Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Robens "El Clasico" nespēlēs

Robens "El Clasico" nespēlēs
Arjens Robens
Foto: ELPAIS.com

Vakar vakarā notikušajā Spānijas futbola "Primera Liga" čempionāta 32. kārtas spēlē starp "Getafe" un "Real Madrid" savainojumu guva madridiešu malējais pussargs Arjens Robens, kas liegs futbolistam iziet laukumā 2. maijā gaidāmajā milžu cīņā pret "Barcelona".

Kā zināms, vakar dramatiskā un emocijām pārbagātā spēlē Madrides "Real" pašā mača galotnē savā laukumā izrāva uzvaru pret Madrides piepilsētas klubu "Getafe". Diemžēl ļoti neveiksmīgi mačs izvērtās karaliskā kluba pussargam Arjenam Robenam, kurš, pavadījis laukumā tikai 18 minūtes, 62. minūtē klibodams atstāja laukumu.

Pēc izmeklēšanas futbolistam tika konstatēts kreisās kājas tricepsa plīsums, un pēc ārstu izteikumiem Robens ierindā varēs atgriezties tikai pēc divām vai trim nedēļām, domājams, mačā pret "Valencia" vai "Villareal". Tas nozīmē, ka Nīderlandes izlases spēlētājs Madrides karaliskajam klubam nevarēs palīdzēt nedz nākamās kārtas mačā pret "Sevilla" un sezonas, iespējams, svarīgākajā mačā cīņā par titulu - "El Clasico" jeb Madrides "Real" pret "Barcelona".

Pēc vakardienas mača ļoti paškritiski par notikušo izteicies komandas galvenais treneris Huande Ramoss: "Jau pirms mača biju brīdinājis žurnālistus par iespējamo Robena palikšanu uz rezervistu soliņa ar nolūku pataupīt viņa spēkus. Zinājām, ka tas varētu būt bīstami viņa veselībai (madridieši pēdējās septiņās dienās bija aizvadījuši trīs spēles - aut.). Diemžēl spēlē viss izkārtojās tā, ka bijām spiesti laist viņu laukumā."

Izmantotie resursi:
elpais.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 18:15, pirms 15 gadiem
žēl

  +3 [+] [-]

, 2009-04-22 19:11, pirms 15 gadiem
Jābaidās vienmēr no Robena.

     [+] [-]

, 2009-04-22 19:23, pirms 15 gadiem
baig patik sitais snaipers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 19:58, pirms 15 gadiem
Noteikti butu viens no līderiem. Tagad tas apgrūtina Madrides Real iespējas kļūt par čempioniem. Žēl

  +2 [+] [-]

, 2009-04-23 00:19, pirms 15 gadiem
atkal katalāņi grib izsprukt sveikā ?