Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Saviola vēlas spēlēt "Benfica"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Saviola vēlas spēlēt "Benfica"
Havjērs Saviola (pa kreisi)
Foto: ITAR-TASS

Madrides "Real" komandas uzbrucējs Havjērs Saviola vēlas savu karjeru turpināt vienā no spēcīgākajiem Portugāles klubiem - "Benfica". Arī Madrides kluba vadībai iebildumu pret to nav, jo šis spēlētājs neiederas komandas nākotnes plānos.

Havjērs Saviola vēl 21. gadsimta sākumā tika uzskatīts par vienu no pasaules talantīgākajiem spēlētājiem, taču Eiropā viņam karjera nav pārāk izdevusies. 2001. gadā argentīnietis pārgāja uz "Barcelona" komandu, bet vēlāk parakstīja līgumu ar "Real".

Šī kluba rindās viņš divu sezonu laikā aizvadījis tikai 16 spēles, tādēļ Saviolas vēlme tikt kādā citā komandā ir pavisam saprotama, pie tam "Real" šajā vasarā grasās sastāvu papildināt (un jau ir papildinājusi) ar vairākiem ļoti spēcīgiem spēlētājiem, kas vēl vairāk samazina Saviolas izredzes nostabilizēties pamatsastāvā.

27 gadus vecais uzbrucējs izteicis vēlmi karjeru turpināt kādā mazākā klubā. Jau šobrīd Madrides "Real" uzsākuši pārrunas ar Lisabonas "Benfica" kluba vadību par šī spēlētāja izīrēšanu. To apstiprinājis gan spēlētāja aģents, gan karaliskā kluba pārstāvji. Interesanti, ka "Benfica" jau pagājušajā vasarā vēlējās iegūt spēlētāju, taču nespēja atļauties maksāt Saviolam tik lielu algu, kādu tas vēlētos.

Izmantotie resursi:
skysports.com

 +10 [+] [-]

, 2009-06-25 22:03, pirms 15 gadiem
Ka čalits noziedēja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-25 22:04, pirms 15 gadiem
Uz priekšu, visas iespējas. 27 gadi, vēl nekas nav zaudēts. Galvenais, lai tiek spēlēt.

  +3 [+] [-]

, 2009-06-25 22:33, pirms 15 gadiem
lai jau iet uz benfiku tik ja real domaa pa summu ko benfika var atljauties!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 22:36, pirms 15 gadiem
O!!! Man liekas viņam atbilstoš klubs. Viņš tur noteikti būs līderis

  -3 [+] [-]

, 2009-06-25 22:40, pirms 15 gadiem
Ta redz ir ar Real, vajag visu un daudziem karjeras atri sabeidzas....
Vander varts, kas pirms tam speleja Hamburga, ir nakosais, pie sitas situacijas ar pussargiem (pie tam vel uzbrukosajiem)....

  -1 [+] [-]

, 2009-06-25 22:45, pirms 15 gadiem
gypons rakstīja: Ta redz ir ar Real, vajag visu un daudziem karjeras atri sabeidzas....
Vander varts, kas pirms tam speleja Hamburga, ir nakosais, pie sitas situacijas ar pussargiem (pie tam vel uzbrukosajiem)....
Saviolam neveiksmīgais periods sākās jau Barcā, kur Raikārds atklāti pateica, ka ar viņu nerēķinās. Bet čalis gribēja izcīnīt vietu sastāvā. Pāris sezonas viņu izīrēja (uz Monaco un Sevilla), pēc tam vienu sezonu aizvadīja kā rezervists un tika pārdots uz Realu, kur viss turpinājās. Drīzāk viņš pats par vēlu sāka meklēt sev klubu.
Bet visi Reala holandieši jau ir izlikti pārdošanā un cerams atradīs sev klubus, kur tiks spēlēt. Daži iespējams arī atgriezīsies Bundeslīgā.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-25 22:51, pirms 15 gadiem
Reals ir klubs ar velmem, es nebrinos ka Ronaldo un kaka ari tiks uz solina, ja nebus forma. Raaels ka minejat netiek laukuma, padomajiet kapec. varbut tapec ka iedzivojas savainojuma un nevareja savu formu sasniegt ar ko reals nebija priecigs. Vnk kluba,m bija vajadzigs lai speletaji cinas par vietu, jo ka redzam tad Barca un MU situaciaj ir lidziga
P.s sorry par rakstibu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-26 10:59, pirms 15 gadiem
Baigi talantīgs viņš bija/ir... Man vēl istabā karājas Barcas krekls ar 7. numuru un viņa uzvārdu! Šad tad mēdzu uzvilkt. Cerams, ka pāries uz Portugāli un tur izdosies atgriezties elitē. Veiksmi, kā saka - talantu nevar nodzert! (pārnestā nozīmē, protams)!