Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mbapē augšstilba savainojuma dēļ nespēlēs trīs nedēļas

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Mbapē augšstilba savainojuma dēļ nespēlēs trīs nedēļas
Kiljans Mbapē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Otrdienas vakarā, "La Liga" mača laikā, augšstilba savainojumā iedzīvojies "Real Madrid" spēlētājs Kiljans Mbapē. Viņš komandai palīdzēt nevarēs aptuveni trīs nedēļas.

25 gadus vecais spēlētājs savainojumā iedzīvojās uzvarā pār "Alaves" (3:2). Francūzis laukumu pameta 80. minūtē. Pēc otrdienas mača Madrides galvenais treneris Karlo Ančeloti teica, ka ar Mbapē viss ir kārtībā, viņš esot vienkārši sajutis pārslodzi. Mbapē palūdzis maiņu, lai izvairītos no kaut kā nopietna.

Trešdien klubs paziņojis, ka Mbapē tomēr ir iedzīvojies savainojumā. Uzvarētajā mačā francūzis, kurš Madridē aizvada pirmo sezonu, savainojis vienu no augšstilba muskuļiem. Šis savainojums liegs viņam doties laukumā līdz oktobra vidum.

Tātad viņš izlaidīs Madrides derbiju, Čempionu līgas maču ar Francijas "Lille", tikšanos ar "Villareal" iekš "La Liga" un nevarēs palīdzēt arī Francijas izlasei oktobra mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com.au/football/st...

     [+] [-]

, 15:57, pirms stundas
Carlo malacis.
Tās saucas viņa rotācijas,un tieši Mbappe bija viens kuru teica rotēs..