Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS šķiras no Micevska un Regžas, uz treniņnometni Turcijā dosies 9. februārī

Emils Ozerinskis

RFS šķiras no Micevska un Regžas, uz treniņnometni Turcijā dosies 9. februārī
Marko Regža. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova|FK RFS

Latvijas futbola Virslīgas čempione un Latvijas kausa īpašniece RFS pavēstījusi, ka jaunajā sezonā komandas rindās nespēlēs ziemeļmaķedoniešu pussargs Darko Micevskis un latviešu uzbrucējs Marko Regža.

29 gadus vecais Darko Micevskis palīdzēja RFS vienībai kļūt par Latvijas čempioni ar trīs gūtiem vārtiem 15 Virslīgas spēlēs, kurās ziemeļmaķedoniešu pussargs ņēma dalību. Tāpat Micevskis piedalījās visās četrās RFS spēlēs Latvijas kausa izcīņā un devās laukumā četros Eirokausu kampaņas mačos.

Šodien RFS pavēstījusi, ka sadarbība ar pussargu turpināta netiks un jaunajā sezonā ziemeļmaķedonieti vienības rindās neredzēsim. Pirms došanās uz Latviju Micevskis bija Skopjes "Vadar" kapteinis. Iepriekš spēlētājs bez dzimtenes pārstāvējis arī Serbijas, Baltkrievijas un Libānas komandas. Aizvadītā sezona Micevska karjerā bija trofejām bagātākā, jo pirms tam vienīgā pussarga trofeja bija Ziemeļmaķedonijas čempiontituls.

Nedaudz vēlāk RFS pavēstīja, ka komandā vairs nebūs arī latviešu uzbrucēja Marko Regžas. Aizvadītajā sezonā 22 gadus vecais uzbrucējs valsts čempiones rindās tika laukumā 11 Virslīgas spēlēs, divos Latvijas kausa dueļos, tostarp finālspēlē pret "Liepāju" un vienā Eirokausu kvalifikācijas spēlē. Iepriekšējās sezonās no RFS Regžā ticis izīrēts "Super Nova" un "Daugavpils" komandām, bet RFS rindās kopumā 22 spēlēs uzbrucējs guvis divus vārtus.

RFS rindas šajā starpsezonā atstājuši pieredzējušais lietuviešu treneris Sauļus Cekanavičs. Latvijas izlases viens no līderiem Roberts Savaļnieks, kā arī Igaunijas izlases malējais aizsargs Arturs Piks.

Papildinājumu sarakstā Latvijas čempionvienībai ir no galvenās konkurentes "Riga" pārnākušais Vladislavs Fjodorovs un pieredzējušais Vitālijs Maksimenko. Tāpat komanda noslēgusi līgumu ar "Daugavpils" jauno talantu Valeriju Lizunovu.

Gatavošanos jaunajai sezonai RFS sāks ar pirmajiem treniņiem 4. janvārī. Komanda ieplānojusi divas pārbaudes spēles ar pašmāju klubiem. 15. janvārī Latvijas čempione gatavojas samērot spēkus ar "Mettu", bet 29. janvārī ar valsts vicečempioni "Valmieru". Starp šīm divām cīņām 22. vai 23. janvārī RFS gatavojas samērot spēkus ar Lietuvas komandu Viļņas "Žalgiris".

Uz treniņnometni Turcijā komanda dosies 9. februārī. Nometnes laikā paredzētas pārbaudes spēles ar tādām komandām kā Maskavas "Dinamo", Vladikaukāzas “Alania” un Kijevas "Dinamo".

     [+] [-]

, 2022-01-03 15:01, pirms 2 gadiem
Sauļus jau nu sen kā savējais,vairāk kā 20 gadus dzīvo Latvijā. Labs speciālists,interesanti uz kurieni viņš dosies?

     [+] [-]

, 2022-01-03 17:23, pirms 2 gadiem
Žēl spēlētāja bez dzimtenes

  +1 [+] [-]

, 2022-01-03 20:12, pirms 2 gadiem
Nomarinēja Regžu un izmeta.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-03 20:27, pirms 2 gadiem
Pēc šīs dienas Tuhela sarunas ar Chelsi melnīti , iespejams RFS pievienosies Lukaku.

     [+] [-]

, 2022-01-03 20:43, pirms 2 gadiem
evil11 rakstīja: Nomarinēja Regžu un izmeta.
Tak ar daudziem tā ir,aizskrien pēc vienas labas sezonas uz top 3 komandu un viss. Viena lieta ir spēlēt komandā ka D-pils,bet tur kur vajag rezultātu diemžēl jauniem iespēju nedod. Varbūt Tamazs paņems Regžu?

     [+] [-]

, 2022-01-04 13:11, pirms 2 gadiem
maikls19 rakstīja: Tak ar daudziem tā ir,aizskrien pēc vienas labas sezonas uz top 3 komandu un viss. Viena lieta ir spēlēt komandā ka D-pils,bet tur kur vajag rezultātu diemžēl jauniem iespēju nedod. Varbūt Tamazs paņems Regžu?
Tamazs neņems-par vecu.Būtu 19-20 g.v.