Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Atletico'' iegādājas jauno argentīniešu talantu

''Atletico'' iegādājas jauno argentīniešu talantu
Salvio ''Atletico'' spēlēs ar 14 numuru
Foto: AFP

Spānijas futbola čempionātam ''La Liga'' klubs Madrides ''Atletico'' papildinājis sastāvu ar 19 gadus jauno argentīniešu talantu Eduardo Salvio. Līgumus tika parakstīts uz piecarpus gadiem, un masu mēdijos transfēru summa tiek minēta ap 10 miljoniem mārciņu. Jāpiemin vien tas, ka par futbolista pakalpojumiem interesējās arī tādi klubi kā ''Chelsea'' un Mančestras ''United''.

Uzbrucējs uz ''Atletico'' pārnāca no Argentīnas spēcīgākās līgas kluba ''Lanus'', kurā viņš aizvadīja 41 spēli, gūstot 11 vārtus. Salvio savu profesionālo futbolista karjeru sāka ''Lanus'' kluba sastāvā, debitējot 2008. gada 24. augustā pret ''Boca Juniors''. Savus pirmos divus vārtus jaunais spēlētājs guva divus mēnešus vēlāk, kad viņa pārstāvētais klubs tikās ar Argentīnas junioru izlasi. Salvio spēlējis gan U17, gan U20, kā arī 2009. gada 20. maijā debitēja pieaugušo izlasē spēlē pret Panamu, kuru uzvarēja ar 3:1. Salvio ir arī iekļauts Argentīnas izlases kandidātu sarakstā, kas varētu doties uz Pasaules kausu, kas norisināsies DĀR.

''Esmu laimīgs un vēlos spēlēt ''Atletico'' rindās. Man patīk šī līga un šis klubs. Tas ir nākamais solis manā karjerā,'' izteicās Salvio. Uz jautājumu, kurā pozīcijā vislabāk viņš vēlētos spēlēt, futbolists atbildēja: ''Jūtos komfortabli spēlējot kā uzbrūkošā tipa pussargs, kā to darīju ''Lanus'' klubā, bet ja godīgi, man nesagādā nekādas problēmas spēlēt arī citā pozīcijā. Priecājos, ka varēšu spēlēt kopā ar savu tautieti Serhio Aguero. Serhio ir lielisks spēlētājs ar apbrīnojamajām prasmēm.''

Madrides klubam pašlaik sezona nav no veiksmīgākajām, jo komanda atrodas vien 11. vietā. Pēc 18 nospēlētām spēlēm ''Atletico'' izcīnījis tikai 23 punktus. Nākamo spēli klubs aizvadīs 24. janvārī pret ''Getafe'', kas pēdējos trīs mačus ir uzvarējusi.

Izmantotie resursi:
clubatleticodemadrid.com

  +6 [+] [-]

, 2010-01-22 23:32, pirms 14 gadiem
Nja pēc kādiem 3,4 gadiem šī spēlētāja summa jau būs 20-30 milioni.
Slēpts komentārs: Barca Nr.1

  +1 [+] [-]

, 2010-01-22 23:44, pirms 14 gadiem
Malači, prieks par Atletico veiklību. Bet kopumā madridiešiem vāja sezona, tas apbēdina, jo patīk komanda, sastāvs, jau ilgu laiku atbalstu un sekoju līdzi šai komandai.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-22 23:47, pirms 14 gadiem
Barca Nr.1 rakstīja: sezona madridei saliidzinoši jau ir norakstīta, tāpēc Kuns lai dodas uz barselonu bet jaunais pārī ar forlanu krāj pieredzi
labs papildinājums un solis attīstībā
Barselona, lai paliek gribot, Aguero jāpaliek Atletico!

  -2 [+] [-]

, 2010-01-23 00:29, pirms 14 gadiem
Ja Atletico notures abus Ārgentīniešus un + Forlans!Pēc 3,4 sezonām uzbrukums varētu būt iespaidīgs!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 00:54, pirms 14 gadiem
puika_labs_ rakstīja: Ja Atletico notures abus Ārgentīniešus un + Forlans!Pēc 3,4 sezonām uzbrukums varētu būt iespaidīgs!
Tu laikam sapņo, Aguero tiks pārdots pēc šīs sezonas (škrobe to teikt kā Atletico atbalstītājam, bet tā ir realitāte), bet Forlana labākā sezona bija pagājušogad un progresēt viņš vairs nevar, tikai regresēt. Pēc 3-4 sezonām viņš jau būs atpakaļ dzimtenē vai spēlēs kādā Segunda klubā.
Visas cerības nākotnē ir uz Salvio (tāpat kā Aguero, arī viņa pāreja uz Eiropu bija tikai laika jautājums, un patīkami, ka Atletico ir pasteigušies citiem priiekšā), un senegālieti Balde (19 gadi un jau paspējis pieaugušo komandā vienu golu iesist)