Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kakā: ''Mančestras ''City'' – tas ir vienkārši projekts''

Kakā: ''Mančestras ''City'' – tas ir vienkārši projekts''
Kakā
Foto: AP

Madrides ''Real'' pussargs Kakā intervijā atzina, ka Premjerlīgas klubs ''City'' ir tikai investīciju projekts, kura nākotne ir miglā tīta. Lai arī Anglijas klubs bija piedāvājis milzīgas naudas summas par brazīlieti, viņš ne mirkli nav šaubījies savā lēmumā nepāriet uz ambiciozo ''City''.

''Jā, Mančestras ''City'' izrādīja vēlmi mani iegādāties,'' brazīliešu futbola zvaigzni citē ''News of the World''. ''Tomēr man nemitīgi šķitis, ka šis ir tikai projekts, kurš būs dzīvotspējīgs tikmēr, kamēr tajā ieguldīs naudu. Bieži ir gadījies, kad maziem klubiem parādās ļoti nopietni investori, taču, kad nauda ir beigusies, šīs komandas visi aizmirst. Vēsturi neviens nevar nopirkt. „Real” vienmēr būs liels klubs ar varenu vēsturi. Un šeit nav nekāda runa par La Ligas un Premjerlīgas atšķirībām.''

''Vienu brīdi klubam var klāties ļoti lieliski, taču citā mirklī visa organizācija var sabrukt kā kāršu namiņš. Es ne mirkli nešaubos, ka esmu izdarījis pareizo izvēli un ka Madrides ''Real'' man būs vispiemērotākais klubs.''

Brazīlietis intervijā arī atzinis, ka tic jaunajam ''Real'' prezidentam Florentino Prezam. Kakā uzskata, ka viņš spēs klubu atgriezt atpakaļ Eiropas elitē. ''Barselonas prezidents Huans Laporta ir daudz kritizējis Perezu, taču, lai mūsdienās spētu konkurēt, ir jābūt ambicioziem plāniem kā ''Real'' prezidentam.”

Atgādināsim, ka šī gada sākumā Mančestras ''City'' izrādīja milzīgu interesi par Kakā, taču pats spēlētājs nolēma sezonu beigt Milānā un starpsezonā pāriet uz Madridi par rekordlielu summu – 60 miljoniem mārciņu.

Izmantotie resursi:
news.sportbox.ru
newsoftheworld.co.uk

1 2 40 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2009-06-28 17:39, pirms 15 gadiem
Patika Kaka' teiktais.un ari lai kritikji palasa tad zinas kapec RM teeree taadas naudas

  +2 [+] [-]

, 2009-06-28 17:41, pirms 15 gadiem
Kroksi,dzirdi gluži kā tev-nākotne miglā tīta...

 +10 [+] [-]

, 2009-06-28 17:41, pirms 15 gadiem
Diezgan loģiski!
Slēpts komentārs: Keita

 +22 [+] [-]

, 2009-06-28 17:42, pirms 15 gadiem
Keita rakstīja: nu City ir tas pats, kas Real...tikai tērē naudu, bet gaidāmā rezultāta kā nav tā nav...
City nebūs nekad,tas,kas ir Real,viņiem nav vēstures,viņi var tikai tiekties uz to

  -2 [+] [-]

, 2009-06-28 17:44, pirms 15 gadiem
Keita rakstīja: nu City ir tas pats, kas Real...tikai tērē naudu, bet gaidāmā rezultāta kā nav tā nav...
To mēs vēl redzēsim, bet vēsturei ir ieradums atkārtoties. Un, ja tā, tad Real atkal izgāzīsies. Kaka var teikt, ka Real viņam ir vislabākais variants, bet, ja viņš paskatītos uz citu spēlētāju pieredzi, tad tik droši to apgalvot nevar. Ne par velti Real daži sauc par spēlētāju (ne tikai aizsargu) kapsētu.
Slēpts komentārs: KlaSH

  +4 [+] [-]

, 2009-06-28 17:55, pirms 15 gadiem
Keita rakstīja: nu City ir tas pats, kas Real...tikai tērē naudu, bet gaidāmā rezultāta kā nav tā nav...
labak nesmidinajusi, ja pateiksiet, ka nav rezultata tad es smiesos, izcinita sogad otra vieta spanija un ieprieksejos gados la ligas tituli, katru gadu izklusty no grupu turnira CL tad pasakiet ko MC ir sasniegusi???? Real grib labakus rezultatus Eiropa un tapec vini liek galda visu lai iegutu labakus speletajus u n sasniegtu velamos rezultyatus... Viniem ari nekas nenotiks ja nevinnes, jo naudu vini atpelna ar marketingu. Par CL uzvaru dod tikai 7milj. kas ir smiekliga summa salkidzinot ar to ko vini noipelna marketinga..

