Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Hamess Rodrigess atgriežas Eiropā, pastiprinot ''La Liga'' klubu ''Rayo Vallecano''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Hamess Rodrigess atgriežas Eiropā, pastiprinot ''La Liga'' klubu ''Rayo Vallecano''
Hamess Rodrigess. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

33 gadus vecais kolumbietis Hamess Rodrigess pēc pusotra gada pārtraukuma atgriezies Eiropā, pastiprinot Spānijas čempionāta klubu ''Rayo Vallecano''.

2024. gada Copa America Zelta bumbas ieguvējs Hamess Rodrigess vasarā pārtrauca līgumu ar Brazīlijas klubu ''Sao Paolo'', bet nu kā brīvais aģents atgriezies Spānijā, parakstīdams viena gada līgumu ar ''Rayo Vallecano''. Sadarbību iespējams pagarināt uz vēl vienu sezonu.

Rodrigess Eiropā atgriezies pēc pusotra gada pārtraukuma. 2023. gada aprīlī viņš pēc mutiskas vienošanās pārtrauca līgumu ar Grieķijas futbola grandu Pirejas ''Olympiacos''.

Kolumbietis karjeras laikā spēlējis arī ''Porto'', Madrides ''Real'', ''Monaco'', Minhenes ''Bayern'', Liverpūles ''Everton'' un ''Al Rayyan'' Katarā.

''Rayo Vallecano'' Spānijas meistarsacīkstes sākuši ar uzvaru pār ''Real Sociedad'' un bezvārtu neizšķirtu pret ''Getafe'', ar četriem punktiem ieņemot septīto vietu 20 klubu konkurencē. Otrdien Madridē bāzētā komanda savā laukumā uzņems ''Barcelona''.

Izmantotie resursi:
https://x.com/RayoVallecano/status/...