Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pelegrini: "Cīņa bija sīva, bet varējām uzvarēt pārliecinošāk"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Pelegrini: "Cīņa bija sīva, bet varējām uzvarēt pārliecinošāk"
Manuels Pelegrini
Foto: AP

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Manuels Pelegrini paudis apmierinātību ar sestdienas vakarā izcīnīto uzvaru 3:2 Spānijas "La Liga" čempionāta ievadspēlē pret Lakorunjas "Deportivo".

Atgādinām, ka sestdienas vakarā Spānijas "La Liga" čempionāta jauno sezonu Madrides "Real" iesāka ar uzvaru, savā laukumā sīvā cīņā ar 3:2 (2:1) pārspējot Lakorunjas "Deportivo". Viesi divas reizes spēja atspēlēties, taču galavārds piederēja "Real", kā labā uzvaras vārtus guva Lasana Diarā.

Pēc spēles pārdomās dalījās karaliskās komandas galvenais treneris Manuels Pelegrini: "Esmu priecīgs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, sezonas pirmajā spēlē uz komandu tiek liktas lielas cerības un futbolisti vienmēr ir uztraukušies. Otrkārt, mēs guvām trīs vārtus un mums bija iespējas gūt vēl kādus."

"Mēs daudz briesmu pretiniekiem radījām caur laukuma malām, kur labi spēlēja Ronaldu, Arbeloa, Kakā. Dominējām uzbrukumā pret labi nokomplektētu komandu, kas ir saglabājusi sastāvu no pagājušās sezonas. Viņiem ir tas pats treneris, spēcīga aizsardzība un labas prasmes pretuzbrukumos. Ik brīdi bijām tendēti uz pretinieku vārtiem, savukārt viesi savas vārtu gūšanas izdevības radīja ne bez pūlēm. Uzskatu arī, ka mēs labi nospēlējām aizsardzībā."

"Varu teikt, ka cīņa bija sīva, lai gan mums bija labas iespējas izcīnīt pārliecinošāku uzvaru. Komanda ir sabalansēta, un Šabi Alonso ar Lasanu Diarā vidējā līnijā paveica labu darbu. Mums ir liels potenciāls uzbrukumā, un šie divi spēlētāji komandā rada harmoniju starp aizsardzības un uzbrukuma līnijām. Aizsardzība rupjas kļūdas šajā spēlē nepieļāva, lai gan veiksmīgāk varēja nospēlēt pirmo vārtu zaudējumā. Mums vēl ir daudz laika, lai uzlabotu prasmes aizsardzībā un otrajā stāvā."

Nākamo spēli "Real" Spānijas čempionātā aizvadīs pēc divām nedēļām, izbraukumā tiekoties ar "Espanyol".

Izmantotie resursi:
realmadrid.com

  -3 [+] [-]

, 2009-08-30 03:30, pirms 15 gadiem
briest "zāģis"
Slēpts komentārs: messi...best

  -3 [+] [-]

, 2009-08-30 08:56, pirms 15 gadiem
messi...best rakstīja: Īstenībā diezgan švaki izskatījās Real...skatījos līdz kādai 75. min un izslēdzu ārā, kad bija jau 3:2! Deportivo bija daudz labas iespējas, vareeja arī vinnēt!!
Ja ne uzvarēt, tad izlīdzinā toč! Spēles beigās DEP bija tāāāda iespēja izlīdzināt, bet nekā...

  -1 [+] [-]

, 2009-08-30 16:44, pirms 15 gadiem
messi...best rakstīja: Īstenībā diezgan švaki izskatījās Real...skatījos līdz kādai 75. min un izslēdzu ārā, kad bija jau 3:2! Deportivo bija daudz labas iespējas, vareeja arī vinnēt!!
kaa parasti barca [un tas fani] redz to tik kas itkaa pasjiem labaak..
tipa reaalam nebij momentu iesist, tikai deporam?
nu jaa vartu stabi jau vien ir sitiens uz vaartiem nevis vartu taisnstuurii!