartaku".

Liepājnieki pēc mača bija iesnieguši sūdzību, uzskatot, ka Grebim noraidījums piešķirts nepamatoti, tomēr, ņemot vērā mača videoierakstu un Tiesnešu ekspertu komisijas slēdzienu, sods atstāts spēkā.

Pie divu spēļu diskvalifikācijas un 70 eiro naudas soda ticis Edgars Vardanjans no "Mettas/Latvijas Universitātes", bet vienā cīņā nevarēs piedalīties viņa komandas biedrs Rendijs Šibass. Tāpat komandai piespriests 140 eiro naudas sods.

Savukārt 100 eiro lielu naudas sodu saņēmusi Jūrmalas "Spartaka" oficiālā persona George Kodita, kurš, atrodoties tribīnēs, lietojis necenzētus izteicienus.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

Slēpts komentārs: Slēpts komentārs: x2

  +2 [+] [-]

, 2016-08-03 19:01, pirms 8 gadiem
Algunam atkal erekcija garantēta. Nemaz sievueti nevajag. Ka tik var uz Liepāju pakratīt

  -2 [+] [-]

, 2016-08-03 19:05, pirms 8 gadiem
Kas pret Jelgavu uzbrukumā spēlēs? Prezidentam jāiet laukumā, ja reiz tik tālu esam tikuši.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-03 19:25, pirms 8 gadiem
vēl daži uzbrucēji mums ir... nu ja tie nopelna sarkanās pret Jelgavu, tad pret mettu Kaspars ies uzbrukumā...

  +4 [+] [-]

, 2016-08-03 19:45, pirms 8 gadiem
Ļurba rakstīja: vēl daži uzbrucēji mums ir... nu ja tie nopelna sarkanās pret Jelgavu, tad pret mettu Kaspars ies uzbrukumā...
Zaharjina laikā par katru dzelteno sita pa kabatu un tāds bardaks nebija

  -3 [+] [-]

, 2016-08-03 19:52, pirms 8 gadiem
Kaut kas nav kàrtìbà Liepàjas karalìstè.

  +5 [+] [-]

, 2016-08-03 20:29, pirms 8 gadiem
Mettā par kartiņām spēlētājiem bonusus dod?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-03 20:56, pirms 8 gadiem
Grebja diezgan huļigāniskā spēles maniere ir sen zināma, tāpēc dažādu krāsu kartītes pa laikam ir neizbēgamas. Jābrīnās vienīgi par Dobrecova protestu.

     [+] [-]

, 2016-08-03 22:16, pirms 8 gadiem
pleesonja rakstīja: Jādod iespēja Dēvidam, bet cik ar vienu aci redzēju jaunantes izlases spēles, labs uzbrucējs, bet arī asi spēlē. Vienīgais no kā baidītos, ka pēc tam rādītu ar pirkstu - re dēlu ieliki sastāvā. Bet nekas cits jau neatliek, jo no uzbrucējiem ir palicis viņš un Kurtišs http://www.fkliepaja.lv/komandas-sastavs/
kurā datumā beidzas brivo aģentu transfērs?

     [+] [-]

, 2016-08-03 22:27, pirms 8 gadiem
pleesonja rakstīja: LU stīpu maksā. Bet man patīk tas spēka futbols, un D-pils pēdējā vieta virslīgā un pirmā fair play rangā parāda to, ka disciplīna ne vienmēr tiek dāsni atalgota ar veiksmi un punktiem.
ja vien tur būtu tā spēka spēle. pārsvarā gan zaudētas pozīcijas un pamatīgs disciplīnas trūkums

  -2 [+] [-]

, 2016-08-03 22:37, pirms 8 gadiem
Viss - pietiek!
Saucam visus no nomām mājās!
Mums vajag Jurkovski, Šlampi, Krušatinu u.c.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-08-03 22:46, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Grebja diezgan huļigāniskā spēles maniere ir sen zināma, tāpēc dažādu krāsu kartītes pa laikam ir neizbēgamas. Jābrīnās vienīgi par Dobrecova protestu.
Ir jau Grebja karma pēc atmaksas nogaidījusi

  -1 [+] [-]

, 2016-08-03 23:11, pirms 8 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Viss - pietiek!
Saucam visus no nomām mājās!
Mums vajag Jurkovski, Šlampi, Krušatinu u.c.
Lai kā gribētos viņus, bet neredzēt ka savas ausis viņus, Liepājai tādi neesot vajadzīgi! Prieks par to ka tagad nebūs varianti un jālaiž Kurtišs sākumā!

     [+] [-]

, 2016-08-04 07:28, pirms 8 gadiem
Ļurba rakstīja: kurā datumā beidzas brivo aģentu transfērs?
Es domāju, ka nav naudas vairs ko jēdzīgu paņemt brīvā aģenta statusā, kā arī nav ko ņemt, vai negrib kādu konkrētu ņemt. Kā arī šādā situācijā ir iespēja ieberzties uz spēlētāju, kurš ir pilnīgi negatavs. Sezonas vidū praktiski no zila gaisa ne vienu bez iemesla neatlaiž, tātad paliek Liepājai ko pieteikt tikai tādi, kas visu sezonu neko nav darījuši, vai nu kādam nederīgie-atlaistie. Tā vien šķiet, ka jāliek būs cerības uz LK, jo caur LČ pie eirokausiem, ja nenotiek kaut kāda mistika, Liepājai netikt, ņemot vērā kā spēlē konkurenti.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 07:32, pirms 8 gadiem
Un vēl. Vakar ar kolēģi runājām. Vai varat nosaukt kaut vienu spēlētāju FKL sastāvā šosezon, kurš ir progresējis?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 08:56, pirms 8 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Un vēl. Vakar ar kolēģi runājām. Vai varat nosaukt kaut vienu spēlētāju FKL sastāvā šosezon, kurš ir progresējis?
Krišs Kārkliņš

  -1 [+] [-]

, 2016-08-04 11:04, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Krišs Kārkliņš
Ak, jā. Pareizi. Viens!!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 11:15, pirms 8 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Un vēl. Vakar ar kolēģi runājām. Vai varat nosaukt kaut vienu spēlētāju FKL sastāvā šosezon, kurš ir progresējis?
bez Kārkliņa noteikti vēl var pieminēt Gucu, kā arī Kamešs šo sezonu aizvada pagaidām visai augstā līmenī priekš vietējā čempionāta

  +1 [+] [-]

, 2016-08-04 13:25, pirms 8 gadiem
Nekas vēl nav zaudēts,var jau LFF DK visus liepājniekus pēc kārtas noraidīt uz trīs spēlēm,vēl jau kārta nav pienākusi Strumijam,Torresam,tad vēl palicis Ivanovs un Kļava,darba apjoms tiesnešiem un DK vēl liels,bet ceru,ka komanda nepadosies un cīnīsies līdz galam!!!
Liepājai nevajadzēja ņemt Gauraču un vēl dažus,kuri pieteicās kā draugi Mārim un ļoti solījās palīdzēt,bet gala beigās tikai iegāza Māri un komandu! Labāk būtu spēlējuši ar tiem,kuri ir komandā un devuši iespēju Kurtišam un Dobrecovam jaunākam,šie puikas uzbrukumā, par savu Liepāju, būtu situšies līdz galam,bez liekās zīmēšanās laukumā!
Māri un Viktor !Tagad jāsasmeļ izlieto ūdeni un jāizdara secinājumus,ka ne vienmēr tie,kuri uzdodās par draugiem,patiešām ir draugi!
Liepāja bija komanda,kuras spēks bija kolektīvs,stiprs kolektīvs,tagad kāds to visu šķiet ir nojaucis! Neatveriet durvis jebkuram pretī nācējam un nebūs tik liela vilšanās !