Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kerezo: "Neesam saņēmuši nekādus piedāvājumus par Aguero"

Kerezo: "Neesam saņēmuši nekādus piedāvājumus par Aguero"
Serhio Aguero
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba Madrides "Atletico" prezidents Enrike Kerezo noraidījis baumas, ka Anglijas klubs "Manchester United" būtu veicis jebkādus piedāvājumus par uzbrucēju Serhio Aguero.

Par argentīniešu uzbrucēju jau kādu laiku iepriekš nopietnu interesi sāka izrādīt Mančestras "United". Tā kā komandu ir pametuši Krištianu Ronaldu un Karloss Tevezs, tai vajadzīgs vēl kāds pastiprinājums uzbrūkošajā līnijā. Klīda runas, ka "United" jau ir veikuši piedāvājumu "Atletico" kluba vadībai 30 miljonu sterliņu mārciņu apmērā, piedāvājot arī portugāļu pussargu Nani apmaiņā pret Aguero iegādi.

Tomēr "Atletico" prezidents Enrike Kerezo šīs baumas noliedzis, atzīstot, ka nekādi piedāvājumi nav veikti. Tāpat viņš sacīja, ka komandas mērķis ir paturēt visus vadošos spēlētājus.

""Manchester United" nav veikuši nekādus konkrētus piedāvājumus Aguero, un mēs arī nevēlamies viņu pārdot, tāpat kā jebkuru citu spēlētāju," iesāk Kerezo. "Mēs nepārdosim ne Aguero, ne Forlanu, ne Simau, jo nevēlamies pārdot nevienu no mūsu spēlētājiem. Mēs paturēsim visus savus spēlētājus, jo ar viņiem ierindā mēs tāpat esam lieliska komanda," tā Kerezo.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-07-11 19:40, pirms 15 gadiem
Nekad nesaki nekad ja piedāvās lilu kāpostu tad jau atdos

  +1 [+] [-]

, 2009-07-11 20:01, pirms 15 gadiem
fudzix rakstīja: Nekad nesaki nekad ja piedāvās lilu kāpostu tad jau atdos
Runa jau ir par to, ka nekāda piedāvājuma nav bijis un visas runas ir tikai preses izdomājums.