Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kimmihs un "Bayern" vienojas par līgumu līdz 2025. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kimmihs un "Bayern" vienojas par līgumu līdz 2025. gadam
Džošua Kimmihs. Foto: fcbayern.com

Vācijas Bundeslīgas spēcīgākā komanda Minhenes "Bayern" pagarinājusi līgumu ar pussargu Džošua Kimmihu. Vienošanās noslēgta līdz 2025. gada vasarai.

Vācijas izlases pamatsastāva futbolists Džošua Kimmihs čempioniem pievienojās 2015. gadā, pirms tam spēlējot konkurentes "RB Leipzig" rindās. Minhenes "Bayern" sastāvā pussargs laukumā devies 264 spēlēs, izceļoties ar 30 vārtiem. 26 gadus vecais spēlētājs "Bayern" rindās izcīnījis sešus Bundeslīgas titulus, triumfējis Čempionu līgā, piecreiz virs galvas cēlis Vācijas Superkausu, trīs reizes ieguvis Vācijas kausu, kļuvis par FIFA Klubu kausa un UEFA Superkausa ieguvēju.

"Pats svarīgākais, ko man dod jaunais līgums – ar prieku varu turpināt piepildīt savu kaislību, kas ir spēlēšana "Bayern" rindās. Esmu komandā, kas var sasniegt visu, esmu kopā ar komandas biedriem, kuri man kļuvuši par īstiem draugiem. Tieši tāpēc sāku spēlēt futbolu – jo tas ir patīkami. Joprojām esmu pārliecināts, ka mana attīstība turpinās, un esmu drošs, ka tuvākajos gados ar "Bayern" varam sasniegt daudz. Papildus visam – mana ģimene Minhenē jūtas kā mājās. Minhene man ir kā otrās mājas, un šādu kombināciju nevar atrast nekur citur pasaulē," pēc līguma pagarināšanas teica Kimmihs.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2021/0...

     [+] [-]

, 2021-08-23 15:50, pirms 3 gadiem
Lieliskas ziņas Bayern faniem.
Viens no nozīmīgākajiem komandas spēlētājiem, īpaši jau savas attieksmes un rakstura dēļ. Baumo, ka tuvākajā laikā arī Goretzka pagarinās līgumu.
Tik jācer, ka izdosies dabūt labu 3. pussargu. Ar Tolisso nav aršana.