Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Belingems treniņā gūst traumu un nespēlēs līdz septembra vidum

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Belingems treniņā gūst traumu un nespēlēs līdz septembra vidum
Džūds Belingems. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Madrides ''Real'' paziņojis, ka piektdienas treniņā labās kājas muskuli traumējis viens no līderiem Džūds Belingems, kas viņam liegs doties laukumā aptuveni līdz septembra vidum.

''La Liga'' čempione Madrides ''Real'' paziņojusi, ka treniņā gūtās kājas traumas dēļ līdz septembra vidum nespēlēs viens no kluba līderiem Džūds Belingems. Sportists traumu guva piektdienas treniņā, pēc kuram uzreiz viņam veica medicīniskās pārbaudes. Belingems traumējis labās kājas muskuli. Anglis ierindā varētu atgriezties pēc izlašu spēlēm UEFA Nāciju līgā.

Belingems Madrides ''Real'' pastiprināja pirms iepriekšējās sezonas, ar 19 vārtiem sekmējot titula izcīnīšanu Spānijas čempionātā un UEFA Čempionu līgā. Tāpat viņu atzina par sezonas labāko spēlētāju ''La Liga''. Jauno sezonu klubs sācis ar UEFA Superkausa izcīnīšanu un 1:1 neizšķirtu Spānijā pret ''Mallorca''.

Spānijas čempionāta otrajā kārtā ''Real'' savā laukumā uzņems ''Valladolid''.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en-US/ne...