Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mijatovičs atstāj ''Real'' sporta direktora amatu

Mijatovičs atstāj ''Real'' sporta direktora amatu
Predrags Mijatovičs
Foto: AFP

Bijušais futbolists Predrags Mijatovičs, kurš pēc profesionālās karjeras beigām strādājis par Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' sporta direktoru, nolēmis atstāt savu amatu pirms līguma termiņa beigām.

Līgums ar ''Real'' Mijatovičam bija spēkā vēl uz gadu, taču bijušais madridiešu uzbrucējs nolēmis atstāt komandu. Klīda runas, ka Mijatovičs jau janvārī varēja pamest karalisko klubu, kad spāņu kluba prezidenta amatu atstāja Ramons Kalderons.

''Madrides ''Real'' kluba valde un kluba sporta direktors Predrags Mijatovičs mutiski vienojušies par līguma priekšlaicīgu pārtraukšanu, kurš bija spēkā līdz 2010. gada jūnijam,'' rakstīts ''Real'' kluba oficiālajā mājaslapā.
''Kluba vadība sirsnīgi pateicas Mijatovičam par ieguldīto darbu trīs sezonu garumā un turpmāk novēl viņam tikai visu to labāko gan personiskajā dzīvē, gan profesionālajā karjerā.''

Kā savu aiziešanas iemeslu 40 gadus vecais serbs min gaidāmās kluba prezidenta vēlēšanas, kas notiks 14. jūnijā, pieminot, ka šobrīd ir īstai laiks pamest komandu. Trīs gadu laikā, ko Mijatovičs pavadījis ''Real'' rindās, klubs divas reizes triumfējis Spānijas čempionātā un reizi – Spānijas Superkausā. Atgādināsim, ka galvenais favorīts uz prezidenta amata vietu ir Florentino Perezs, kurš amatā bija laika posmā no 2000. līdz 2006. gadam. Šo gadu laikā Perezs uz Madridi atveda tādus spēlētājus kā Klodu Makeleli, Ronaldo, Luišu Figu, Deividu Bekhemu un Zinedinu Zidānu.

Izmantotie resursi:
realmadrid.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 15:51, pirms 15 gadiem
perezu atpakaļ!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: 555

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 17:10, pirms 15 gadiem
Esot sporta direktora amatā, viņš uz Real komandu atveda dažus jaunus un perspektīvus spēlētājus, no kuriem šosezon īpaši izceļās Iguains, par to paldies viņam

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 17:13, pirms 15 gadiem
555 rakstīja: cik zheel. gaidaam naakamo klaunu
kas nu būtu ierunājies , dažkārt tevis rīkotie balagāni ir patiešām uzjautrinoši

  -3 [+] [-]

, 2009-05-20 19:23, pirms 15 gadiem
arvis86 rakstīja: Esot sporta direktora amatā, viņš uz Real komandu atveda dažus jaunus un perspektīvus spēlētājus, no kuriem šosezon īpaši izceļās Iguains, par to paldies viņam
ja tu runaa par jauniem un, it iipashi, perspektiiviem, es varu iedomaaties tikai iguainu (par astronomisku naudu, bet lai nu paliek) un laasu. paareejie vairaaki desmiti fobeeru ir vienkaarshi pilniigaakaas transfeeru katastrofas.
nemaz nerunaasim par fantastisko politiku attieciibaa uz kanteru, kaa rezultaataa prom aizgaaja michels.
vinsh bija briinishkjiigs sporta direktors, cerams valdano vai zidaans buus tikpat sekmiigi

  +3 [+] [-]

, 2009-05-20 20:06, pirms 15 gadiem
žēl, viņš tiešām vecis ar prātu un spēj bīdīt lietas. man liekas, ka Real zaudēja lielu komandas un administrācijas daļu. negaidīju... labi viņš strādāja.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 20:19, pirms 15 gadiem
555 rakstīja: ja tu runaa par jauniem un, it iipashi, perspektiiviem, es varu iedomaaties tikai iguainu (par astronomisku naudu, bet lai nu paliek) un laasu. paareejie vairaaki desmiti fobeeru ir vienkaarshi pilniigaakaas transfeeru katastrofas.
nemaz nerunaasim par fantastisko politiku attieciibaa uz kanteru, kaa rezultaataa prom aizgaaja michels.
vinsh bija briinishkjiigs sporta direktors, cerams valdano vai zidaans buus tikpat sekmiigi
vairāki desmiti fobēru?? :O rodas iespaids, ka tu runā tikai runāšanas pēc..., žuljēns faubērs ir izīrēts no westhemas ar mērķi aizlāpīt caurumus, ja tādi atkal rastos savainojumu gadījumā..., sezona būs cauri un viņš būs atpakaļ westhemā..., nezinu, ko tu domā ar vārdu katastrofas..., pat van der Vārts, kurš tik bieži netiek pamatsastāvā, tika nopirkts par 10 mio, kas nebūt nav katastrofiski ,
uzskatu, ka Hļebs barselonā ir lielāks flops par to pašu van der Vārtu

