Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" pirmā ielaiž, taču tiek cauri ar izbīli

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Barcelona" pirmā ielaiž, taču tiek cauri ar izbīli
"Barcelona" spēlētāji svin vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix.ee

Spānijas Karaļa kausa izcīņā šovakar turpinājās astotdaļfināla spēles. "Barcelona" izbraukumā tikās ar "Rayo Vallecano", un, lai arī otrā puslaika sākumā nokļuva iedzinējos, tomēr atspēlējās un uzvarēja ar 2:1.

"Barcelona" sastāvā šajā spēlē pēc divu spēļu izlaišanas diskvalifikācijas dēļ atgriezās Lionels Mesi, uzbrukumā spēlējot kopā ar Grīzmanu un tikai 21 gadu jauno portugāļu uzbrucēju Trinkau. Iepriekšējā kārtā Barselona vien papildlaikā tika galā ar trešās līgas komandu "Cornella", kamēr "Barsas" šīs dienas pretiniece Madrides "Rayo Vallecano" izsita no turnīra "La Liga" vienību "Elche".

Pirmajā puslaikā Barselonai neizdevās gūt vārtus un izvirzīties vadībā, lai gan pa reizei pa vārtu pārlikni trāpīja Frenkijs De Jongs un Rikards Puigs. Otrā puslaika sākumā 63. minūtē augstu dušu Barselonai sagādāja "Rayo Vallecano" uzbrucējs Frans Garsija, negaidīti Spānijas otrās līgas komandu izvirzot vadībā pret grandu - 1:0! Jau nākamajā uzbrukumā vārtu tīklā bumbu iesita De Jongs, taču vārti netika ieskaitīti.

Barselona atspēlējās pēc septiņām minūtēm - Messi pēc skaista uzbrukuma un Antuāna Grīzmana piespēles iesita bumbu jau tukšos vārtos (1:1). Spiediens pieauga, un 80. minūtē "Barcelona" beidzot izvirzījās vadībā - precīzs aktīvais De Jongs (1:2). Mesi jau kompensācijas laikā varēja iesist arī trešos, taču aizsita garām.

Barselona kā vienīgā no lielā Spānijas trio ("Barcelona", "Real", "Atletico") palikusi Karaļa kausā, taču jāatzīmē, ka abas uzvaras bijušas pret zemāku līgu komandām un nebūt nav nākušas viegli.

Spānijas kausa izcīņa, 1/8 fināli

DatSpēleRez.
26. janv.Valladolid (1) - Levante (1)2:4
26. janv.Real Betis (1) - Real Sociedad (1)3:1 (1:1)
26. janv.Girona (2) - Villarreal (1)0:1
27. janv.Sevilla (1) - Valencia (1)3:0
27. janv.Almeria (2) - Osasuna (1)
27. janv.Rayo Vallecano (2) - Barcelona (1)1:2
28. janv.Navalcarnero (3) - Granada (1)
28. janv.Alcoyano (3) - Athletic Bilbao (1)

Iekavās norādīta komandas pārstāvētā līga.

     [+] [-]

, 2021-01-28 00:11, pirms 3 gadiem
Diivainaakaa speele shosezon,viss itkaa ideaali,tik peedeejaa pieskaariena pietruukst un tad vienu meeslinju ielaiz.Pat zeel Firpo un Trinkao,kurus uzreiz peec vaartiem nomainiija,speeleeja pat ljoti labi,taapat kaa Puigs.
Galvenais ka izbraukuma tuure beigusies,beidzot varees atgriesties maajaas.Ljoti gaidu Roberto un Destu atpakalj,jo Mingeza kaa maleejais aizsargs nu nenes pienesumu it iipashi uzbrukumaa.

     [+] [-]

, 2021-01-28 00:31, pirms 3 gadiem
interesanti strādā VAR spānijā...

     [+] [-]

, 2021-01-28 03:16, pirms 3 gadiem
Kā var būt 21 gadu jauns ????