Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Zīle pēc sezonas atstās "Bayern", lai pievienotos Dortmundei

Rolands Eliņš

Zīle pēc sezonas atstās "Bayern", lai pievienotos Dortmundei
Niklass Zīle Foto: EPA/Scanpix

Vācijas izlases aizsargs Niklass Zīle šovasar veiks pāreju no Minhenes "Bayern" uz tās niknāko konkurenti Dortmundes "Borussia", turklāt paveiks to bez transfēra maksas.

Niklasam Zīlam pēc šīs sezonas beigsies līgums ar Minhenes "Bayern", un viņš nebija vēlējies to pagarināt, turklāt tiek ziņots, ka finansiālā puse nebija tā, kas traucēja sadarbības turpināšanos. Par Zīli interesi izrādīja vairākas Premjerlīgas komandas ar "Chelsea" un "Newcastle" priekšgalā, taču izrādījies, ka viņš izvēlējies palikt Vācijā.

26 gadus vecais Zīle piekritis noslēgt četru gadu līgumu ar Dortmundes "Borussia". Viņš norādīja, ka šis lēmums ticis pieņemts jau pāris nedēļas pirms tā izziņošanas, jo viņš esot sajutis, ka Dortmundes klubā ir patiesa interese par kopīgu sadarbību.

Zīle Minhenes "Bayern" komandā ieradās 2017. gadā un tās rindās aizvadīja 105 spēles Bundeslīgā. Minhenes komandas rindās viņš četras reizes kļuva par Vācijas čempionu, šosezon soļo arī uz piekto titulu, kā arī ieguva Čempionu līgas uzvarētāju kausa un FIFA Pasaules klubu kausu.

Zīle Vācijas izlasē aizvadījis 37 spēles, turklāt kopā ar Vācijas olimpisko izlasi ieguva sudraba medaļu Rio spēlēs 2016. gadā.

Bundeslīgas sezonu Zīle gan pabeigs vēl "Bayern" komandā, kurai nākamā spēle būs sestdien pret "Bochum". Visas Bundeslīgas spēles tiešraidē pieejamas Viaplay.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/bayern...

  -1 [+] [-]

, 2022-02-08 00:02, pirms 3 gadiem
Zīle?

     [+] [-]

, 2022-02-08 00:45, pirms 3 gadiem
Zīle nu šitais jau visu pārspēj nudien

     [+] [-]

, 2022-02-08 00:48, pirms 3 gadiem
Zīļuks ibio rio

  +1 [+] [-]

, 2022-02-08 05:46, pirms 3 gadiem
Šoreiz Eliņam pilnīga taisnība. Par bavāriešu dialektu nezinu (gana specifisks), bet klasiskajā doičā NIKLAS SÜLE ir Niklass Zīle (u ar umlautu, lūpas mazā taurītē savelkot, gan izrunā mazliet dīvaini, tāda skaņa pa vidu "u" un "i" ar garumzīmi virsū)

  -1 [+] [-]

, 2022-02-08 10:13, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Šoreiz Eliņam pilnīga taisnība. Par bavāriešu dialektu nezinu (gana specifisks), bet klasiskajā doičā NIKLAS SÜLE ir Niklass Zīle (u ar umlautu, lūpas mazā taurītē savelkot, gan izrunā mazliet dīvaini, tāda skaņa pa vidu "u" un "i" ar garumzīmi virsū)
pilnīgas muļķības - lai arī kāds ambālis nebūtu sarakstījis wikipēdijā latviešu valodā vai izdomājis sportacentrā - no ü nekāds ī nesanāk. sanāk garš un ciets ū. līdz ar ko Zūle. vai vēl labāk būtu beidzot beiguši nodarboties ar kabatas biljardu čakarējoties ar sveberjiem, bet rakstījuši tā kā orģinālvalodā raksta. lai var saprast par ko ir runa. kaut vai šeit var dzirdēt kā vācieši paši izrunā Süle https://www.youtube.com/watch?v=tev... - ja kāds spēj saklausīt Zīle - tad jāiet pie lora...

     [+] [-]

, 2022-02-08 12:33, pirms 3 gadiem
Onka rakstīja: pilnīgas muļķības - lai arī kāds ambālis nebūtu sarakstījis wikipēdijā latviešu valodā vai izdomājis sportacentrā - no ü nekāds ī nesanāk. sanāk garš un ciets ū. līdz ar ko Zūle. vai vēl labāk būtu beidzot beiguši nodarboties ar kabatas biljardu čakarējoties ar sveberjiem, bet rakstījuši tā kā orģinālvalodā raksta. lai var saprast par ko ir runa. kaut vai šeit var dzirdēt kā vācieši paši izrunā Süle https://www.youtube.com/watch?v=tev... - ja kāds spēj saklausīt Zīle - tad jāiet pie lora...
Ja kāds tur spēj saklausīt ū [u:], tad acīmredzot derētu aiziet pie lora. Tā skaņa nav ne [i:], ne [u:], bet gan [y:], kuru jau izsenis latviešu valodā atveido ar ū. Līdzīgi kā [y] atveido ar i un sanāk Minhene, nevis Munhene (vai Millers, nevis Mullers). Ja ir palaists garām viens no elementārākajiem atveides tradīciju noteikumiem, tad jāsecina, ka šī tēma ir ļoti sveša un vajadzētu ar to iepazīties, pirms diskutēt.

     [+] [-]

, 2022-02-08 16:19, pirms 3 gadiem
Kapec nevar rakstit vnk rakstos oriģinālu kā ir vards uz uzvards…
Mēs visi sapratīsim par ko ir runa , ja rakstīs piem.
1.Emil Forsberg ( Leipzig) utt..nečakarējat citiem prieku lasīt rakstus.

     [+] [-]

, 2022-02-11 18:57, pirms 3 gadiem
Es jau domāju, kas mums par Zīli Bayernā spēlē