Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Sahārs pievienojies ''Espanyol''

Sahārs pievienojies ''Espanyol''
Bens Sahārs
Foto: AP

Izraēlas izlases uzbrucējs Bens Sahārs, kurš kopš 2006. gada skaitījās Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' īpašums, bet triju gadu laikā allaž bijis izīrēts citiem klubiem, pievienojies spāņu klubam ''Espanyol'', parakstot līgumu uz četriem gadiem.

Profesionālo karjeru Sahārs uzsāka 2006. gadā, kad par 320 tūkstošiem sterliņu mārciņām no Izraēlas kluba ''Hapoel Tel Aviv'' pievienojās Londonas ''Chelsea''. Pirmo sezonu izraēlietis aizvadīja Londonā, pārsvarā spēlējot rezerves komandas rindās, kā arī piecas reizes Anglijas kausa izcīņas ietvaros nākot laukumā uz maiņu. 2007. gada vasarā līdz gada beigām viņš tika izīrēts pašreizējai mūsu futbolista Kaspara Gorkša komandai ''Queens Park Rangers'', bet dažādu savainojumu dēļ komandas rindās aizvadīja tikai deviņas spēles, kurās vārtus neguva un 2008. gada sākumā gadā tika izīrēts ''Sfeffield Wednesday'', kur nospēlēja līdz jūnijam.
Vēlāk Sahārs tika izīrēts ''Porstmouth'', kur atkal aizvadīja tikai pusi no sezonas un šī gada sākumā pārcēlās uz Nīderlandes klubu ''De Graafschap''. Kopumā Nīderlandē pavadītais laiks bija vērtējams pozitīvi – visu turnīru ietvaros 22 spēlēs jaunais futbolists guva sešus vārtus.

Lai nu kā, pēc ilgā ceļojuma pa Eiropu, Sahārs beidzot ir noenkurojies un izskatās, ka uz ilgāku laiku. Kļuvis zināms, ka Izraēlas izlases spēlētājs pievienojies Spāņu klubam ''Espanyol'', parakstot līgumu uz četriem gadiem. Par 19 gadus veco uzbrucēju ''Chelsea'' klubs saņēma 3,2 miljonus sterliņu mārciņas.

Jau ziņojām, ka ''Espanyol'' komandai tuvākajā laikā pievienosies Japānas izlases un Skotija kluba ''Celtic'' pussargs Šunsuke Nakamura.

Izmantotie resursi:
rcdespanyol.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 19:06, pirms 15 gadiem
"Espanyol" arī pamatīgi papildinās. Sahārs un Nakamura viennozīmīgi ir labi papildinājumi. Cerams, ka ar šo spēlētāju pievienošanos, "Espanyol" izdosies nospēlēt nākamgad labāk!