  +7 [+] [-]

, 2009-06-28 17:55, pirms 15 gadiem
KlaSH rakstīja: Bet ne jau vēsture spēlē futbolu!! Un pagaidām nesaskatu atšķirību starp MC un RMadrid,jo rezultātu NAV!! Un cerams,ka Realam arī nebūs!!
Kādi vēl rezultāti,ja pēc šiem lielajiem darījumiem pat spēle neviena nav notikusi. Par kādiem rezultātiem var iet runa?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 17:56, pirms 15 gadiem
KlaSH rakstīja: Bet ne jau vēsture spēlē futbolu!! Un pagaidām nesaskatu atšķirību starp MC un RMadrid,jo rezultātu NAV!! Un cerams,ka Realam arī nebūs!!
jā tikai City tie diez vai būs,bet Real vismaz turās topā La Ligā

  +4 [+] [-]

, 2009-06-28 17:59, pirms 15 gadiem
Nu par to ka Real rezultātu nav, ir absurds - 2 čempionāti pēdējos 3 gados, var vienīgi runāt par to ka tēriņi neatbilst rezultātiem- ka komandas kas tērē visvairāk neuzvar visvairāk un visu.
Slēpts komentārs: KlaSH

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 18:08, pirms 15 gadiem
Labaak vinjsh buutu pakluseejis-jo Real veesturee ir bijusas taadas izgaasanaas ar zvaigznju sastaaviem,ka labaak pat neatcereeties!!!
Visu raadiis naakamaa sezona!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-28 18:09, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: Par CL uzvaru dod tikai 7milj. kas ir smiekliga summa salkidzinot ar to ko vini noipelna marketinga..
Nu gan tu pats tagad visus sasmīdināji 7 miljoni par uzvaru Čempionu līgā Pirms šāgada ČL fināla kaut kur bija aprēķināts, ka uzvarētājs iegūs ap 100mio bet zaudētājs uz pusi mazāk!

  -3 [+] [-]

, 2009-06-28 18:15, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: labak nesmidinajusi, ja pateiksiet, ka nav rezultata tad es smiesos, izcinita sogad otra vieta spanija un ieprieksejos gados la ligas tituli, katru gadu izklusty no grupu turnira CL tad pasakiet ko MC ir sasniegusi???? Real grib labakus rezultatus Eiropa un tapec vini liek galda visu lai iegutu labakus speletajus u n sasniegtu velamos rezultyatus... Viniem ari nekas nenotiks ja nevinnes, jo naudu vini atpelna ar marketingu. Par CL uzvaru dod tikai 7milj. kas ir smiekliga summa salkidzinot ar to ko vini noipelna marketinga..
no City gaidīja cīnīšanos par četrinieku Anglijā - palika laikam tikai astotie...
no Real gaidīja uzvaru Spānījā un arī ČL daudzi domāja, ka Real pacels - bet arī nekā...
komandās ir individuāli spēcīgi spēlētāji, bet komandas spēle - 0

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:16, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Nu gan tu pats tagad visus sasmīdināji 7 miljoni par uzvaru Čempionu līgā Pirms šāgada ČL fināla kaut kur bija aprēķināts, ka uzvarētājs iegūs ap 100mio bet zaudētājs uz pusi mazāk!
7. miljonus sogad finala sanema par uzvaru barca un 4. MU, tas ir tikai par finala speli. Sarekinot visa turnira garuma klubs protams snem vairak, bet tie ir kluba ieksejie ikenakumi no dazadam reklamam un ta talak....maksa ari par uzvaram un ta talak, bet par finalu tikai so naudu nesen pat skatojios CL finala atkartojumuu un vel kreipans stasrtija

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:17, pirms 15 gadiem
Keita rakstīja: no City gaidīja cīnīšanos par četrinieku Anglijā - palika laikam tikai astotie...
no Real gaidīja uzvaru Spānījā un arī ČL daudzi domāja, ka Real pacels - bet arī nekā...
komandās ir individuāli spēcīgi spēlētāji, bet komandas spēle - 0
pasaki man vel ka Madrides sastavs sosezon bija zvaigznotaks ka Barcas???? un ka Madridei bija speletaj uresursu trukumi traumu del ka man patik strideties

