Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Arī "Real" vajadzīga nauda

Egils Broks
Egils Broks

Arī "Real" vajadzīga nauda
Foto: www.football-wallpapers.com

Turpmāk ''Real'' centīsies pārdot spēlētājus, nevis pirk, jo komandai arī ir nepieciešami naudas līdzekļi.

Arī tādiem grandiem kā Madrides "Real" ir nepieciešami papildus ienākumi šābrīža ekonomiskajā situācijā. "Real" sporta direktors Horhe Valdano intervijā Spānijas presei izteicies, ka klubam nepieciešams pārdot vismaz piecus spēlētājus, lai "Real" būtu iespēja iegādāties jaunus futbolistus.

"Mums ir nepieciešama nauda, lai varētu palikt aktīvi Eiropas transfēru tirgū un tādēļ klubam nepieciešams pārdot spēlētājus. Nākošajā nedēļā "Real" sāks pārdot spēlētājus, nevis steigties pirkt jaunas zvaigznes." intervijā atzina Horhe Valdano. Vēl viņš izteicās, ka klubs meklē pastiprinājumu centra pussarga un aizsarga pozīcijās. " Es uzskatu, ka katrā pozīcijā jābūt vismaz diviem labiem spēlētājiem. Mūsu komandā ir tā, ka ir pozīcijas, uz kurām pretendē četri spēlētāji, bet ir arī tādas, kur trūkst futbolistu. Tāda situācija ilgi nedrīkst būt un tuvākajā laikā centīsimies darīt visu nepieciešamo, lai šo pārprodukciju likvidētu un papildinātu centra pussarga un aizsarga pozīcijas.", atzina "Real" sporta direktors Horhe Valdano.

Izmantotie resursi: sport-express.ru/

     [+] [-]

, 2009-07-13 23:27, pirms 15 gadiem
Beidzot arī kāda gudra doma no Real vadības puses

  +2 [+] [-]

, 2009-07-13 23:36, pirms 15 gadiem
Centra pussargs taču viņiem ir...Lass, un Gago ar manliekas tur var spēlēt!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-13 23:55, pirms 15 gadiem
ronnijs15 rakstīja: Centra pussargs taču viņiem ir...Lass, un Gago ar manliekas tur var spēlēt!
ko tāadus! Viņiem tak vajag zvaigznes tik sapirkt un to izdarīs kā piemēram viņi var nopirkt havi vai fabregas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 16:15, pirms 15 gadiem
Ko ? Es neesmu kaut ko sajaucis un Real tiešām taisās pirkt vēl spēlētājus ? Kakā, Benzēmā, Ronaldu, Rauls Albiols. Viņi ir nevis traki, bet slimi.