Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Van der Vārts: ''''Real'' rindās varu spēlēt nozīmīgu lomu''

Van der Vārts: ''''Real'' rindās varu spēlēt nozīmīgu lomu''
Rafaels van der Vārts
Foto: AFP

Nīderlandes izlases uzbrūkošā tipa pussargs Rafaels van der Vārts, kurš arī šajā sezonā palicis spāņu kluba ''Real Madrid'' rindās, uzskata, ka, neskatoties uz komandas jaunpienācējiem, arī viņš kluba rindās var spēlēt nozīmīgu lomu.

Zināms, ka visas vasaras garumā daudzi paredzēja, ka Van der Vārtam, visdrīzāk, komanda būs jāpamet, jo Spānijas galvaspilsētas komandai pievienojušies tādi vidējās līnijas spēlētāji kā Krištianu Ronaldu, Kakā un Šabi Alonso. Protams, pirms augstākminēto spēlētāju pievienošanās, Madrides klubam jau bija vairāki labi pussargi kā Arjens Robens, Veslijs Snaiders, Fernando Gago, Guti, Lasana Diarā, Mahamadū Diarra utt.

Lai nu kā, komandu pametuši Robens (uz ''Bayern'') un Snaiders (''Inter''), bet Van der Vārts palicis. ''Real'' aizvadītajā vasarā ne tikai pirka, bet arī pārdeva, kā rezultātā spēlētāju skaits komandā saruka līdz 24, neieskaitot Van der Vārtu. Kluba vadība vēlējās sezonu turpināt ar 25 spēlētājiem, kā rezultātā 26 gadus vecajam holandietim tik izteikts piedāvājums palikt komandas rindās arī turpmāk, un spēlētājs to arī pieņēma, piebilstot, ka ir apņēmības pilns cīnīties par vietu sastāvā.

''Man nekad nav teikuši, ka jāpamet komanda mana spēles līmeņa dēļ. Kā jau visi zina, iemesls bija cits – jaunu spēlētāju parādīšanās komandā. Kluba vadība man sacīja, ka tic manām spējām un ciena manu lēmumu palikt šeit arī turpmāk. Domāju, ka komandas rindās sezonas laikā varu nospēlēt nozīmīgu lomu,'' Nīderlandes laikrakstam ''De Telegraaf'' optimistiski pavēstīja bijušais ''Hamburg'' komandas spēlētājs.

Izmantotie resursi:
telegraaf.nl

  +2 [+] [-]

, 2009-09-10 23:34, pirms 15 gadiem
Nav šaubu ka VdV ir lielisks spēlētājs, bet viņa vietu ieņems Kaka'!
Kaut kā neticas, ka viņš spēlēs NOZĪMĪGU lomu komandā, bet nu redzēsim...

     [+] [-]

, 2009-09-11 00:10, pirms 15 gadiem
Labs igroks

  -2 [+] [-]

, 2009-09-11 00:15, pirms 15 gadiem
Speleetajs OK, pie tam var buut laba mainja ...