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 18:19, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Nu gan tu pats tagad visus sasmīdināji 7 miljoni par uzvaru Čempionu līgā Pirms šāgada ČL fināla kaut kur bija aprēķināts, ka uzvarētājs iegūs ap 100mio bet zaudētājs uz pusi mazāk!
nu noteikti astotie,City šogad ieņēma godpilno desmito vietu

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:27, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: To mēs vēl redzēsim, bet vēsturei ir ieradums atkārtoties. Un, ja tā, tad Real atkal izgāzīsies. Kaka var teikt, ka Real viņam ir vislabākais variants, bet, ja viņš paskatītos uz citu spēlētāju pieredzi, tad tik droši to apgalvot nevar. Ne par velti Real daži sauc par spēlētāju (ne tikai aizsargu) kapsētu.
kada vel nafig kapseta.ja nespele 1.ja komandaa tas nenoziimee ka uzreiz norakts,trenninji,rezervisti,2.komanda...nav jau taa ka ja nespeelee 1.komandaa vispaar vins tikai gulj....katra komandaa ir zvaigznes kuri nevar iekljauties un ja nevari iekljauties tatad tev jakljust labaakam !!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:28, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: 7. miljonus sogad finala sanema par uzvaru barca un 4. MU, tas ir tikai par finala speli. Sarekinot visa turnira garuma klubs protams snem vairak, bet tie ir kluba ieksejie ikenakumi no dazadam reklamam un ta talak....maksa ari par uzvaram un ta talak, bet par finalu tikai so naudu nesen pat skatojios CL finala atkartojumuu un vel kreipans stasrtija
Bet es MU mājas lapā un vēl kaut kur lasīju par manis minētajiem skaitļiem! Protams tā summa nav tikai par uzvaru spēlē no UEFA, bet arī sponsoriem, pirms spēles un pēc spēles pasākumiem utt. Bet negribās ticēt, ka no UEFA par uzvaru finālā komandai tiek tikai 7 miljoni. Man liekas tie cipari tādi jau bija kādus 5 gadus atpakaļ! Nu var būt kāds zinošāks pateiks, vai arī jāpameklē, jo man šajā jautājumā kaut kā nav uzticība Kreipāna kungam. Kaut gan varu arī kļūdīties

  +6 [+] [-]

, 2009-06-28 18:35, pirms 15 gadiem
Krokodil? Tu drošvien speciāli šajā rakstā nerādīsies, vismaz komentāros ne...

  -2 [+] [-]

, 2009-06-28 18:39, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Bet es MU mājas lapā un vēl kaut kur lasīju par manis minētajiem skaitļiem! Protams tā summa nav tikai par uzvaru spēlē no UEFA, bet arī sponsoriem, pirms spēles un pēc spēles pasākumiem utt. Bet negribās ticēt, ka no UEFA par uzvaru finālā komandai tiek tikai 7 miljoni. Man liekas tie cipari tādi jau bija kādus 5 gadus atpakaļ! Nu var būt kāds zinošāks pateiks, vai arī jāpameklē, jo man šajā jautājumā kaut kā nav uzticība Kreipāna kungam. Kaut gan varu arī kļūdīties
Kaut kur lasīju,ka Terija klupiens ČL fināla,kur Chelsea zaudēja,klubam nesa kādus 70 miljonus eiro zaudējumus tātad ja Chelsea uzvarētu,kreklos,suvenīros,reklāmās un kontraktos dabūtu tos 70 ļimonus

Tā kā 7 miljoni ir krietni par maz!

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:45, pirms 15 gadiem
Nu jā es MU mājas lapas arhīvā atradu to rakstu, ka šāgada ČL fināla uzvarētājs nopelnīs vismaz 110m eiro, bet zaudētājs vismaz 65! Bet nu protams tie nav cipari, kurus par uzvaru vai zaudējumu samaksās UEFA. "MasterCard" bija veikuši tos aprēķinus, bet kā viņi tur rēķina un ko skaita nebija paskaidrots.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-28 19:00, pirms 15 gadiem
GundarsM rakstīja: kada vel nafig kapseta.ja nespele 1.ja komandaa tas nenoziimee ka uzreiz norakts,trenninji,rezervisti,2.komanda...nav jau taa ka ja nespeelee 1.komandaa vispaar vins tikai gulj....katra komandaa ir zvaigznes kuri nevar iekljauties un ja nevari iekljauties tatad tev jakljust labaakam !!!!!!!
Nē, muļķīt, ne katrā komandā ir zvaigznes, kuras regulāris sēž uz soliņa. Ir lērums spēlētāju, kuri, aizejot uz Real, vnk izzūd.