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 20:43, pirms 15 gadiem
arvis86 rakstīja: vairāki desmiti fobēru?? :O rodas iespaids, ka tu runā tikai runāšanas pēc..., žuljēns faubērs ir izīrēts no westhemas ar mērķi aizlāpīt caurumus, ja tādi atkal rastos savainojumu gadījumā..., sezona būs cauri un viņš būs atpakaļ westhemā..., nezinu, ko tu domā ar vārdu katastrofas..., pat van der Vārts, kurš tik bieži netiek pamatsastāvā, tika nopirkts par 10 mio, kas nebūt nav katastrofiski ,
uzskatu, ka Hļebs barselonā ir lielāks flops par to pašu van der Vārtu
kaapeec Hlebs tika pirkts, ir konceptuaali skaidrs (speeles stils atbilst par 200%). jautaajums ir - kaapeec vinsh nesaaka speeleet. vieniigaa transfeera kljuuda starplaikaa bija Kaserass. bet mums veel ir jauns braziilis Vaacijaa.
Aptuveni vareetu saprast, kaapeec visus tos murmuljus real pirka - jauni, perspektiivi utt. tachu cena - skaidrs, ka mijatovichs un kalderons tur riktiigi uzvaariijaas.
halamadrid.ru: Новости за 07.01.2009
nu un veelreiz - vinji izskatiijaas peec klauniem ar visaam taam cr7 transfeera saagaam.
bet kronis visam bija vienlaiciigi nopirkt laasu un huntelaaru un cereet, ka vinji abi var speeleet CHL

     [+] [-]

, 2009-05-20 21:28, pirms 15 gadiem
Kalderona un Mijatoviča laikā Real atkal kļuva par Spānijas čempioniem, kopumā nekādu pretenziju pret iegādātajiem spēlētājiem nemaz nevar būt, pagājušās vasaras ieciklēšanās uz vienu spēlētāju bija veltīga, bet no otras puses nebija arī vajadzības pēc kardinālām sastāva izmaiņām vai papildinājumiem - čempionāts tika uzvarēts pārliecinoši.
Savukārt ziemā, atveroties transfēru logam, savainojumu skaita dēļ primārais bija nopirkt labus spēlētājus - konkrēti aizvietotājus Rūdam un M. Diarra, kas tika arī izdarīts, a ka tur viens no viņiem nevarēja spēlēt ČL ir sekundāri, ziemā atrast labus spēlētājus bez eirokausu saistībām ir sarežģīti un par tiem diviem, kuri tika iegādāti, esmu ļoti priecīgs

     [+] [-]

, 2009-05-20 21:34, pirms 15 gadiem
tur jau ir taa lieta, ka tas varbuut tev ir sekundaari, bet vinjiem un kluba konkureetspeejai Eiropaa tas bija primaari. to, ka abi nevarees speeleet eirokausos, vinji uzzinaaja no aviizeem.
par ko vinju var paslaveet - tas ir par kapello. tas tieshaam bija lielisks leemums. leemums vinju pienjemt darbaa, es domaaju

     [+] [-]

, 2009-05-20 22:42, pirms 15 gadiem
Katrs jaunais treneris, kurš ir aizvietojis iepriekšējo, ir nācis ar savu spēles zīmējumu un raugoties no šī skatpunkta, Šustera atnākšana bija pareizs lēmums toreiz, vienīgais, kas man nepatīk treneru sakarā, ir viņu biežā mainība, katrs viņi ir bijuši un ir labi speciālisti.

Par iespējamo Huntelāra iegādi tiku dzirdējis krietni agrāk par ziemu, tādēļ viņš tiktu pirkts agrāk vai vēlāk un neatkarīgi no viņa saistībām, Diarra iegāde notikās pēc Ramosa iniciatīvas, kurš viņu bija noskatījis, strādājot Totenhemā, beigās tieši Diarra tika paņemts spēlēt ČL, lai gan vadība vēlāk nesekmīgi centās šos abus iedabūt ČL pieteikumā, pēc tā, kā šīs lietas tika pasniegtas medijos, katrs var izdarīt kādus vien secinājumus vēlas, un es nemaz nejūtos pārsteigts, ka no šī visa tu atkal esi radis iespēju rakstīt ko negatīvu par Real, ir pierasts

     [+] [-]

, 2009-05-21 00:20, pirms 15 gadiem
aizgāja runa par Capello- manliekas, tā bija kļūda, jo neuzskatu, ka itāļu speciālists ir īstais un pareizais variants Realam, kurš tomēr ir leģendārs ar savu uzbrukumu..
Prieks par Perezu; Mijatovič gan ļoti patika- gan kā spēlētājs, gan kā sporta direktors, taču Pereza laikos Reals bija lielāks spēks, pat ČL konkurēja un nekrita ārā 1/8 visu laiku.
Negribu mācīt par transfēru politiku, ļoti atbalstu to, ka tiek piesavināti jauni spēlētāji, kuri mijiedarbojas ar vecajiem- Rauls, Guti, Cannavarro utt; komanda patiešām ir pārāk jauna.. taču drūkst , manuprāt, nedaudz vienkāršības pirkumos, jo visi spēlētāji ir ar skaļiem uzvārdiem un savu slavu, un, ja mēģināsi sabāzt 11 zvaigznes uz viena laukuma un vēl 7 rezervē, viņas vnk viena otru apžilbinās..
Turās Real!
Turās, Raul,
Turās, Cassillas!

