Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''bwin'' logo uz ''Real Madrid'' formām līdz 2013. gadam

''bwin'' logo uz ''Real Madrid'' formām līdz 2013. gadam
Krištianu Ronaldu
Foto: AP

Spānijas futbola klubs ''Real Madrid'' paziņojis, ka pagarinājis līgumu ar totalizatoru kantori ''bwin'', kā rezultātā šī sponsora logo karaliskā kluba formas tērpus rotās vismaz līdz 2013. gadam.

''''bwin'' ir ļoti lojāls sadarbības partneris, kura pārstāvji ļoti labi orientējas sportā, it īpaši futbolā, un ar savu lielisko atbalstu ''Real Madrid'' vārdu nes visā pasaulē,'' priecīgs par noslēgto jauno līgumu bija Madrides kluba prezidents Florentino Perezs.

Pirmo reizi ''bwin'' logo uz ''Real'' komandas formas tērpiem parādījās 2007./2008. gada sezonā. Toreiz tika minēts, ka noslēgtais līgums ar šo totalizatoru kantori Spānijas galvaspilsētas klubam nesīs apmēram 15 līdz 20 miljonu eiro lielu peļņu gadā.
Pirms līguma parakstīsanas ar ''bwin'', iepriekšējais karaliskā kluba sponsors bija ''BenQ'', taču šī kompānija bankrotēja.

Atgādināsim, ka rīt UEFA Čempionu līgas ietvaros ''Real'' savā laukumā uzņems viesus no ''Marseille'' komandas. Pirmajā spēlē ''Real'' izbraukumā ar 5:2 pārspēja FK ''Ventspils'' pāridarītājus Čempionu līgas izslēgšanas mačos Šveices klubu ''FC Zurich'', bet ''Marseille'' Francijā ar 1:2 piekāpās itāļu klubam ''AC Milan''.

Izmantotie resursi:
usatoday.com

  -4 [+] [-]

, 2009-09-29 23:27, pirms 15 gadiem
kāda jēga no šitā raksta?

  +1 [+] [-]

, 2009-09-29 23:30, pirms 15 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: kāda jēga no šitā raksta?
varbut vienam cilveekam , shis raksts intresee , varbut tas neesi tu , bet kaads cits , vismaz vienam cilveekam , ir intrese un prieciigs , nav jau uzdevums visus radiit prieciiigus ar rakstu , bet vismaz vienu