Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Filadelfijas "Union" lūko iegūt Piresu

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Filadelfijas "Union" lūko iegūt Piresu
Roberts Piress (priekšplānā)
Foto: AP/ Scanpix

Amerikas Futbola līgas (MLS) jaunpienācēja Filadelfijas "Union" apstiprinājusi, ka risina nopietnas sarunas ar pazīstamo franču futbola veterānu Robertu Piresu par futbolista iespējamo pārcelšanos no Spānijas "La Liga" uz Ziemeļameriku. Interesi par malējo pussargu izrāda arī citi MLS klubi.

Bijušajai Francijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba "Arsenal" zvaigznei Piresam līgums ar dzeltenajām zemūdenēm jeb "Villarreal", ko futbolists pārstāv kopš 2006. gada vasaras [šosezon "La Liga" čempionātā izgājis laukumā 26 spēlēs, gūstot četrus vārtus - aut.], beigsies šī gada jūlijā, un tad francūzis kļūs par brīvo aģentu. 36 gadu vecais Piress, kurš savā vecumā spēlē ievērojami pārliecinošāk nekā viņa vienaudži, gan izteicies, ka labprāt pagarinātu līgumu ar spāņu "Villarreal", taču neizslēdz iespēju pārcelties uz Ziemeļameriku.

Bijušais Polijas izlases spēlētājs, tagadējais "Union" galvenais treneris Pjotrs Novāks apstiprina, ka klubs cer papildināt sastāvu ar Piresu kā vienu no tiem diviem spēlētājiem, kuru alga netiek netiek pieskaitīta pie algu griestiem: "Nav noslēpums, ka abas puses risina sarunas. Es viennozīmīgi ticu, ka pieredzes bagātais Piress būtu lielisks paraugs mūsu jaunajiem futbolistiem."

Filadelfijas kluba nopietno interesi par Piresu apstiprinājis arī futbolista aģents Memets Džemals: "Interesi izrāda daudz klubu, un Filadelfijas "Union" ir viens no tiem. Kluba vadība ar mums sazinājās februārī, un kopš tā laika mūsu starpā norisinās mērķtiecīgas sarunas. Atbildes uz visiem jautājumiem būs zināmas vien jūlijā, taču tagad es saku, ka "Union" iespējas vērtējamas kā 50:50. Viņš ir lielisks futbolists, un daudz klubu viņu vēlas iegūt savā īpašumā."

Atgādinām, ka pirms 15 mēnešiem uz MLS pārcēlās ilggadējais "Arsenal" spīdeklis Fredijs Ljungbergs, kurš nu jau otro sezonu pārstāv "Seattle Sounders". Tāpat pēdējā laikā regulāri tiek runāts par vēl viena Londonas vienības bijušā līdera Tjerī Anrī pāreju no spāņu granda "Barcelona" uz "New York Red Bulls".

Saistītais raksts:
Piress: ''Nezinu, vai beigšu karjeru sezonas...

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-24 17:52, pirms 14 gadiem
Njujorka, Sietla, Filadelfija... Zheel, ka visi triis nespeelees vienaa komandaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-24 18:34, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: autor,sīkāk nevar uzrakstīt kā iet Ljungbergam? kādi stati? kāda vieta viņa komandai?
Rokas un smadzenes tak Tev ir?
mlsnet.com: Freddie Ljungberg | Major League Soccer