Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Haince neizslēdz iespēju atgriezties Anglijā

Haince neizslēdz iespēju atgriezties Anglijā
Gabriels Haince
Foto: AP

Argentīniešu aizsargs Gabriels Haince, kurš pašreiz pārstāv Spānijas futbola lubu ''Real Madrid'', atklājis, ka neizslēdz iespēju kādu dienu atgriezties Anglijas Premjerlīgā, kur savulaik ''Manchester United'' rindās pavadīja trīs sezonas.

31 gadus vecais argentīnietis atklājis, ka viņš pagaidām nav informēts, vai ietilpst kluba jaunā prezidenta Florentina Pereza plānos arī nākošajā sezonā, taču atzinis, ka tuvākajā laikā runās ar vadību par savu nākotni karaliskā kluba rindās. Bijušais ''Manchester United'' komandas aizsargs sacījis, ka neizslēdz arī iespēju atriezties Anglijā, taču pagaidām viņš vēlas palikt Spānijas galvaspilsētas klubā, lai uzspēlētu kopā ar Kakā un Krištianu Ronaldu.

''Man nebūtu nekas pret atgriešanos kādu dienu Premjerlīgā,'' laikrakstam ''Telam'' sacīja Argentīnas izlases spēlētājs. ''Esmu informēts, ka vairāki klubi izrāda interesi par mani, taču vispirms man jādomā par ''Real''. Man nav ne mazāko ideju, kur es vēlētos beigt savu karjeru, tāpēc esmu vēl izvēles priekšā. Pagaidām man ir līgums ar ''Real'', tāpēc šai pieejai jābūt profesionālai. Tuvākajā laikā ar kluba vadību izrunāsim par manu turpmāko nākotni. Līgums vēl ir spēkā uz vienu sezonu, tāpēc es labprāt šeit paliktu, un dalīt vienas ģērbtuves kopā ar tik lieliskiem futbolistiem kā Kakā un Ronaldu būtu fantastiski,'' piebilda Haince.

Izmantotie resursi:
setanta.com


, 2009-06-22 18:22, pirms 15 gadiem
kā man patika Haince. kādreiz bija tik izcils. bet tā 2006. laikam gada sezona neizdevās, pēc tam pāreja uz Real un tā arī neatsāka spēlēt kā spēlēja kādreiz.
, 2009-06-22 19:12, pirms 15 gadiem
Neizskataas ka arii saaks kaadreiz speeleet kaa agraak
, 2009-06-22 19:24, pirms 15 gadiem
Da visi tak kā tādas meitas skraidelē uz to Reālu, lai atzīmētos. Redz, leģendārs klubs un es tur pabiju! Un beigās nokārtām galvām brauc prom kur nu kurais. Tagad jau vispār Perezs atsijās kādu sastāvu nost (11 cilvēkus apmēram).
, 2009-06-22 19:39, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Da visi tak kā tādas meitas skraidelē uz to Reālu, lai atzīmētos.
šitais Tev sanāca
Toni Kross. Foto: Reuters/Scanpix
2

''Real'' fani atvadās no Krosa, klubs spēlē neizšķirti pret ''Real Betis''

Sestdienas vakarā pēdējo spēli Madrides ''Real'' skatītāju priekšā aizvadīja vācietis Toni Kross, kurš šonedēļ paziņoja par karjeras noslēgšanu pēc 2024. gada Eiropas čempionāta. No vācieša silti atvadījās gan komandas personāls un komandas biedri, gan atnākušie līdzjutēji, taču 38. kārtas spēlē pret ''Real Betis'' tika spēlēts neizšķirti 0:0.
Viktors Cihankovs. Foto: AFP/Scanpix
6

Ukraiņu vakars Žironā noslēdz "La Liga" pārsteidzošākās komandas sezonu

Spānijas futbola čempionātā "La Liga" noslēdzošo spēļu kārtu ievadīja trešās vietas ieguvējas "Girona" graujoša uzvara ar 7:0 pret priekšpēdējās vietas īpašnieci "Granada". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Viktors Cihankovs, bet Artems Dovbiks ar trīs goliem pārņēma sezonas labākā vārtu guvēja statusu.
Čavi Ernandess. Foto: Zumapress.com/Scanpix
10

Trešais pavērsiens četros mēnešos: "Barcelona" atbrīvo galveno treneri Čavi

Spānijas futbola vicečempione "Barcelona" paziņojusi par galvenā trenera Čavi Ernandesa atbrīvošanu no amata pēc sezonas beigām un sola drīzumā paziņot jauno treneru sastāvu.