Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kasiljass vēlas, lai Pelegrīni paliek savā amatā

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Kasiljass vēlas, lai Pelegrīni paliek savā amatā
Ikers Kasiljass
Foto: AFP/ Scanpix

Spānijas futbola granda Madrides "Real" vārtu vīrs un komandas kapteinis vienā personā Ikers Kasiljass spāņu medijiem izteicies, ka karaliskās komandas galvenā trenera amatā arī nākamsezon labprāt redzētu čīliešu futbola speciālistu Manuelu Pelegrīni.

Pazīstamais portugāļu treneris Žozē Mourinju, kurš šobrīd ieņem Milānas "Inter" galvenā trenera amatu, presei šonedēļ sev tipiski bravūrīgi apgalvoja, ka pilnīgi noteikti kādu dienu kļūs par Madrides ''Real'' galveno treneri. Vēl jo vairāk, medijos jau parādijusies informācija, ka Mourinju karaliskā kluba galvenā trenera amatā jau drīzumā nomainīs aprunāto Manuelu Pelegrīni. Tikmēr "Real" ilggadējais vārtsargs Ikers Kasiljass teicis aizstāvības runu pašreizējam madridiešu trenerim un izteicies, ka viņš vēlas, lai Pelegrīni paliek savā amatā un tupina vadīt komandu kā ilgtermiņa projektu, nevis kļūtu par kārtējo, kurš tiek patriekts pēc vienas sezonas.

Kasiljass, kurš nākamnedēļ svinēs savu 29. dzimšanas dienu, Madrides klubā pavadījis visu savu karjeru un pieredzējis neskaitāmas futbolistu pārejas un treneru maiņas, un viņš nevēlas būt liecinieks vēl vienam kapitālremontam, kas tiek veikts tikai tāpēc, ka komanda nav sasniegusi nepiepildāmus mērķus.

"Es ceru, ka šim projektam tiks dota iespēja attīstīties un iegūt pārliecību par saviem spēkiem. Mēs esam jauna komanda, jo pagājušajā vasarā klubā bija daudz izmaiņu - pievienojās jauns treneris un vairāki spēlētāji. Mēs esam uz pareizā ceļa, taču, tā kā no Madrides "Real" vienmēr tiek pieprasīti paši augstākie sasniegumi, mums nepietiek laika.

Pelegrīni šobrīd kā allaž ir rāms un mierīgs, un tāds viņš savā amatā bija arī pirmajā dienā. Mēs viņu atbalstām. Man ar Pelegrīni ir tuvas attiecības, taču es nevaru noteikt viņa pozīcijas klubā. Mans uzdevums ir sargāt vārtus," izsakās Spānijas izlases vārtsargs.

Pelegrīni liktenis lielā mērā tiks noteikts šovakar, kad izšķirsies, kurš grands - "Barcelona" vai "Real" - kļūs par šīs sezonas Spānijas čempionu. Acīmredzami labākās pozīcijās šobrīd atrodas katalāņi.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com

  +7 [+] [-]

, 2010-05-16 17:15, pirms 14 gadiem
Nu nezinu,nezinu,jo ar tadu sastavu ka Realam,jaspele daudz labak,bet ar sho treneri tas nesanak, tatad butu logiska trenera maina!

 +10 [+] [-]

, 2010-05-16 17:42, pirms 14 gadiem
Tur jau ir Real problēma, ka visu laiku maina trenerus.

  +9 [+] [-]

, 2010-05-16 17:44, pirms 14 gadiem
Es tieši negribu to pelegrīnī vairs redzēt Madridē

  +9 [+] [-]

, 2010-05-16 17:51, pirms 14 gadiem
Real vajag dabūt Mourinju. Viņš zinās, ko izdarīt ar visām zvaigznēm.

 +14 [+] [-]

, 2010-05-16 18:07, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Nu nezinu,nezinu,jo ar tadu sastavu ka Realam,jaspele daudz labak,bet ar sho treneri tas nesanak, tatad butu logiska trenera maina!
Interesanti, cik tad labāk..
Viņi jau spēlē kvalitatīvi, vienīgi abos el clasico ir vinnējusi Barca.. no turienes arī Barcas 1 punkta pārsvars.

  +4 [+] [-]

, 2010-05-16 18:21, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Nu nezinu,nezinu,jo ar tadu sastavu ka Realam,jaspele daudz labak,bet ar sho treneri tas nesanak, tatad butu logiska trenera maina!
Ir visai grūti ar pilnīgi jaunu komandu jau pirmajā sezonā gūt lielus panākumus. Peress vasarā nodarbojās ar kolekcionēšanu, nevis sastāva veidošanu, un arī dabūja, ko pelnījis.

     [+] [-]

, 2010-05-16 19:12, pirms 14 gadiem
aNnounced,ko tu vispár vari gribét vai negribét,ja tev rm ká komanda ir tumsha bilde un seko lídzi tikai vienam spélétájam

     [+] [-]

, 2010-05-16 21:12, pirms 14 gadiem
Ja maina, tad tikai uz Mourinju!