Par lielu Realu.

     [+] [-]

, 2009-05-21 09:10, pirms 15 gadiem
arvis86 rakstīja: pēc tā, kā šīs lietas tika pasniegtas medijos, katrs var izdarīt kādus vien secinājumus vēlas, un es nemaz nejūtos pārsteigts, ka no šī visa tu atkal esi radis iespēju rakstīt ko negatīvu par Real, ir pierasts
izskataas, ka tu seko liidzi madrides zinjaam esportaa vai goal.com
cilveek, atver acis, paseko ikdienaa marcai, as, krievu real resursiem. daudz ko jaunu uzzinaasi. arii par savu mijatovichu, kas kopaa ar kalderonu juus pashus ir riktiigi aplaupiijis un apkaunojis.

     [+] [-]

, 2009-05-21 09:45, pirms 15 gadiem
marca.com: Encuesta - MARCA.com
re kur ir, ko pashi madrides fani par vinju domaa. 70% vinja darbiibu raxturo kaa sliktu vai ljoti sliktu. kaadi veel tur komentaari vajadziigi?

     [+] [-]

, 2009-05-21 09:57, pirms 15 gadiem
mans komentārs: nepiederu ne pie 70, ne 30%, viņš ir atkāpies no amata, bet par aizgājējiem sliktas lietas nerunā..., visādā ziņā viņa kontā netrūkst labo darbu Real labā, i kā futbolistam, i kā amatpersonai

ja tu par Madridi lasi ziņas Marca, tad tiešām prieks , cits, jautrājums, cik liela daļa no šīm ziņām ir patiesas
es personīgi izmantoju dažādus medijus, tad nu vēlāk "atšķiroju" - kurām var, kurām nevajadzētu ticēt...

     [+] [-]

, 2009-05-21 10:02, pirms 15 gadiem
555 rakstīja: marca.com: Encuesta - MARCA.com
re kur ir, ko pashi madrides fani par vinju domaa. 70% vinja darbiibu raxturo kaa sliktu vai ljoti sliktu. kaadi veel tur komentaari vajadziigi?
ar ko tie fani ir citādi par mums? pff, viss, ko fani var raksturot un par ko spriezt ir spēles un spēlētāji, bet nejau administrācija... smieklīgi. kā var vispār kautko domāt fani par tādu amatpersonu? viņi vispār zina, ko Mijatovičs darīja Real? nedomāju..

  +1 [+] [-]

, 2009-05-21 10:26, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ar ko tie fani ir citādi par mums? pff, viss, ko fani var raksturot un par ko spriezt ir spēles un spēlētāji, bet nejau administrācija... smieklīgi. kā var vispār kautko domāt fani par tādu amatpersonu? viņi vispār zina, ko Mijatovičs darīja Real? nedomāju..
tavs komentaars liecina, ka tu nedaudz neizproti real un Barcas institucionaalo uzbuuvi. proti, komanda nepieder bagaatam onkulim vai kaadai firmai. tas pieder socio - parastiem liidzjuteejiem. tieshi liijuteeji shovasar balsoshanaa izveeleesies naakamo real prezidentu. tieshi Barcas socio pagaajushajaa vasaraa referendumaa pienjeema leemumu atstaat Laportu.
socio ietekme uz leemumiem ir milziiga. vinji ir informeeti par pilniigi visu (iznjemot operatiivaam transfeeru sarunaam). reizi gadaa prezidents sniedz atskaiti socio izvirziito paarstaavju kongresam.
tieshi liidzjuteeji SB un CN ar baltiem lakatinjiem izshkjir speeleetaaju, treneru, prezidentu liktenjus.

P.S. 86niekam - Marca ir madrides kabatas aviize. vinji raxta to, ko vinjiem liek (nu jau) peress. tas pats ar as. sport, elmundodeportivo - Barcas kabatas aviizes. taas, var teikt, ir klubu oficiaalaas aviizes

     [+] [-]

, 2009-05-21 12:35, pirms 15 gadiem
555 rakstīja: P.S. 86niekam - Marca ir madrides kabatas aviize. vinji raxta to, ko vinjiem liek (nu jau) peress. tas pats ar as. sport, elmundodeportivo - Barcas kabatas aviizes. taas, var teikt, ir klubu oficiaalaas aviizes
nu lūk, tad nu izvēlies - ticēt vai nē marcai un citām kabatas avīzēm, tāpēc nevajag man te celt augšā visādus procentu rādītājus, kuri, ļoti iespējams, nemaz nav objektīvi (!!)
goal.com es raksturotu kā labu izklaidi , esportā, savukārt, netiek tik bieži publicētas visādas baumas, vēl ir citi sporta portāli, bet kā esmu ievērojis, tajos bieži tiek atgremotas kabatas avīžu un tā paša goal.com publikācijas.