Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Benzemā: ''Iegūt šo balvu bijis mans sapnis jau kopš bērnības''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Benzemā: ''Iegūt šo balvu bijis mans sapnis jau kopš bērnības''
Karims Benzemā. Foto: Reuters/Scanpix

''Ballon d'Or'' balvas ieguvējs ''Real Madrid'' futbolists Karims Benzemā atklājis, ka par šo atzinību sapņojis ļoti ilgi, bet, lai to iegūtu, bijis jāiegulda liels darbs un jāiziet cauri dažādām grūtībām futbolista karjeras laikā. Viņš arī pateicās ''Real Madrid'' un Francijas izlases komandas biedriem.

Pirmdien pirmo reizi karjerā ''Ballon d'Or'' balvu saņēma Francijas futbolists Karims Benzemā. Pirmo reizi šo prestižo individuālo apbalvojumu pasniedza par sezonālo gadu (2021./2022.gada) nevis par kalendāro gadu.

''Esmu ļoti lepns. Iegūt šo balvu bijis mans sapnis kopš bērnības. Toreiz man bija divi elki - Zinedins Zidāns un Ronaldo. Lai iegūtu šo balvu, jāiegulda liels darbs. Es nekad nepadevos un turpināju sapņot. Viss ir iespējams,'' pēc balvas saņemšanas teica Benzemā, kurš atzina, ka viņš karjeras laikā gājis cauri arī grūtībām. ''Bija laiks, kad nespēlēju Francijas nacionālajā izlasē, taču nepadevos. Ir bijuši grūti brīži, bet tie padarījuši mani mentāli stiprāku. Esmu ļoti priecīgs par paveikto.''

''Vēlos pateikties visiem ''Real Madrid'' un Francijas izlases komandas biedriem, manam prezidentam (Florentino Peresam), kurš ir kā mana ģimene, un arī ''Lyon'' akadēmijai un tās prezidentam. Pateicoties viņam, es piepildīju sapni spēlēt Madrides ''Real'','' turpināja pieredzējušais uzbrucējs.

Iepriekšējā sezonā "Real Madrid" līderis kļuva par rezultatīvāko spēlētāju gan Čempionu līgā (15 vārti 12 spēlēs), gan Spānijas čempionātā (27 vārti 32 spēlēs) un abos turnīros kaldināja komandas triumfu. Vēl divus vārtus divās spēlēs viņš guva Karaļa kausā, Madrides kluba sezonā kopumā 46 spēlēs gūstot 44 vārtus, bet Francijas izlasē Benzemā 10 spēlēs guva sešus vārtus. Sezonā viņam 50 vārti 56 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/real-ma...

     [+] [-]

, 2022-10-18 09:47, pirms 2 gadiem
..jau Lyon laikos bija skaidrs, ka šis džeks reiz dabūs Balonu.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-18 15:33, pirms 2 gadiem
Ko var.. di.. kāds vēl sapnis..

  -1 [+] [-]

, 2022-10-18 16:54, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Ko var.. di.. kāds vēl sapnis..
nenokavēsi futbola profesionālo treniņu šeit komentējot?

     [+] [-]

, 2022-10-18 19:33, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Ko var.. di.. kāds vēl sapnis..
Tu tak esi viens pa jolis (nē, nu.. it kā jau tāpat skaidrs)

     [+] [-]

, 2022-10-18 19:34, pirms 2 gadiem
agrizzz rakstīja: ..jau Lyon laikos bija skaidrs, ka šis džeks reiz dabūs Balonu.
..Tikai, kad pārcēlās uz RM- par to vairs nekas neliecināja. Paldies Dievam, ka briedums pieklauvēja