Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Bayern'' sporta direktors: ''Mēs būtu amatieri, ja neinteresētos par Holannu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Bayern'' sporta direktors: ''Mēs būtu amatieri, ja neinteresētos par Holannu''
Ērlings Holanns. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas flagmaņa Minhenes ''Bayern'' sporta direktors Hasans Salihamidžičs, viesojoties intervijā vācu sporta kanālam ''Sport1'' atklāja, ka klubs vēro Dortmundes ''Borussia'' spīdekli Ērlingu Holannu un viņi būtu amatieri, ja par tādu futbolistu neinteresētos.

Norvēģu uzbrucējam Ērlingam Holannam ar Vācijas Bundeslīgas klubu Dortmundes ''Borussia'' vēl ir spēkā trīs gadu līgums. Uzbrucējs Dortmundē sevi apliecinājis spilgti, kas piesaistījis interesi no Eiropas lielākajiem klubiem. Šajā vasarā par norvēģi pastiprināti interesējās Londonas ''Chelsea'', taču tās izrādījās vien baumas. ''Man nav nekā daudz, ko varu teikt šajā sakarā. Man ir palikuši trīs gadi esošajā līgumā, un es izbaudu laiku Dortmundē. Līdz vakardienai nebiju runājis ar savu aģentu - domāju, ka tas pasaka daudz,'' jūlija beigās medijiem transfēra baumas komentēja pats futbolists.

Iespējamā cīņā par Holannu iesaistījusies arīdzan Vācijas futbola flagmanis Minhenes ''Bayern''. Kluba sporta direktors Hasans Salihamidžičs Vācijas ''Sport 1'' kanālam atklāja, ka neinteresēties par Holannu būtu amatieriski: ''Viņš ir lielisks futbolists un labs cilvēks, cik esmu dzirdējis. Mēs uz viņu skatāmies, taču Holanns ir Dortmundes spēlētājs. 60 vārti 60 spēlēs. Par tādu spēlētāju ir jāinteresējas, citādi mēs būtu amatieri.''

Minhenes ''Bayern'' gan būtu grūti konkurēt finansiāli ar citiem Eiropas klubiem, līdz ar to šāds scenārijs dotajā brīdī nav sevišķi reāls. Holanns dominējoši iesācis arī jauno sezonu, izceļoties ar ''hat-trick'' Vācijas kausa izcīņas spēlē pret ''Wehen Wiesbaden''. Karjeras laikā futbolists spēlējis Norvēģijas ''Bryne'', ''Molde'' un Austrijas Zalcburgas ''Red Bull''.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2021-08-09 16:49, pirms 3 gadiem
Intereseties jau var, bet dabut tad nedabus!

     [+] [-]

, 2021-08-09 17:07, pirms 3 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Intereseties jau var, bet dabut tad nedabus!
kāpēc gan ne? tas jau ir vienīgais ko bayern zin darit- pārpirkt spēlētajus no dortmundes

     [+] [-]

, 2021-08-09 17:15, pirms 3 gadiem
Visticamākais variants ka Bayerns tieši nopirks holannu. bet ne šovasar,Dortmunde pārāk lielu citronu prasa. nākamsezon pats Erlings varēs izvēlēties pie kā spēlēt.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-09 18:48, pirms 3 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Visticamākais variants ka Bayerns tieši nopirks holannu. bet ne šovasar,Dortmunde pārāk lielu citronu prasa. nākamsezon pats Erlings varēs izvēlēties pie kā spēlēt.
kapec lai vinsh gribetu turpinat spelet taja musaru liigaa?

     [+] [-]

, 2021-08-09 20:06, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: kapec lai vinsh gribetu turpinat spelet taja musaru liigaa?
JA tā būsu musaru līga, viņš tur vispār nespēlētu.
Nejauc TOP5 līgu ar Virslīgu!!

     [+] [-]

, 2021-08-09 20:11, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: kapec lai vinsh gribetu turpinat spelet taja musaru liigaa?
Ja tā būtu tik draņķīga līga Lewandowski tur nespēlētu.

     [+] [-]

, 2021-08-09 20:55, pirms 3 gadiem
..būtu stulbi no viņa puses aiziet uz Bayern.

     [+] [-]

, 2021-08-09 21:29, pirms 3 gadiem
agrizzz rakstīja: ..būtu stulbi no viņa puses aiziet uz Bayern.
Lewijs ir polis, kas visu karjeru Vacija spele un pa lielam Vacija un Polija ir same shit, tapec var teikt majas spele.

     [+] [-]

, 2021-08-09 22:04, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: kapec lai vinsh gribetu turpinat spelet taja musaru liigaa?
Un kur tad viņam būtu jāiet? uz la ligu, kur sāk ierobežot finanses, tātad algu un komandu kopējo spēku? Uz frankiem, kur ir arābu naudas bedre PSG (kura ČL kā nevar vinnēt, tā nevar) un tas arī viss? Uz EPL?

     [+] [-]

, 2021-08-10 00:55, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Un kur tad viņam būtu jāiet? uz la ligu, kur sāk ierobežot finanses, tātad algu un komandu kopējo spēku? Uz frankiem, kur ir arābu naudas bedre PSG (kura ČL kā nevar vinnēt, tā nevar) un tas arī viss? Uz EPL?
protams uz PL, taa ir vieniga liiga kuraa pluust nauda un var droshi teikt, ka PL ir top1 liiga pasaule.