Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Robens nespēlēs pusotru mēnesi

Robens nespēlēs pusotru mēnesi
Arjens Robens
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempiona Minhenes "Bayern" pussargs Arjens Robens izlaidīs sešas nedēļas, savā mājas lapā informē klubs. Iemesls piespiedu pauzei ir ceļgala savainojums.

Vakar Vācijas futbola superklubs Minhenes "Bayern" Vācijas kausa izcīņas spēlē ar 2:0 pārspēja "Augsburg" futbolistus. Pirmos vārtus jau ceturtajā minūtē guva holandiešu pussargs Arjens Robens, kurš jau 16.minūtē tika nomainīts.

Pēc sadursmes ar oponentu futbolistu Martinu Hicu Robens bija spiests pamest laukumu. Holandietim tika konstatēts ceļgala savainojums.

20 spēlēs "Bayern" rindās šosezon Robens ir iesitis 13 vārtus, tomēr tagad šo skrējienu nāksies uz laiku pārtraukt. "Protams, ka esmu sarūgtināts. Es biju lieliskā sportiskajā formā un ar nepacietību gaidīju katru spēli, bet notika kas tāds. Neskatoties uz to, grasos pilnībā atlabt un pēc tam palīdzēt komandai sasniegt mērķus, ko šosezon esam sev nosprauduši," sacīja holandietis.

Paredzams, ka Robens izlaidīs divas spēles Bundeslīgā, UEFA Čempionu līgas maču ar "Manchester City", kā arī nepiedalīsies Pasaules klubu kausa finālturnīrā, kas no 11. līdz 21.decembra notiks Marokā.

Izmantotie resursi:
Nocookies - FC Bayern München AG

  +7 [+] [-]

, 2013-12-05 14:51, pirms 11 gadiem
Man liekas, ka tas ir šī dēļ Robenam misēklis gūto vārtu atzīmēšanā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-05 17:04, pirms 11 gadiem
baumanis10b rakstīja: Man liekas, ka tas ir šī dēļ http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/02122013-robenam_miseklis_guto_vartu_atzimesana
principā jau ne vakardienas spēle pret Augsburgu notraumejās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja