Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Par trāpīšanu līnijtiesnesim ar alus glāzi ''Bochum'' saņem 100 tūkstošu eiro sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par trāpīšanu līnijtiesnesim ar alus glāzi ''Bochum'' saņem 100 tūkstošu eiro sodu
Foto: Imago Images/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs "Bochum" saņēmis 100 000 eiro lielu naudas sodu par incidentu, kurā nācās pārtraukt spēli ar Menhengladbahas "Borussia" vienību.

Martā notikusī "Bochum" pret Menhengladbahas "Borussia" spēle tika pārtraukta mača 71. minūtē, kad kāds no līdzjutējiem iemeta ar alus glāzi pa galvu vienam no līnijtiesnešiem. Tobrīd rezultāts bija 2:0 viesu labā un vēlāk "Borussia" tika paziņota par mača uzvarētāju. Policija par šo pārkāpumu apsūdzējusi kādu 38 gadus vecu vīrieti.

Vācijas Futbola federācija (DFB) arī lēmusi "Bochum" piemērot pārbaudes laiku līdz nākamās sezonas beigām. Ja šādi pārkāpumi atkārtosies, klubam būs jāslēdz daļa no tribīnēm. Tāpat klubam līdz šī gada beigām ir jāpilnveido novērošanas sistēmas.

Par vēl trīs incidentiem, kuros skatītāji meta laukumā alus glāzes, "Bochum" piemērots vēl 15 000 eiro liels naudas sods. "Bochum" aicināja maču pārspēlēt, jo kluba ieskatā nevar uzņemties vainu par personu, kas legāli iegādājās glāzi alus. Tomēr sporta tiesas vadītājs Štefans Oberholcs atzīmēja, ka DFB noteikumos skaidri atrunāts, ka klubi ir atbildīgi par savu līdzjutēju pārkāpumiem.

"Bochum" pēc 29 kārtām Bundeslīgas kopvērtējuma tabulā ieņem 12. vietu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-04-14 12:47, pirms 3 gadiem
Tak nelaidiet tos atsaldeņus stadionā un viss.
PK atlasē ar bija spēles, kad dauzoņas ārdijās