Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Fabio Kapello paredz "Barcelona" grūtības

Fabio Kapello paredz "Barcelona" grūtības
Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello Foto: AP

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello uzskata, ka tuvākajā laikā Pepes Gvardiolas trenētā "Barcelona" saskarsies ar nopietnām grūtībām saspringtā spēļu grafika dēļ.

Kapello šādu apgalvojumu izteicis galvenokārt viena iemesla dēļ, proti, "Barcelona" nav izstājusies no cīņas ne UEFA Čempionu līgā, ne arī Spānijas kausa izcīņā, kas, viņaprāt, varētu kaitēt pašai komandai.
"Viņi spēlē pārāk daudzos finālos un pusfinālos. Un tādai komandai kā "Barcelona" tas ir visai bīstami", sacīja itāļu treneris.

Kataloniešu klubam nākamnedēļ būs jāaizvada atbildes pusfinālspēle UEFA Čempionu līgā pret Londonas "Chelsea", dažas dienas pirms šī mača "Barcelona" būs jāsacenšas ar saviem sīvākajiem konkurentiem Madrides "Real" Spānijas līgas spēlē, savukārt nedēļu pēc Čempionu līgas spēles paredzēts arī Spānijas kausa finālmačs pret "Athletic Bilbao". Šis saspringtais spēļu grafiks, pēc Kapello domām, novedīs pie tā, ka komandai var nesekmēties nevienā no turnīriem.
"Jā, visi runā, ka "Barcelona" sastāv no vairāk kā 20 spēlētājiem. Tomēr jāatzīst, ka tikai daži no viņiem spēj reāli "vilkt" komandu. Paredzu diezgan lielas grūtības šim klubam," tā Kapello.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +4 [+] [-]

, 2009-04-30 00:21, pirms 15 gadiem
Nu skaidrs,ka viltīgā lapsa Guus šo visu ir aprēķinājis,tapēc cer Londonā uztaisīt visiem pārsteigumu!
Redzēs kā tas viss izdosies

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 16:28, pirms 15 gadiem
!hala MADRID!

     [+] [-]

, 2009-04-30 17:22, pirms 15 gadiem
Tas jau nenozīmē, ka viņi neko neiegūs. Viena no nedaudzajām komandām, kas raujās visās 3 frontēs un tas jau ir sasniegums.
Tas tiesa, ka spēka sāk aptrūkties, kalendārs ļoti smags un vēl grūtas spēles priekšā. Tomēr ceru kaut uz vienu titulu.