Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kūmans: ''Vēlos izbaudīt atlikušo laiku, kas man palicis Barselonā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kūmans: ''Vēlos izbaudīt atlikušo laiku, kas man palicis Barselonā''
Ronalds Kūmans. Foto: EPA/Scanpix

''Barcelona'' galvenais treneris Ronalds Kūmans medijiem pirms šodien gaidāmās ''La Liga'' spēles pret ''Rayo Vallecano'' apgalvoja, ka vēlas izbaudīt atlikušo laiku, kas viņiem atlicis kā šīs vienības galvenajam trenerim.

Neveiksmīgi Spānijas ''La Liga'' sezonu turpina ''Barcelona'', kura svētdien ''El Clasico'' ar 1:2 zaudēja Madrides ''Real''. Pēc deviņām nospēlētām spēlēm Barselona ar 15 punktiem ir tikai devītajā vietā, 11. kārtas ietvaros šodien spēkojoties pret septītās vietas īpašnieci ''Rayo Vallecano''.

Spēles nozīmīgumu saprot arī galvenais treneris Ronalds Kūmans. ''Esmu pieaudzis cilvēks un zinu, kā šis lietas notiek. Mēs nevaram atļauties zaudēt divas spēles pēc kārtas. Vēlos izbaudīt atlikušo laiku, kas man palicis šeit neatkarīgi, vai tie būtu astoņi gadi, seši mēneši vai dažas nedēļas. Domāju, ka ir svarīgi uzvarēt šo spēli,'' medijiem klāstīja treneris, atzīmējot, ka pretinieki spēlē labu futbolu. ''Viņi ir vēl labāki šosezon kā gadu iepriekš. Šo komandu ir grūti uzvarēt. Mums būs jāspēlē labākais futbols, lai uzvarētu viņus.''

Pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma Kūmanam nācās piedzīvot dusmīgu Barselonas fanu aplenkumu, kuri sastājās ap speciālista automašīnu. Treneris šos līdzjutējus nosauca par neizglītotiem cilvēkiem: ''Tā ir sociāla problēma. Neizglītoti cilvēki nesaprot noteikumus un vērtības. Stadionā atmosfēra bija pilnīgi citādāka un to arī visvairāk atcerēšos.''

Trenera karjeras laikā Kūmans kā speciālists strādājis tādos klubos kā ''Vitesse'', ''Ajax'', ''Benfica'', PSV, ''Valencia'', ''AZ Alkmaar'', ''Feyenoord'', ''Southampton'', ''Everton'' un Nīderlandes nacionālo izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-10-27 14:13, pirms 2 gadiem
Nedaudz žēl Kūmana, viņš ir saņēmis vājāko Barselonu pēdējo 10/15 vai pat 20 gadu laikā, bet nekādu atlaižu rezultāta ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-27 18:11, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Nedaudz žēl Kūmana, viņš ir saņēmis vājāko Barselonu pēdējo 10/15 vai pat 20 gadu laikā, bet nekādu atlaižu rezultāta ziņā.
Ir skaidrs, ka šis personāžs nesavāks šo komandu. Nesavāca pagājušajā sezonā, un nebūs arī šajā vai jebkurā citā. Un nav komanda tik bēdīga kā 2002.-03. gada sezonā, ja nemaldos, kad, izņemot P. Kluivert un dažus jaunos La Masia pārstāvjus, tur vispār nekā jēdzīga sastāvā nebija. Materiāls šobrīd ir, tikai izdabūt no tā kaut 90% ir trenera darbs, un Koeman tas noteikti nav.

     [+] [-]

, 2021-10-27 18:53, pirms 2 gadiem
Lai cik beediigs buutu speeleetaaju klaasts, vinsh pats dara visu iespeejamo, lai arii tie buutu vai nu nodziiti kaa zirgi, vai bez speelju prakses. Par Pudzhu jau viss skaidrs vairaak vai mazaak (un taatad pats Kuumans sev ierobezhojis rotaaciju viduu), bet, piemeeram, kaa vinsh ir attiecies pret Demiru - tad lika nekritiski pret jebkaadiem pretiniekiem, tad peec sliktas speeles vienkaarshi pazuud no rotaacijas bez peedaam. Tagad maleejo uzbruceeju spiests speeleet Dests. Nebriiniishos, ja tas pats notiks ar Nico, Baldi, varbuut pat Gavi, kad Pedri izveseljosies.