Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" spēlēs ar "Galaxy" un "Al-Ahly"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Barcelona" spēlēs ar "Galaxy" un "Al-Ahly"
"Barcelona" spēlētāji tiek sagaidīti pēc uzvaras Čempionu līgas finālā
Foto: AFP

UEFA Čempionu līgas trofejas ieguvēja "Barcelona" vasarā, gatavojoties jaunajai sezonai, plāno aizvadīt virkni pārbaudes spēļu. Pretiniekos būs arī tādas komandas kā Losandželosas "Galaxy", kā arī Kairas "Al-Ahly".

Šī sezona "Barcelona" izdevās vienkārši fenomenāla, jo izdevās uzvarēt gan Spānijas čempionātā, gan iegūt Spānijas kausu, gan arī UEFA Čempionu līgas uzvarētāju trofeju. Skaidrs, ka atkārtot šos sasniegumus nākamsezon būs ļoti grūti, tādeļ cītīgi jāgatavojas nākamajai sezonai.

Starpsezonā "Barcelona" gatavojas aizvadīt virkni pārbaudes spēļu ar dažādu valstu komandām. 24. jūlijā "Barcelona" gatavojas doties uz Angliju, kur Vemblija stadionā tiksies ar "Tottenham Hotspur". Jau pēc divām dienām tiks aizvadīta spēle ar labāko Ēģiptes, kā arī visas Āfrikas komandu - "Al-Ahly". Šī komanda jau divas reizes pēc kārtas uzvarējusi Āfrikas Čempionu līgā.

Pēc spēlēm Anglijā "Barcelona" dosies uz ASV, kur tiksies ar Losandželosas "Galaxy", kā arī Sietlas "Sounders". Ar šīm komandām katalonieši spēlēs augusta sākumā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +5 [+] [-]

, 2009-06-11 17:36, pirms 15 gadiem
Patīk skatīties kā Barsalona pa vasaru braukā apkārt pa pasauli un spēlē draudzības spēles ar dažādu kontinentu komandā. Malači.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-11 17:50, pirms 15 gadiem
Interesanti pretinieki. Redzēsim, ko Pepe būs sagatavojis nākamajai sezonai.