Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Abramčiks neierodas, Pogodins slavē Spoli

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Abramčiks neierodas, Pogodins slavē Spoli
Sergejs Pogodins
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Pēc šodienas LMT Virslīgas 4. kārtas spēles, kurā "Daugava" izrāva neizšķirtu pret "Liepājas Metalurgu" (1:1), savus padotos, kā arī pretinieku vārtsargu Viktoru Spoli uzslavējis daugavpiliešu treneris Sergejs Pogodins. "Metalurga" galvenais treneris Ridigers Abramčiks uz preses konferenci neieradās.

Jau ziņojām, ka Daugavpils "Daugava" šodien dramatiskā galotnē, gūstot vārtus kompensācijas laika ceturtajā minūtē, izrāva neizšķirtu pret "Liepājas Metalurgu" - 1:1. Pēcspēles preses konferencē valdīja kapa klusums, jo allaž aktīvais Ridigers Abramčiks uz to neieradās. Piedāvājam jums iepazīties ar "Daugavas" galvenā trenera Sergeja Pogodina pēcspēles komentāriem:

"Apsveicu visus ar futbola sezonas sākumu mūsu pilsētā. Domāju, ka svētki ir izdevušies. Skatītājiem noteikti bija interesanti, jo futbolisti cīnījās ar lielu pašatdevi, futbols bija skatāms. Vienīgais, ka varēja būt vairāk vārtu. Pirmajā puslaikā liepājnieki vairāk kontrolēja bumbu, bet neizveidoja praktiski nevienu vārtu gūšanas momentu, atskaitot 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts 46. minūtē. Bija tur spēle ar roku vai nē, to mēs visu vēl pētīsim.

Otrajā puslaikā nācās veikt izmaiņas sastāvā, izlaidām uzbrūkošā tipa spēlētājus. Principā, kāds no mūsu izveidotajiem momentiem varēja pārvērsties arī vārtu guvumā, tieši tādēļ gribu uzslavēt pretinieku vārtsargu Viktoru Spoli. Viņš lieliski stāv vārtos, atvainojos, spēlē nevis stāv. Viņa priekšā vēlētos noņemt cepuri, jo viņš vilka ārā nereālas bumbas.

Viss mūsu paveiktais otrajā puslaikā atspoguļojās gūtajos vārtos. Grūti spriest, vai bija arī otra pendele, to visu izskatīsim. Uzskatu, ka nospēlējām cienījami. Malači!"

     [+] [-]

, 2010-05-01 22:26, pirms 14 gadiem
negribas izgāzties ar savu muļķību, taču, vai kamandu treneriem preses konferences nav obligātas? varbūt par attaisnojumu Abramčikam der aizsarga aizvešana uz slimnīcu... Un vispār, kas tā par spēli, kad abus vārtus gūst ar pendelēm, pie tam abu puslaiku pašās beigās. Un kā tas nākas, ka pretinieku komandas treneris slavē vārtsargu, kurš nostāvējis sausā 89 minūtes un tad piedzīvo rūgtu neviekmi?? Liepājnieki saņematies! Kur ir uzbrukums?

  -2 [+] [-]

, 2010-05-01 22:47, pirms 14 gadiem
Heh.. Pilniigi nepiekriitu Pogodim. Skatiijos sho speeli klaatienee un biju ljoti viilies, jo gaugava izskatiijas nekaadi un neatceros nevienu momentu, kur Spole buutu glaabis no kaadas reaalas vaartu guushanass iespeejas. Dazas reizes labi nospeeleeja izgaajienos un tas arii viss...

     [+] [-]

, 2010-05-01 23:56, pirms 14 gadiem
liepajnieki nav vel atradushi savu speli tapec ir redzams sads rezultads bet d-pilnieki ari malachi! bet kads metalurgi atradis savu speli tas bus uz ilgu laiku!!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 01:05, pirms 14 gadiem
Pareizi darīja, ka neieradās. Nav ko ņemties ar tiem utainajiem mežoņiem. Federācijai būtu jāpadomā, lai to mazattīstīto Pertiju aizvāktu no mūsu stadioniem.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 08:40, pirms 14 gadiem
Man liekas ka Pertijam laiks pamest Latviju,kautkaads nenormaals...takaa urla nedaudz...

     [+] [-]

, 2010-05-04 09:48, pirms 14 gadiem
to miiledy
izskataas, ka tieshi tu taads arii esi - utainais mezonis!