Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičs: ''Itālijā ir grūti spēlēt, it sevišķi uzbrucējiem''

Ibrahimovičs: ''Itālijā ir grūti spēlēt, it sevišķi uzbrucējiem''
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: AP/Scanpix

Zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs, kurš aizvadītajā vasarā pievienojās spāņu klubam "Barcelona", bet iepriekšējos piecus gadus pavadīja Itālijā, atzinis, ka Itālijas čempionātā "Serie A" ir ļoti grūti spēlēt, it sevišķi uzbrucējiem.

Kā zināms, šovasar 28 gadus vecais uzbrucējs, kurš iepriekšējos trīs gadus bija pavadījis Milānas "Inter" rindās, bet pirms tam divas sezonas aizvadījis Turīnas klubā "Juventus", pievienojās spāņu klubam "Barcelona". Milānas un Barselonas klubs savā starpā veica maiņu. Proti, Ibrahimovičs devās uz "Barcelona", bet pretējā virzienā aizceļoja Kamerūnas izlases uzbrucējs Semjuels Eto'O, pie tam viņam līdzi uz Milānu aizceļoja arī 20 miljoni, kuri bija domāti kā piemaksa par minēto darījumu.

Ibrahimovičs atzinis, ka jaunajā mājvietā un darba vietā jūtas ļoti labi, par ko liecina arī viņa sekmes laukumā (visu turnīru ietvaros zviedru futbolists šosezon aizvadītajās 18 spēlēs guvis 12 vārtus), taču, atceroties savus karjeras gadus, spēlējot Itālijas čempionātā "Serie A", Ibrahimovičs atzina, ka tur ir spēlēt ļoti grūti: "Itālijas līga ir ļoti smaga. Tajā ir ļoti grūti spēlēt, it sevišķi, ja esi uzbrucējs. Tā ir pavisam cita spēle, cits futbols un mentalitāte. Es neteiktu, ka Itālijā 100% spēlē no aizsardzības, taču tur sākumā vēlas būt pārliecināti par aizsardzību un tikai tad domāt par uzbrukumu, tādējādi lieki neriskējot. Spānijā vairāk riskē, jo vēlas gūt vairāk vārtu. Tā jau ir cita kultūra. Šeit pirmajā vietā ir šovs, ja tā to var saukt."

Tāpat Zviedrijas izlases spēlētājs atzina, ka Itālijas futbola čempionāts ir pārāk piesātināts ar mediju politiku: "Kad "Juventus" rindās es izcīnīju čempionāta zelta medaļas, laikrakstā "Tuttosport" strādājošie cilvēki bija ļoti laimīgi, taču "La Gazzetta dello Sport" - neapmierināti un pat dusmīgi. Savukārt, kad čempionātā uzvarēju, spēlējot jau "Inter" rindās, tad viss bija pretēji. Tāda ir tā viņu politika."

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  -3 [+] [-]

, 2009-12-28 23:42, pirms 14 gadiem
sakars rakstam? nekaaada.. .visi čempji nav vienaadi, tas pats ar Ronaldinjo vina speles stils vairaaak atbilst uzbruukosajam..

  +3 [+] [-]

, 2009-12-28 23:45, pirms 14 gadiem
Ziedinja k-gs un kur kritika???? Ka var tadu apalamu virsrakstu likt??? Nevienas kritkas, tikai salidzinaja mentalitati un citas nianses...
Izlabo virsrakstu!

  -2 [+] [-]

, 2009-12-28 23:47, pirms 14 gadiem
Taa buus viemeer kad aiziet no liigas vai komandas peec tam veesaa mieraa kritizees
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-28 23:58, pirms 14 gadiem
Alexij rakstīja: viņš ir spēlējis abās līgās un gan jau zina ko runā
nu ja jasaka labi vaardi par to kuraa speelee

  +5 [+] [-]

, 2009-12-29 00:07, pirms 14 gadiem
Jā, kritikas par A Serie gan nebija. Viņš jau žurnālistus kritizē ne jau A Serie. Ziediņ', sēdies 2.

  +4 [+] [-]

, 2009-12-29 00:18, pirms 14 gadiem
Nav problēmu... Lai visiem mierīgs prāts

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 01:10, pirms 14 gadiem
Raimonds Ziediņš rakstīja: Nav problēmu... Lai visiem mierīgs prāts
Liels paldies.