Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Matrevics: "Tas ir nedēļas jautājums, līdz būšu fiziski 100% gatavībā"

Emils Ozerinskis

Matrevics: "Tas ir nedēļas jautājums, līdz būšu fiziski 100% gatavībā"
Kristaps Zommers un Rihards Matrevics. Foto: Zigismunds Zālmanis

Pagājušajā sezonā par Virslīgas čempionu kļuvušais vārtsargs Rihards Matrevics pagaidām laukumā vēl nav devies. Sarunā ar Edmundu Novicki rīdzinieku cietokšņa sargs ieskicēja savu gatavību drīzumā atkal doties laukumā.

24 gadus vecais Rihards Matrevics pastāstīja par savu savainojumu: "Martā iedzīvojos traumā. Ieplēsu paceles cīpslas muskuli. Sākumā likās, ka nav tik nopietns savainojums. Domājām, ka būs jāizlaiž kādas divas trīs nedēļas. Pēc tam trauma atkārtojās. Par laimi ne tajā pašā vietā, jo tad droši vien būtu jātaisa operācija. Laikam mazliet par ātru atsākām treniņus un muskulis neizturēja to slodzi. Tagad esmu atpakaļ komandas treniņos un vecās sajūtas sāk atgriezties. Brīžiem bija grūti, jo likās, ka nav nekādas dinamikas uz priekšu. Tagad jūtos, ka esmu gatavs spēlēt."

Starpsezonā Matrevica pāreja no "Valmieras" uz "Riga" bija ļoti skaļa. Jautāts par savu lēmumu, vārtsargs ieskicēja: "Esmu diezgan daudz pielicis pa šiem mēnešiem. Būšu tikai labāks spēlētājs ejot uz priekšu. Bija divas ļoti foršas un interesantas sezonas "Valmierā", bet vēlējos doties uz priekšu. "Riga" piedāvājums bija labākais variants."

Par gaidāmo atgriešanos laukumā vārtsargs teica: "Domāju, ka izlašu pārtraukuma laikā būs kāda spēle, kurā varēšu spēlēt. Tas ir tuvākās nedēļas jautājums, līdz būšu fiziski 100% gatavībā, lai varētu izdarīt visu, ko no manis prasa - izsist bumbu, izdarīt savus blokus, ko izmantoju spēlēs, un izlekt uz stūri maksimāli viegli."

Matrevicam potenciāli ir iespēja kļūt par vienīgo spēlētāju, kurš var uzvarēt gan 2022., gan 2023. gada Virslīgas sezonā, jo neviens cits "Valmieras" pērnā gada spēlētājs uz kādu no divām šīs sezonas turnīra līderēm nepārcēlās.

     [+] [-]

, 2023-06-02 09:50, pirms 11 mēnešiem
Nekas, sēdēt rezervē Rīgā par labāku naudu noteikti ir labāks variants, kā par mazāku naudu būt pirmajam vārtsargam vienā no Latvijas top komandām.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-02 11:08, pirms 11 mēnešiem
Piekrītu! Bet nedaudz precīzējot: sēdēt rezervē Rīgā par labāku naudu noteikti ir labāks variants, kā bez naudas būt pirmajam vārtsargam vienā no Latvijas vidusmēra komandām.

     [+] [-]

, 2023-06-02 12:15, pirms 11 mēnešiem
Pandora rakstīja: Nekas, sēdēt rezervē Rīgā par labāku naudu noteikti ir labāks variants, kā par mazāku naudu būt pirmajam vārtsargam vienā no Latvijas top komandām.
Šogad izskatās, ka ir tikai 2 top komandas.

     [+] [-]

, 2023-06-02 13:35, pirms 11 mēnešiem
es-sportists rakstīja: Piekrītu! Bet nedaudz precīzējot: sēdēt rezervē Rīgā par labāku naudu noteikti ir labāks variants, kā bez naudas būt pirmajam vārtsargam vienā no Latvijas vidusmēra komandām.
Precizēju: Valmierai nauda ir, bet, protams, ne tik daudz, cik Rīgai. Bet, ja svarīgāk ir deldēt soliņu, nevis spēlēt, tad var to droši darīt, katrs pats savas karjeras virzītājs.

     [+] [-]

, 2023-06-02 13:51, pirms 11 mēnešiem
Jāatcerās, ka spēlētāji arī ir tikai cilvēki un naudiņa kaut kā jāpelna. Ja paliek virslīgā, tad gan jau tajā pašā Rīgā par soliņa deldēšanu maksā daudz vairāk, nekā Valmierā.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-02 17:41, pirms 11 mēnešiem
Nauda ir viens,bet cik labi ir pašam priekš sevis vienkārši sēdēt uz soliņa un nespēlēt, domāju nav diez ko labi. Sevis attīstībai ir tomēr labāk biežāk spēlet,bet Rīgā diezvai viņš daudz dabūs spēlet,jo Puriņš izskatās diezgan pārliecinoši pirmais numurs.

     [+] [-]

, 2023-06-03 19:46, pirms 11 mēnešiem
glens34 rakstīja: Nauda ir viens,bet cik labi ir pašam priekš sevis vienkārši sēdēt uz soliņa un nespēlēt, domāju nav diez ko labi. Sevis attīstībai ir tomēr labāk biežāk spēlet,bet Rīgā diezvai viņš daudz dabūs spēlet,jo Puriņš izskatās diezgan pārliecinoši pirmais numurs.
Nevar jau zināt, kā būtu bijis, ja nenorautu pirms sezonas traumu. Gan jau, ka Matrevicu plānoja, kā NR1, bet Puriņš līdzīgi, kā Ņerugals RFS, izmantoja iespēju.

     [+] [-]

, 2023-06-03 23:08, pirms 11 mēnešiem
Ar ko Matrevics izpelnās Novicka labvēlību?