Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barselonas nedienas turpinās: pirms "Real Madrid" cīņas savainojums arī Levandovskim

Agris Suveizda

Barselonas nedienas turpinās: pirms "Real Madrid" cīņas savainojums arī Levandovskim
Roberts Levandovskis. Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" pavēstījis, ka poļu uzbrucējam Robertam Levandovskim ir kreisās kājas paceles cīpslas divgalvainā muskuļa sastiepums.

"Barcelona" prognozējamo atlabšanas ilgumu neminēja, taču mājaslapā piebilda, ka Levandovskis nebūs pieejams, kamēr netiks galā ar problēmu un ar savainojumu nespēlēs. Spānijas mediji lēš, ka Levandovskim nāksies izlaist trīs spēles. Vakar Levandovskis aizvadīja visas 90 minūtes.

Divus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušo "Barcelona" gaida sarežģītas piecas nedēļas. Ceturtdien Karaļa kausa pirmajā pusfinālspēlē jāviesojas pie "Real Madrid", pēc tam Levandovskim varētu nākties izlaist mājas spēli pret "Valencia" un izbraukumu uz Bilbao, bet viņš varētu atgriezties uz 19. marta svarīgo līgas spēli savās mājās pret "Real Madrid". Madridiešus "Barcelona" uzņems arī pēc izlašu pauzes – Karaļa kausa pusfināla atbildes spēlē 5. aprīlī.

34 gadus vecais Levandovskis ir Spānijas čempionāta labākais vārtu guvējs, 20 spēlēs izceļoties ar 15 vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Līgā par 11 vārtiem ir Karimam Benzemā ("Real Madrid") un Hoselu ("Espanyol"), bet Barselonas rindās nākamais rezultatīvākais ar sešiem precīziem sitieniem ir Pedri, kurš vakardienas zaudējumu pret "Almeria" (0:1) izlaida kopā ar Usmanu Dembelē un Ansu Fati. Levandovskis debijas sezonā Barselonā aizvadījis kopumā 29 spēles un guvis 23 vārtus.

"Barcelona" ceturtdien ar 1:2 zaudēja arī Mančestrā un izstājās no UEFA Eiropas līgas, bet Spānijas čempionātā joprojām ir pārliecinošā vadībā, "Real Madrid" apsteidzot par septiņiem punktiem un "Real Sociedad" – par 16 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...

     [+] [-]

, 2023-02-27 14:45, pirms 2 gadiem
Xavi galva kūp.