  -3 [+] [-]

, 2009-06-28 19:04, pirms 15 gadiem
Nu tad, kad Real vairs nespēs maksāt algu Kakā, tad redzēsim, kurš ir miglā tīts!! Klubu ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi neviens neatcerēsies? Nesmīdini tautu? Pff Projekts?! Jā, projekts vairāk kā 100 gadu garumā!

  -2 [+] [-]

, 2009-06-28 19:05, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu tad, kad Real vairs nespēs maksāt algu Kakā, tad redzēsim, kurš ir miglā tīts!! Klubu ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi neviens neatcerēsies? Nesmīdini tautu? Pff Projekts?! Jā, projekts vairāk kā 100 gadu garumā!
TU...esi nozheelojams!

     [+] [-]

, 2009-06-28 19:07, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: TU...esi nozheelojams!
Lūdzu argumentēti!!! Tā ikviens var pateikt, ka kāds ir nožēlojams! Kur manā izteiktajā viedoklī bija kļūda?

  +3 [+] [-]

, 2009-06-28 19:12, pirms 15 gadiem
Gribeetu lai kaadudienu esports uztaisa rakstu: "Viena diena ar Krokodilu"!
Ir ok Krokodil, tikai nepadodies, noteikti city kaadu dienu kapaas labaa liimeni, ja araabi peec pirmajaam neveiksmeem nemetiiis plinti kruumos!

  -3 [+] [-]

, 2009-06-28 19:15, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Gribeetu lai kaadudienu esports uztaisa rakstu: "Viena diena ar Krokodilu"!
Ir ok Krokodil, tikai nepadodies, noteikti city kaadu dienu kapaas labaa liimeni, ja araabi peec pirmajaam neveiksmeem nemetiiis plinti kruumos!
Nu bet daži domā, ka city ir nesen dibināts klubs, kurš kaut kur uzpeldējis nez no kurienes, taču tā nav! Klubs bija dibināts jau 1880. gadā. ar senām tradīcijām, taču Kakā atļaujas pateikt, ka tas ir "tikai" projekts!!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-28 19:17, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu bet daži domā, ka city ir nesen dibināts klubs, kurš kaut kur uzpeldējis nez no kurienes, taču tā nav! Klubs bija dibināts jau 1880. gadā. ar senām tradīcijām, taču Kakā atļaujas pateikt, ka tas ir "tikai" projekts!!
Nu tiem investuriem- seihiem tas jau ir projekts! kaka 100% preciizi pateica!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 19:28, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu arābi jau tur tikai dod naudu, no futbola īsti neko nesaprot, bet līmenis jau EPL no tā tikai ceļas, ja klubiem ir bagāti īpašnieki!
Lasot visaadu seihu stikus nikus utt., pat skiet kad vini kaadi 20 chubari savaaksies kaadaa piliii, pilns ar daamaam, apreibinaasies un uz 200collu ekraana luurees speeles un caur telefonu komandees treneri ko laist laukumaa un ko nonemt!
Vismazs ja es buutu tik naudiiigs tad taa riiikotos!
Shiem puishiem taks ir garlaiciiigi, need for speed live shiem jau ir apnicis, tagad igraaas FIFA manager live!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-28 19:41, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Lasot visaadu seihu stikus nikus utt., pat skiet kad vini kaadi 20 chubari savaaksies kaadaa piliii, pilns ar daamaam, apreibinaasies un uz 200collu ekraana luurees speeles un caur telefonu komandees treneri ko laist laukumaa un ko nonemt!
Vismazs ja es buutu tik naudiiigs tad taa riiikotos!
Shiem puishiem taks ir garlaiciiigi, need for speed live shiem jau ir apnicis, tagad igraaas FIFA manager live!
Tad Tev škiet nepareizi.
Ko var tagad strīdēties? Viss būs skaidrs tikai sezonas vidu.

     [+] [-]

, 2009-06-28 19:46, pirms 15 gadiem
picamen2 rakstīja: Tad Tev škiet nepareizi.
Ko var tagad strīdēties? Viss būs skaidrs tikai sezonas vidu.
Beidz, shie seihi nekad nav bijushi biznesmeni, vini ir naudas teereetaaji!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-28 20:16, pirms 15 gadiem
TheKingRooney rakstīja: ha ha un to saka cilveks kas aiziet uz Real
nozhelojami
tu uz vinja fona esi nozelojams
1 2 40 komentāri