Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Maniše tuvu pārejai uz Turcijas ''Ankaragucu''

Maniše tuvu pārejai uz Turcijas ''Ankaragucu''
Maniše
Foto: AFP

Tiek lēsts, ka Portugāles izlases spēlētājs Maniše, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Spānijas futbola klubu ''Atletico Madrid'', ir tuvu pārejai uz Turcijas klubu ''Ankaragucu''.

31 gadus vecais futbolists kopš 31. maija ir brīvais aģents, jo Madrides kluba vadība nolēma lauzt līgumu ar portugāļu pussargu. Kā iemesls Spānijas galvaspilsētas kluba pamešanai tiek minētas nesaskaņas starp Maniši, kluba vadību, kā arī ''Atletico'' treneri, kas ilgušas jau vairāk nekā gadu.

Pēdējo nedēļu laikā Maniše saņēmis vairāku piedāvājumus no Eiropas klubiem, taču tiek minēts, ka, iespējams, tuvāko dienu laikā portugāļu spēlētājs varētu parakstīt līgumu ar turku klubu ''Ankaragucu'', kas pagājušajā sezonā ieņēma 13. vietu vietējā čempionātā. Par ''Ankaragucu'' īpašnieku kļuvis kāds vietējais miljonārs, kurš vēlas klubā investēt lielus līdzekļus, lai komanda būtu vairāk konkurētspējīga vietējā čempionātā, kā arī, lai varētu spēlēt Eiropas kausos.
Jāpiemin, ka nesen komandai pievienojās bijušais Anglijas izlases 29 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs Dariuss Vasels, kurš pagājušās četras sezonas pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester City''.

Tiek lēsts, ka Maniše, kurš Portugāles izlases rindās aizvadījis 49 spēles un guvis septiņus vārtus, vēl vēlas sīkāk izskatīt visas līguma nianses un tad būs zināms, vai viņš būs gatavs ar ''Ankaragucu'' klubu parakstīt līgumu uz trijiem gadiem, vienas sezonas laikā savu maciņu papildinot par 2,5 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
portugoal.net

  -1 [+] [-]

, 2009-07-11 17:45, pirms 15 gadiem
shis ar veel dziivs , biju piemirsis par vinju , laikam jau labakie gadi vinjam bija Porto sastaava

  +1 [+] [-]

, 2009-07-11 19:04, pirms 15 gadiem
NĒĒĒ tas klubs ir pārāk slikts prekš viņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-11 21:20, pirms 15 gadiem
tiešām... Maniše, tu esi pārāk izcils priekš Turcijas. vismaz uz Galatasaraju, tur briezt interesanta komanda. bet ibio, viņš tiešām ir vēl pārāk labs tam līmenim...