Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases un "Leipzig" aizsargam Klostermanam jāveic potītes operācija

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vācijas izlases un "Leipzig" aizsargam Klostermanam jāveic potītes operācija
Lukass Klostermans. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola izlases un bundeslīgas kluba "Leipzig" aizsargam Lukasam Klostermanam nepieciešama potītes operācija, otrdien paziņoja viņa komanda.

26 gadus vecais Klostermans potītes savainojumā iedzīvojās bundeslīgas pirmās kārtas mačā, kurā "Leipzig" svētdien viesos spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "VfB Stuttgart".

Bijušais "Bochum" audzēknis Leipcigas vienībai pievienojās 2014.gadā, kopumā bundeslīgā aizvadot 174 spēles, kurās gūti 12 vārti. Pagājušajā sezonā Klostermans bundeslīgā aizvadīja 23 spēles, Vācijas kausā laukumā devās trīs mačos, bet UEFA Čempionu līgā un Eiropas līgā aizvadīja 11 spēles pie gūtiem vārtiem netiekot.

Vācijas izlases rindās aizsargs kopš 2019.gada aizvadījis 18 mačus.

"Leipzig" arī otrdien paziņoja, ka komandai pievienojies 19 gadus vecais slovēņu pussargs Benjamins Šeško, kurš iegādāts no Austrijas vienības Zalcburgas "Red Bull".

Līgums ar jauno pussargu noslēgts uz pieciem gadiem, tomēr šo sezonu Šeško īrē pavadīs savā iepriekšējā komandā.

"Esmu ļoti laimīgs, ka 2023.gadā pievienošos Leipcigas klubam," norāda Šeško. ""Leipzig" ir viena no labākajām komandām Vācijā un gadu no gada tā pierāda sevi kā vienu no labākajām Eiropā."

Nākamo maču "Leipzig" bundeslīgā aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems "Koln", kas pirmās kārtas spēlē ar 3:1 (0:0) mājās pieveica Gelzenkirhenes "Schalke 04" futbolistus.

Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
LETA