Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" par kluba rekordsummu nopērk Kolumbijas izlases uzbrucēju Murjelu

Agris Suveizda

"Sevilla" par kluba rekordsummu nopērk Kolumbijas izlases uzbrucēju Murjelu
Luiss Murjels
Foto: imago/Gribaudi/ImagePhoto

Spānijas ceturtais spēcīgākais futbola klubs "Sevilla" paziņojis par vienošanās panākšanu ar Itālijas "Sampdoria" par tās kolumbiešu uzbrucēja Luisa Murjela iegādi

Andalūzijas klubs darījuma finansiālo pusi neatklāj, taču spāņu prese lēš, ka "Sevilla" piekritusi šķirties no 20 miljoniem eiro un vēl iekļāvusi 20% no kolumbieša nākamā transfēra. Ja šī summa ir patiesa, Luiss Murjels ir kļuvis par dārgāko pirkumu kluba vēsturē. Ar viņu līgums noslēgts uz pieciem gadiem.

Uz Eiropu Murjels pārcēlās 2010. gadā, kad "Udinese" viņu par pusotru miljonu eiro iegādājās no Kali "Deportivo". Savukārt "Sampdoria" viņu 2015. gadā pēc īres beigām izpirka par 12 miljoniem eiro. Iepriekšējā sezonā Murjels lielākoties spēlēja kā uzbrucējs 4-3-1-2 shēmā un 31 spēlē guva 11 vārtus. Kolumbijas izlasē Murjels 16 mačos izcēlies vienu reizi. Savulaik viņš jau ir spēlējis Spānijā, 2010./11.g. sezonā no "Udinese" tiekot izīrēts pēc spēka otrās līgas komandai "Granada".

"Sevilla" nesen jau paziņoja par virkni transfēru un par deviņiem miljoniem eiro no Milānas "Inter" atguva argentīniešu pussargu Everu Banegu. Par astoņiem miljoniem eiro no "Aston Villa" tika nopirkts franču kreisās malas aizsargs Džordans Amavī, kurš šajā pozīcijā aizstās savu tautieti Benuā Tremulinasu, ar kuru sadarbība izbeigta. Savukārt no Meksikas kluba "Tigres" par sešiem miljoniem iegādāts argentīniešu pussargs Gvido Pisarro.

Starpsezonā pārdots tika Visente Ivorra, kurš par 15 miljoniem eiro pārgāja uz "Leicester", bet Florences "Fiorentina" par trīsarpus miljoniem izpirka Sebastjanu Kristoforo. Par Gelzenkirhenes "Schalke" pilntiesīgu īpašumu kļuvis Jevhens Konopļanka, kurš pirms gada tika izīrēts ar obligātu izpirkumu par 12,5 miljoniem eiro. Paredzams, ka drīzumā Andalūziju pametīs arī franču aizsargs Adils Ramī, kurš ir vienojies ar Marseļas "Olympique". Abi klubi turpina diskusijas par summu starp četriem un sešiem miljoniem eiro. Ambiciozais Marseļas klubs arī ir vienojies ar savu ilggadējo kapteini Stevu Mandandā, kurš no "Crystal Palace" tiks atgūts par 2+4 miljoniem eiro, un turpina uzbrucēja meklējumus. Kamēr Marseļas prioritāte Olivjē Žirū negrib pamest "Arsenal" un Angliju, šobrīd reālākais variants esot "Milan" kolumbiešu uzbrucējs Karloss Baka, kurš varētu izmaksāt ap 20 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
sevillafc.es

  -3 [+] [-]

, 2017-07-10 13:41, pirms 7 gadiem
20 mlj rekord summa? bisku smiekliga liekas prieks spdienas cenam

     [+] [-]

, 2017-07-10 15:22, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: 20 mlj rekord summa? bisku smiekliga liekas prieks spdienas cenam
Visiem jau nav tik daudz naudas kā Barcelona, Real Madrid, Manchester United u.t.t.

     [+] [-]

, 2017-07-10 15:40, pirms 7 gadiem
Viva la Barca rakstīja: Visiem jau nav tik daudz naudas kā Barcelona, Real Madrid, Manchester United u.t.t.
zinu ka nav, bet vienam no top klubiem, top liga, tomer ir bisku smiekliga summa