Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" zaudē zemākas līgas klubam un atvadās no cerības nosargāt Vācijas kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" zaudē zemākas līgas klubam un atvadās no cerības nosargāt Vācijas kausu
Ērlings Holanns. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas kausa astotdaļfinālā zaudējumu piedzīvojusi Dortmundes "Borussia", kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās otrajā līgā spēlējošajai "St. Pauli". No zaudējuma neglāba arī Ērlinga Holanna realizētā pendele.

• Pagājušajā sezonā tieši Dortmundes "Borussia" kļuva par Vācijas kausa uzvarētāju. Titulu izdevās izcīnīt piekto reizi kluba vēsturē, bet sestā reize būs jāpagaida.

• Viesos spēlējošajai "Borussia" uzbrukuma trijnieku veidoja Ērlings Holanns, Marko Roiss un Torgans Azārs, taču – pēc pirmā puslaika 2:0 vadība piederēja "St. Pauli".

• 58. minūtē Holanns realizēja 11 metru soda sitienu un guva trešos vārtus pēdējās nedēļas laikā, bet tie neizglāba Dortmundi.

• "St. Pauli" ir otrās Bundeslīgas līdere, taču nebija uzvarējusi trīs spēlēs pēc kārtas – divi neizšķirti un zaudējums.

• Pērn "St. Pauli", kas savā vēsturē Bundeslīgā ir aizvadījusi divas sezonas, kausā izstājās jau pirmajā kārtā, pārsteidzoši zaudējot ceturtās līgas klubam.

• Šovakar tika aizvadītas vēl trīs spēles. Hamburga pendelēs ar 2:1 pieveica Ķelni. "Karlsruher" viesos ar 1:0 pārspēja "Munich 1860", savukārt "Bochum" savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Mainz".

• Bundeslīgas milzis Minhenes "Bayern" no kausa izstājās otrajā kārtā, ar 0:5 ciešot sakāvi pret Menhengladbahas "Borussia".

     [+] [-]

, 2022-01-19 14:43, pirms 2 gadiem
..lai nu kam, bet šitā pakāst cerības uz vienīgo kausu sezonā nav cool.